Merhaba Blogger, Merhaba Blog :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aschil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Uzun bir aradan sonra tekrar blog açtım, şuan içerik az ama zamanla artacaktır. Eskiden çafçaflı tasarımlar tercih ederdim ve bu konuda wp den destek alırdım bu kez tam tersi blogger tabanlı klasik sade blog tasarımını tercih ettim. Blog sitemi takip etmek isteyenler buraya tıklayarak girebilir :)

JoenCarLos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzun bir aradan sonra tekrar blog açtım, şuan içerik az ama zamanla artacaktır. Eskiden çafçaflı tasarımlar tercih ederdim ve bu konuda wp den destek alırdım bu kez tam tersi blogger tabanlı klasik sade blog tasarımını tercih ettim. Blog sitemi takip etmek isteyenler buraya tıklayarak girebilir :)
site tasaramı hoşuma gitti özelikle sağdaki tabber eklemesi o eklenti sadece gadget eklentisimi yoksa kendi eklentisimi :) o tabber kodunu rica etsem verebilirmisiniz.

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
site tasaramı hoşuma gitti özelikle sağdaki tabber eklemesi o eklenti sadece gadget eklentisimi yoksa kendi eklentisimi :) o tabber kodunu rica etsem verebilirmisiniz.
Malesef, blogger'a fazla dayanamadım, sanırım bana göre değil 3 gün sabredebildim ve tekrar wordpress'e döndüm :)

JoenCarLos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anladım teşekkürler blogger de wordpress kadar ilerlemeye başladı ve güzel eklentiler temalar çıkarmaya başladı
sizin temanızında bu eklentisini görünce içeriğine bakmadım :) aynısı blogger içinde vardı o yüzden sormuştum