• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Merhaba Ben Geldim

avira

Asistan
Selam Arkadaşlar forumda yeniyim. tanışma amaçlı konuyu açtım. Sizi tanımak istiyorum:)
ben diyarbakırlıyım.
lise öğrecisiyim.
avira nickini seçmemin sebebi kulağa hoş gelmesdir.
avatarımında scorfield olmasının sebebi 1.5 sene önce izlediğim prison break tan etkilenmemdir.
şimdilik bu kadar bilgi yeterli geliba:)

Hoş geldin karpuz yakışıklısı. :) Gönder bize oradan karpuz, ben 5-6 yıldır hiç gidemedim oraya. :(

hoş geldin. forumda iyi vakit geçirmen dileğiyle...:)

Hoş geldin.:)
Bu ara ne çok gelen var davetiye sistemi mi çöktü acaba:D

Hoş geldin karpuz yakışıklısı. :) Gönder bize oradan karpuz, ben 5-6 yıldır hiç gidemedim oraya. :(
yolum düşerse tüm sdn ailesine getiririm. hatta siz gelin sizi karpuz tarlasına gütürürüm.:)

---------- saat 10:29 eklendi ---------- önceki mesaj saat 10:27 eklenmişti ----------

Hoş geldin.:)
Bu ara ne çok gelen var davetiye sistemi mi çöktü acaba:D
hoş geldin. forumda iyi vakit geçirmen dileğiyle...:)
Hoş bulduk arkadaşlar..

yolum düşerse tüm sdn ailesine getiririm. hatta siz gelin sizi karpuz tarlasına gütürürüm.:)

Yılan olur kalsın.:D Adana'da biz de dalardık küçükken. Kamyon lastiği büyüklüğünde karpuzlar olurdu ortasını (en tatlı yeridir) yer bırakırdık.:P

Selamun Aleykum, sefalar getirdin, hoş geldin, mutlu geldin. (:

Gene bir tanışalım konusundan birisine el sallıyoruz.Hep bana mı denk geliyor bilmiyorum ama, kendini tanıtanlar şutlanıyor mu? :D:D

gidişin çok hızlı olmuş arkadaş :( daha hoşgeldin bile diyemedim :(

avira neden banlandı yeni gelmiş banlanma sebebi ni merak ettim

hoşgeldin ve güle güle :P

goodbye.gif

bu ben geldim diyenlerın cogu eski üye bence ondan dolayı banlanıyorlar..