Merhaba aklım karışık

Miamia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba .
Konuya nasıl giriş yapacağımı bilemiyorum .
Bir konuda aklım çok karışık .
3 senelik bir ilişkim vardı .
Kötü şekilde bitti .
Benim cinsiyetim bayan bu arada .
Aldatilmak söylenen sözler filan çok önemli değil . Beni sevmediğini kullandığını bir sürü şey söyledi ama bu insan benimle ilgili bir sırrı biz sevgiliyken herkesle paylaşmis yeni haberim oldu .
Basit bir sır değil hayatımı kötü etkileyebilecek bir sır .
Beni aldattığı kadınlara söylemiş. O kadınlardan biri baya beni tehdit etti günlerce bildiği şeyle .

Bir kaç abimle konuştum tahmin edersiniz ne iş yaptıklarını biz halledicez sen merak etme dediler.
Ama yine de çok tedirginim.
Çocuk korkar mi sizce ?

Böyle baya kıvama gelmesi lazım bana köpek olacak gibi ki yediği halti temizletebileyim.

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
mantıklı bir cevap yazmak geliyor içimden ama işin ucunda harun abi çıkıcak karşıma biliyorum o_O:confused::mad:

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Forumumuz da herksin istediği şekilde konu açmaya hakkı vardır. Troll olduğunda gerekeni yapılır. Zaten konu dışında bu tarz konularımız mevcut o yüzden troll mu değil mi yerine arkadaşımıza yardımcı olalım.

EsBer

Doçent
Reaksiyon puanı
272
O kadınlar seni nasıl tanıyor niye tehdit ediyor anlam veremedim anlayamadim

Miamia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Forumumuz da herksin istediği şekilde konu açmaya hakkı vardır. Troll olduğunda gerekeni yapılır. Zaten konu dışında bu tarz konularımız mevcut o yüzden troll mu değil mi yerine arkadaşımıza yardımcı olalım.
Moderator sizsiniz sanırım size ispat edebilirim zaten ip adresim vs. Siteye dusuyordur. Her neyse konu kapandı zaten =)

Miamia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
O kadınlar seni nasıl tanıyor niye tehdit ediyor anlam veremedim anlayamadim
Ben de anlam veremiyordum beni tanıyorlar çünkü sevgilim benden bahsetmiş . Tehdit eden sadece 1 tanesi . Zaten vazgeçme asamasindayim sanırım . Birinin canını yakmak vs. Bana uzak şeyler . Kızın vazgeçmesini beklemekten başka çarem yok

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Moderator sizsiniz sanırım size ispat edebilirim zaten ip adresim vs. Siteye dusuyordur. Her neyse konu kapandı zaten =)

Birtek ben değilim başka yöneticilermiz de mevcut. Kendinizi ispatlamak zorunda değilsiniz öyle birşeye gerekte yok. Sadece açtığınız konunun takipçisi olursanız sizin için daha faydalı olacaktır.