Haber Meral Akşener, Bu Kez Chp'li Tiyatroculara Şans Verdi..

theterminator92

Doçent
Reaksiyon puanı
252
Aynen aynen bunları hiç düşünmenin zamanı değil :( Off off sen para için her şeyi yapabilecek biri isen bilemem ama bana göre hayatta paradan daha önemli şeyler var... Vatan millet devlet bayrak din gibi. Para olsunda ülke bölünsede olur kürt devleti kurulsada olur Amerikanın emir eri gibide oluruz İMF'den borç alıp onlar ne isterse koşa koşa yaparız yeterki para olsun olmamalı hayat. Türkiye Cumhuriyeti bunun için kurulmadı ... Her şey para olsaydı Kurtuluş savaşı neden yapıldı. Amerikan veya İngiliz mandasında yaşasaydık neden şehit oldu o askerler !!!
Ayrıca muhalefetin ekonomiyi düzelteceği yönünde en ufak bir kırıntı veya umut yok bende. Onlardada öneri veya fikirde yok ortaya sundukları. Sadece şikayet ve karalama modundalar.
Ya hocam ben millet aç diyorum, sen paraya getiriyorsun. Bak bu milletin yüksek standartları yok. Çocuklarının karnını doyurduğunda mutlu oluyor bizim ülkemiz, ama o bile çok zor. Önce bir açlık problemini çözsek, sonra dış politikayla ilgilensek. Muhalefette zaten biliyor, şu an bu bahsettiğim yoksul kesimdeki halk, çok umursamıyor, Libya'yı, Suriye'yi. O yüzdende Libya'dan, Suriye'den çok milletin aç olmasına değiniliyor.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Ya hocam ben millet aç diyorum, sen paraya getiriyorsun. Bak bu milletin yüksek standartları yok. Çocuklarının karnını doyurduğunda mutlu oluyor bizim ülkemiz, ama o bile çok zor. Önce bir açlık problemini çözsek, sonra dış politikayla ilgilensek. Muhalefette zaten biliyor, şu an bu bahsettiğim yoksul kesimdeki halk, çok umursamıyor, Libya'yı, Suriye'yi. O yüzdende Libya'dan, Suriye'den çok milletin aç olmasına değiniliyor.

Aynen aynen muhalefette biliyor dimi :) Ondan oy oranlarında patlama var !

Sağolsun muhalefet milletin açlığına çözüm üretiyor sürekli ! Halk yerli ve milli politikaları hiç takmıyor Herkesin derdi sadece para !

theterminator92

Doçent
Reaksiyon puanı
252
Aynen aynen muhalefette biliyor dimi :) Ondan oy oranlarında patlama var !

Sağolsun muhalefet milletin açlığına çözüm üretiyor sürekli ! Halk yerli ve milli politikaları hiç takmıyor Herkesin derdi sadece para !
Bak ne diyorum, bu işin uzmanları var diyorum. Uzmanlarına bırakacaksın. Piyasada uzun vadeli bir güven sağlasan hiçbir şey yapmadan dolar 2 TL düşer, bunu önceki bakanımızın istifasından sonra doların 1 TL düşmesini örnek göstereyim. Bizim ülkemizin, halkımızın para da gözü olmaz, ama gerçekten çok kötü durumdayız.

Irıs von Everec

Profesör
Reaksiyon puanı
1,472
Sen gerçekten gündemi takip etmiyon :) İktidar konuşacak ve muhalefette adamlar haklı deyip destek mi verecek ! Sabah akşam saray diyorlar diktatör diyorlar çağrıldıklarında Külliyeye gitmiyorlar bile neyi konuşacan muhalefette. Terör HDP veya PKK ile ilgili söylemlerini geçtim. Libya meselesinde bile devletin arkasında durmadılar Doğu Akdenizde bile desteklemedilerde sırf muhaliflik olsun hesabına girdiler sen ney anlatıyon :)

Öyle çocuk oyuncağı işerler değil bazı şeyler. 20 yıllık kazanımları 1 yılda geri verme ihtimali var bana göre. Çünkü siyaseten 180 derece zıt parti AKP ve CHP...

Mesela AKP özelleştirmeci ve yap işlet devretçi politika benimsiyorkern CHP hepsini Kamulaştıracaz devlete satın alacaz diyor. O 4 yıllık iktidarlarında bütün yerleri satın almak kamulaştırmak gibi bir saçmalık yaparsa ne olacka !
AKP KYK ile yüzbinlerce FETO'cu devletten uzaklaştırmışken CHP bu KHK'lıları geri alacaz diyor veya Terör ile mücadelede ne yapacak CHP hiç belli değil.

Mesela AKP genel olarak Rusya ile iyi ilişkiler ve ticaret halinde. Amerika ile arası soğuk. CHP ise tam tersi Rusya ve Çin ile zıtlaşıp Amerikan sevdalısı. ( 1900 Lü yıllardan beridir bize en büyük kazıkları hep ABD atıyor. Tüm ambargoları ABD yapıyor tüm darbelerin arkasında ABD var. Tüm sağ sol kavgalarından PKK terör vb hepsinin arkasında ABD var. Göre göre bile bile halen Amerika sevdalısı olmak bana ülke menfaati gelmiyor. )
Sonra AKP nasıl YPG ile mücadele ediyor orada vuruyor. Ama CHP YPG terör örgütü değil diyor biz iktidar olursak Suriye'den çekilecez diyor. O 5 yıllık iktidar deneme sürecinde YPG orada kürt devleti kurursa bunun geri dönüşü yok işte. Sonra AKP'de gelse Atatürk mezardan çıkıp gelsede dönüşü yok. Veya Libya'dan çekilirse Türk askeri Kıbrıstan çekilirse orada ki bazı haklarımızı kaybederse geri dönüşü olmayan şeyler...
Ya 20 yıldaki şeyleri nereye geri getiriyor getiremez. Başta yaptığı hataydı gidip de aynısını yapacak değil ya. Yaparsa indir diyorum işte indir.

Sende de hep aynı he." Muhalefete güvenmiyorum."Şuan seçim zamanı değil zaten. Çözüm önerileri o zamanlarda verilir.

Durumun kötü olduğunu bilsen bile hala aynı yerden medet umman da hiç mantıklı değil.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Ya 20 yıldaki şeyleri nereye geri getiriyor getiremez. Başta yaptığı hataydı gidip de aynısını yapacak değil ya. Yaparsa indir diyorum işte indir.

Arkadaşım devlette devamlılık esastır öyle 3-4 yılda onlar koltuğa otursun sonra değiştiririz oldu bitti olmuyor işte bazı şeyler.

Atıyorum gidip İMF'den borç alırsa geri dönüşü yok o borcu ödeyecen. Veya şuan AKP S400 aldı bak geri dönüşü var mı iade ederim bir daha almam demek Rusya ile arayı bozmak demek ülke yönetmeyi çocuk oyuncağı sanıyorsun halen...

Veya biz Suriye'den çekildik YPG terör örgütü değil demek orada 1-2 yıl içinde devlet kurulması demek. Biz kıbrıstan çekildik demek veya Doğu akdenizde haklarımızdan vaz geçtik demenin GERİ DÖNÜŞÜ YOK. Bak zamanında nasıl adalar gitti Ege'de 100 yıldır başımıza bela düzelmiyor.

Çözüm önerileri o zaman verilir ne demek :D 20 yıldır muhalefetteler ne zaman verecekler bu çözüm önerisini gene adayları belli değil çözüm önerileri belli değil planları belli değil. Koca bir bilinmeze oy verin ülkeyi düzeltecekler diyorsun. ( Büyük ihtimal yaşın 14-17 arası yetişkin bir birey söylemi olamaz bu söylediklerin. )

theterminator92

Doçent
Reaksiyon puanı
252
Arkadaşım devlette devamlılık esastır öyle 3-4 yılda onlar koltuğa otursun sonra değiştiririz oldu bitti olmuyor işte bazı şeyler.

Atıyorum gidip İMF'den borç alırsa geri dönüşü yok o borcu ödeyecen. Veya şuan AKP S400 aldı bak geri dönüşü var mı iade ederim bir daha almam demek Rusya ile arayı bozmak demek ülke yönetmeyi çocuk oyuncağı sanıyorsun halen...

Veya biz Suriye'den çekildik YPG terör örgütü değil demek orada 1-2 yıl içinde devlet kurulması demek. Biz kıbrıstan çekildik demek veya Doğu akdenizde haklarımızdan vaz geçtik demenin GERİ DÖNÜŞÜ YOK. Bak zamanında nasıl adalar gitti Ege'de 100 yıldır başımıza bela düzelmiyor.

Çözüm önerileri o zaman verilir ne demek :D 20 yıldır muhalefetteler ne zaman verecekler bu çözüm önerisini gene adayları belli değil çözüm önerileri belli değil planları belli değil. Koca bir bilinmeze oy verin ülkeyi düzeltecekler diyorsun. ( Büyük ihtimal yaşın 14-17 arası yetişkin bir birey söylemi olamaz bu söylediklerin. )
Sevr sendromu oluşmuş sende, kafayı S-400'le, YPG'le, IMF'le, Doğu Akdenizle bozmuşsun. Uzmanına bırakacaksın bu konuları uzmanına. Türkiye'de ne petrol var, ne sanayi var, ne doğalgaz var, ne doğru düzgün bir kaynak var, adam senin ülkeni ele geçirip ne yapacak? Bu Doğu Akdeniz olayında sadece bir şeyler bulduk onda da davranmakta geç kaldık ve Libya işini çözemezsek AB yine yaptırım uygulayacak, faturası halka kesilecek. Bir yandan Büyük Kürdistan diyorsun, bir yandan da Büyük İsrail var o ne olacak? Büyük Ermenistan ne olacak? Hangi biri?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Uzmanına bırakacaksın bu konuları uzmanına

Sen de tutturmuşun bir uzmanda uzman diye :D Kim bu uzmanlar ve neye göre kime göre uzman !!! 20 yıldır oy alamayan oy oranını arttıramayan 1950 den beri iktidar yüzü görmemiş parti mi uzman oluyor. Veya yüzde 10 zor oy alan partiler mi uzman oluyor.
Daha kendilerini yönetemiyorlar ülke yönetecek uzman bulacaklar diyorsun :)

theterminator92

Doçent
Reaksiyon puanı
252
Sen de tutturmuşun bir uzmanda uzman diye :D Kim bu uzmanlar ve neye göre kime göre uzman !!! 20 yıldır oy alamayan oy oranını arttıramayan 1950 den beri iktidar yüzü görmemiş parti mi uzman oluyor. Veya yüzde 10 zor oy alan partiler mi uzman oluyor.
Daha kendilerini yönetemiyorlar ülke yönetecek uzman bulacaklar diyorsun :)
Koalisyon kurulması nasıl fikir? Madem kimse yönetemiyor koalisyon kurulsun.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Koalisyon kurulması nasıl fikir? Madem kimse yönetemiyor koalisyon kurulsun.

Hadi kur bakalım kurabilecen mi HDP ile koalisyon... Veya CHP-İYİ parti -HDP yanına Saadeti alıp diğer irili ufakli partilerle 7-8 parti kur bakalım kurulacak mı. Hepsi ayrı telden çalışıyor.

Bak mesela YSK üye seçimi vardı 1-2 gün önce. Millet İttifakı ve Cumhur ittifakı anlaştı 4 üye biz seçelim 3 üye siz seçin diye.
AKP 4 üye seçti İYİ parti 2 CHP 1 :)

CHP ülkede en çok oy alan 2. parti değil mi neden İYİ parti 2 üye seçerken CHP 1 üye seçtirdiler ! ( Sırf ittifak bozulmasın aman darılmasınlar diye. ) İttifak sistemi bu yüzden kötü işte sürekli diğer ortakları pohpohlama ve memnun etme çabası. Aman HDP kızmasın 2 bakanlık 1 Cumhurbaşkanı yardımcılığı verelim denirse ne olacak. Veya aman HDP kızıyor Diyarbakır valisi ve Emniyet müdürünü HDP atasın yok HDP kızıyor PKK'yı vurmayalım denmeyeceğinin garantisi mi var !

Koalisyon kültürü bizim ülkeye uygun değil. Çünkü uzlaşma kültürü yok anahtar bende ne koparırsam hesabına giriyor partiler. Tek başına iktidar her zaman iyidir.

theterminator92

Doçent
Reaksiyon puanı
252
Koalisyon kültürü bizim ülkeye uygun değil. Çünkü uzlaşma kültürü yok anahtar bende ne koparırsam hesabına giriyor partiler. Tek başına iktidar her zaman iyidir.
Bari parlamenter sisteme geri dönülsün, ben Türkiye'de tüm yetkinin bir insanda toplanmasını doğru bulmuyorum. Eğer tüm taraflar belirli imtiyazlar verirse koalisyonda da uzlaşılır, ama ülkeyi yöneten parti biz gidersek ülke dağılır zihniyetinde takılırsa bu iş olmaz.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
ama ülkeyi yöneten parti biz gidersek ülke dağılır zihniyetinde takılırsa bu iş olmaz.

Muhalefetin o umudu vermesi lazım işte :) Şunu inatla anlamıyon... Yok abi vermiyorlar işte AKP giderse bir şey olmayacak diye.

Biz Kayyum atamıyacaz ne demek ! ( Alenen PKK ile bağı çıkmış HDP'li belediyeye ne yapaksın mesela. Adam bildiğin kaynakları PKK'ya yatırıyor kepçeler ile hendek kazıyor bomba döşüyor ve muhalefet biz kayyum atamıyacaz oraya diyor. )

Veya biz yerel yönetimleri dahada özerkleştirecez diyor. ( Çok tehlikeli HDP'li belediyeler için iyice kimse karışmasın iyice başı boş serbest olsunlar demek. )

Ama HDP'li vekilin Terör ile bağı çıkıyor dokunulmazlığı kalksın mı oylamasında bile hayır diyor muhalefet :D Yaa Mahkeme kararı ile adam belgeli bilgili işte daha ne olacak !

Veya biz 2 bakalım 1 Cumhurbaşkanı vekili veririz ne demek HDP'ye :( Elini verdimi kolunu isteyecek adamlar aşikar iken...

Veya CHP'nin bir gün çıkıpta biz terör ile böyle mücadele edecez şöyle temizleyecez bunu bunu şu maddeler yapacaz diye bir meyanını duydunuz mu !

Irıs von Everec

Profesör
Reaksiyon puanı
1,472
Yine uzun uzun yazdım sildim. Önümde hayat var, muhalif konuştum diye bu hayatın alınmasını istemem.
Biz Kayyum atamıyacaz ne demek ! ( Alenen PKK ile bağı çıkmış HDP'li belediyeye ne yapaksın mesela. Adam bildiğin kaynakları PKK'ya yatırıyor kepçeler ile hendek kazıyor bomba döşüyor ve muhalefet biz kayyum atamıyacaz oraya diyor. )

Veya biz yerel yönetimleri dahada özerkleştirecez diyor. ( Çok tehlikeli HDP'li belediyeler için iyice kimse karışmasın iyice başı boş serbest olsunlar demek. )

Ama HDP'li vekilin Terör ile bağı çıkıyor dokunulmazlığı kalksın mı oylamasında bile hayır diyor muhalefet :D Yaa Mahkeme kararı ile adam belgeli bilgili işte daha ne olacak !
Senin sığ bakış açın bitmedikçe anlayamayacaksın neler olup bittiğini. Senin için herkes saf iyi ya da saf kötü.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Yine uzun uzun yazdım sildim. Önümde hayat var, muhalif konuştum diye bu hayatın alınmasını istemem.

Senin sığ bakış açın bitmedikçe anlayamayacaksın neler olup bittiğini. Senin için herkes saf iyi ya da saf kötü.

Offf. Herkes cahill zaten. Benim söylediklerim veya fikrim yanlış ise doğrusunu yazacan boş yapmayacan.

Hep aynı muhabbet. Konuş be kardeşim madem doğrusunu biliyon konuş tartışalım...

Yok yazardımda yok video atardımda. Bir konuşsam yer yerden oynar veya bir konuşursam insan içine çıkamazlar gibi ucuz laflar mı edecen sürekli.

Çocuk musun sen neyden korkuyon bu kadar ! Yazarken ne yazdığını tartamıyacan mı ne yazmadığını hakaret var mı yok mu ayırt edemiyon mu veya cezai bir işlem gerektirir mi gerektirmez anlayamıyacak seviyedeysen yazma zaten.

Irıs von Everec

Profesör
Reaksiyon puanı
1,472
Offf. Herkes cahill zaten. Benim söylediklerim veya fikrim yanlış ise doğrusunu yazacan boş yapmayacan.

Hep aynı muhabbet. Konuş be kardeşim madem doğrusunu biliyon konuş tartışalım...

Yok yazardımda yok video atardımda. Bir konuşsam yer yerden oynar veya bir konuşursam insan içine çıkamazlar gibi ucuz laflar mı edecen sürekli.

Çocuk musun sen neyden korkuyon bu kadar ! Yazarken ne yazdığını tartamıyacan mı ne yazmadığını hakaret var mı yok mu ayırt edemiyon mu veya cezai bir işlem gerektirir mi gerektirmez anlayamıyacak seviyedeysen yazma zaten.
Hakaret olup olmaması fark eder mi . Sabah 6da kapına geliyor polis. Sen şu anki hukukun farkında mısın. Hakaret etmeyenler ceza almıyor sanki. Sen yoksa Avrupalarda yaşayıp Türkiye cennet diyen dayılardan mısın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hadi sağlıcakla ben gider.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Hakaret olup olmaması fark eder mi . Sabah 6da kapına geliyor polis. Sen şu anki hukukun farkında mısın. Hakaret etmeyenler ceza almıyor sanki. Sen yoksa Avrupalarda yaşayıp Türkiye cennet diyen dayılardan mısın.

Hadi sağlıcakla ben gider.

2 cümle edebilseydin keşke :(

theterminator92

Doçent
Reaksiyon puanı
252
Muhalefetin o umudu vermesi lazım işte :) Şunu inatla anlamıyon... Yok abi vermiyorlar işte AKP giderse bir şey olmayacak diye.

Veya biz 2 bakalım 1 Cumhurbaşkanı vekili veririz ne demek HDP'ye :( Elini verdimi kolunu isteyecek adamlar aşikar iken...

Veya CHP'nin bir gün çıkıpta biz terör ile böyle mücadele edecez şöyle temizleyecez bunu bunu şu maddeler yapacaz diye bir meyanını duydunuz mu !
Biz AKP kazanırsa Şeriat ilan edilecek, hilafet geri getirelecek diyor muyuz? CHP-HDP kazanırsa da aynı mantık işte, Büyük Kürdistan diye bir şey kurulmayacak. Kafayı bozmuşsun HDP ile, CHP ile. Ülke kalkınsın, ekonomi düzelsin istiyoruz, buradaki arkadaşımız çıkıyor bunlar kazanırsa Büyük Kürdistan kurulacak diyor, PKK ile iç içe yaşayacağız diyor. 20 yıldır aynı parti yönetiyor, bir sonraki seçimide kazanırlarsa neredeyse 25 yılı devirecekler, bunca yıldır ne yapıldı diye sorar insan. "Başka yönetecek yok" mantığıyla ilerlersek bu iş olmaz. Özellikle büyükşehirde yaşamayan insanlara demokrasiyi, Atatürk ilkelerini, refahı anlatamıyoruz. Halk düzelmeli her şeyden önce, halk düzelirse devamı gelir.

Son düzenleme:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
CHP-HDP kazanırsa da aynı mantık işte, Büyük Kürdistan diye bir şey kurulmayacak.

Bunu çık meydanlarda söyle işte o zaman. Açık açık konuş belirt neden korkuyorlar !!!

Ben haberleri yakından takip ederim bunca yıldır CHP'nin bu tarz bir tane ifadesi yok ! Yok biz YPG - PKK ile şöyle mücadele edecez kesinlikle orada bir terör devletine izin vermeyecez diye ifadesi yok.

Üsttede söylediğim gibi biz teröre karşıyız ama dokunulmazlık kaldırmaya iş gelince Hayır oyu verme veya biz Teröre karşıyım ama çıkıp Kayyum atanan belediyeye karşı çıkmak tarzı tutumlar bana umut vermiyor işte.

Siyaset Cesurların işi ve CHP hiç cesur davranmıyor sürekli kaçarak korkak oynuyor siyasette ifadeler olarak.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,231
Arkadaşlar, konunun öncelerinde gördüm uyarıyorum.

Halka cahil derken belli bir seçmen kesime hitap ettiğinizi unutmayın. Her türlü hakaret bu bölümde yasak. Ha o diyor ben niye diyemiyorum gibi bir bahane geçerli değil. Gördüğünüzü rapor edin gereğini yapalım. Tüm mesajları okuyamıyoruz doğal olarak.

theterminator92

Doçent
Reaksiyon puanı
252
Bunu çık meydanlarda söyle işte o zaman. Açık açık konuş belirt neden korkuyorlar !!!

Ben haberleri yakından takip ederim bunca yıldır CHP'nin bu tarz bir tane ifadesi yok ! Yok biz YPG - PKK ile şöyle mücadele edecez kesinlikle orada bir terör devletine izin vermeyecez diye ifadesi yok.

Üsttede söylediğim gibi biz teröre karşıyız ama dokunulmazlık kaldırmaya iş gelince Hayır oyu verme veya biz Teröre karşıyım ama çıkıp Kayyum atanan belediyeye karşı çıkmak tarzı tutumlar bana umut vermiyor işte.

Siyaset Cesurların işi ve CHP hiç cesur davranmıyor sürekli kaçarak korkak oynuyor siyasette ifadeler olarak.
Hocam Kılıçdaroğlu KKHA yayınında kısmen cevaplamıştı. PKK'ya bölücü terör örgütü demişti. YPG - PKK demek bile örgütün propagandasını yapabildiği için bölücü terör örgütleri diyorlar. Bunu birçok yerde görebilirsin. İktidar mesela kesin bir biçimde diyor ya ekonomimiz şahlanıyor, şöyle olacak böyle olacak ama tam tersi gidiyor durum. CHP'de garanti iş yapmak istiyor sanırsam.

Arkadaşlar, konunun öncelerinde gördüm uyarıyorum.

Halka cahil derken belli bir seçmen kesime hitap ettiğinizi unutmayın. Her türlü hakaret bu bölümde yasak. Ha o diyor ben niye diyemiyorum gibi bir bahane geçerli değil. Gördüğünüzü rapor edin gereğini yapalım. Tüm mesajları okuyamıyoruz doğal olarak.
Kusura bakmayın hocam, bu gibi hitaplarda daha dikkatli olacağım.

Son düzenleme:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
şöyle olacak böyle olacak ama tam tersi gidiyor durum. CHP'de garanti iş yapmak istiyor sanırsam.

Bu mantıkla yüzde 20 bandında sayar durur işte :)

Muhafazakar veya Milliyetçi ulusalcı seçmeni kazanamaz çıkıp cesurca biz PKK'ya şunu yapacaz şöyle mücadele edecez şöyle temizleyecek PYD'ye oraları dar edecez diyemedikçe...

Tek söyledikleri Esad ile barışacaz oradan askerimizi çekecez oldumu insanlar çekiniyor işte. Veya Libyadan Türk askerini çekecez dedi mi bir şüpheye düşüyor. Üstüne Pervin Buldan gibi isimlerle Ağaç dikince Selahattin Demirtaş'ın tiyatrolarına gidince bu ne perhis bu ne lahana turşusu oluyor durum.

theterminator92

Doçent
Reaksiyon puanı
252
Bu mantıkla yüzde 20 bandında sayar durur işte :)

Muhafazakar veya Milliyetçi ulusalcı seçmeni kazanamaz çıkıp cesurca biz PKK'ya şunu yapacaz şöyle mücadele edecez şöyle temizleyecek PYD'ye oraları dar edecez diyemedikçe...

Tek söyledikleri Esad ile barışacaz oradan askerimizi çekecez oldumu insanlar çekiniyor işte. Veya Libyadan Türk askerini çekecez dedi mi bir şüpheye düşüyor. Üstüne Pervin Buldan gibi isimlerle Ağaç dikince Selahattin Demirtaş'ın tiyatrolarına gidince bu ne perhis bu ne lahana turşusu oluyor durum.
Zaten cesurca açıklamalar yapıyorlar, sadece şu an eskisi gibi terör saldırıları yaşanmadığı için milletin aç olmasına muhalefet yapıyorlar. Kuzey Suriye'den YPG tehdidini kaldırırsın Esad ile de uzlaşırsın oradan bana şu kadar pay vereceksin vs. diye askerleri de çekersin sonra. Libya işi ise, uzaktan yap. Uzaktan bombala, uzaktan mühimmat yolla, destekle vs.