theterminator92
Doçent
Ya hocam ben millet aç diyorum, sen paraya getiriyorsun. Bak bu milletin yüksek standartları yok. Çocuklarının karnını doyurduğunda mutlu oluyor bizim ülkemiz, ama o bile çok zor. Önce bir açlık problemini çözsek, sonra dış politikayla ilgilensek. Muhalefette zaten biliyor, şu an bu bahsettiğim yoksul kesimdeki halk, çok umursamıyor, Libya'yı, Suriye'yi. O yüzdende Libya'dan, Suriye'den çok milletin aç olmasına değiniliyor.Aynen aynen bunları hiç düşünmenin zamanı değil Off off sen para için her şeyi yapabilecek biri isen bilemem ama bana göre hayatta paradan daha önemli şeyler var... Vatan millet devlet bayrak din gibi. Para olsunda ülke bölünsede olur kürt devleti kurulsada olur Amerikanın emir eri gibide oluruz İMF'den borç alıp onlar ne isterse koşa koşa yaparız yeterki para olsun olmamalı hayat. Türkiye Cumhuriyeti bunun için kurulmadı ... Her şey para olsaydı Kurtuluş savaşı neden yapıldı. Amerikan veya İngiliz mandasında yaşasaydık neden şehit oldu o askerler !!!
Ayrıca muhalefetin ekonomiyi düzelteceği yönünde en ufak bir kırıntı veya umut yok bende. Onlardada öneri veya fikirde yok ortaya sundukları. Sadece şikayet ve karalama modundalar.