Merak ediyorum sdn nekadar kazanıyor???

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
site içerisinde yaptığımız her tık para kazandırıyor.:cool:

Esas kazanç reklamlar üzerinden geliyor. yanlışlıkla tıkladığınız reklamlar günlük yevmiyelerini rahat çıkartıyor. ana sayfadaki forum başlıkları üzerindeki reklama yanlışlıkla (o şekilde zamanlı ayarlanmış!) kaç kere tıkladığınızı bi düşünün:laugh:

Forum teknoloji forumu olunca çoğu arkadaşta reklam engelleyici var. Mesela ben hiiç reklam gördüğüm yok. Chrome Adsweep script sağolsun...

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Rakamların ne olduğunu tahmin etmek zor ama hayatın bana öğrettiği en büyük tecrübelerden biride Ne kadar gelirsin varsa o kadarda giderin oluyor haksızmıyım Troy :)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Çok kazanıyoruz çok paraya para demiyoruz.:D

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Valla samimi olmak gerekirse kimsenin kazancını merak etmedim bunca yaşıma kadar.
SDN devamını ve saygınlığını sürdürsün de, hatta inşallah daha da kazansın.
Bence hiç mahsur yok. :)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
SDN Reklam mı Var Ben Hiç Görmedimde :)

Ad Muncher Denen Nimetten Faydalanın Tarayıcınız ne Olursa Olsun :)

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
ben hayır olsun diye tıklıyorum reklamlara :D

astute

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Hatırlayanlar olacaktır bir ara bu siteyi satın almak isteyen birisi çıkmıştı.Sitenin haftalık 5 bin dolar reklam getirisi olduğu söylenmişti o sıralar Troy mu söyledi başkası mı hatırlamıyorum.

teklif veren kişi de çok komik bir rakam telaffuz etmişti yanlış hatırlamıyorsam.

varın bugün hesabı siz yapın...

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
Forum teknoloji forumu olunca çoğu arkadaşta reklam engelleyici var. Mesela ben hiiç reklam gördüğüm yok. Chrome Adsweep script sağolsun...
Chrome Adsweep script eklentisini nasıl kuracağım. bi sürü tarif arasında boğuldum. bunun pratik kısa bir yolu yokmu:helpsmilie:

kavrak

Profesör
Reaksiyon puanı
12
arkadaş baklay ağzından çıkar yav... desene SDN nin kazandığı paralardan biz üyelerde payımızı istiyoruz diye. sonuçta SDn yi SDN yapan bizleriz. haksızmıyım? :)

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
arkadaş baklay ağzından çıkar yav... desene SDN nin kazandığı paralardan biz üyelerde payımızı istiyoruz diye. sonuçta SDn yi SDN yapan bizleriz. haksızmıyım? :)
İşçilere holding'den hisse verilmesini de istersin şimdi :)

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
İnsanın başına ne gelirse ya merakdan yada aşırı merakdan gelirmiş :D

Amanyak

Asistan
Reaksiyon puanı
1
şimdi hep birlikte ellerimizin avuç içlerini kendime doğru çeviriyor ve yüz hizasına getiriyoruz ve şimdi hep birlikte 3... 2... 1... yalıyoruz efenim evet evet yalıyoruz :D