Matthew Bellamy
Profesör
Bu kadar olay yaşanıyorken "Halk Devlet İçindir" anlayışıyla yönetilen bir ülkenin vatandaşlarına soruyorum.Memnun musunuz ?
conficker, hayırdır birader, forumda malum partinin sorumlu elemanı mısın, her yerdesin mübarek.. hani yeri gelir ironi ile konuşursun anlarız da, ne yapıyorsun anlamadık bu sefer...
ayrıca, ne biçim soru sormuş arkadaş, neyden memnun muyuz? devletten mi, anlayıştan mı?
yav he he, kesin millette öyle düşünüyordur eminim....yönetimden memnun musun? diyor orman ve ağaç düşmanı karadenize yaptıklar o sahil yolu havalimanı karadenize dayanamaz mantıksız ama fikir güzel...
Soru sorarken kendine göre de fikir beyan ediyorsun.Art niyetlisin.Başlık açarken biraz daha mantıklı sorular sor.Bunca olayın yaşanmasından da ne yazık ki kardeş halk sorumlu devlet değil.Sen biraz sorunlarla halkı birbirine karıştırmışsın.Bu kadar olay yaşanıyorken "Halk Devlet İçindir" anlayışıyla yönetilen bir ülkenin vatandaşlarına soruyorum.Memnun musunuz ?
Yav he he diyen insanları seyine takma derdi bi abim. Onlar daha çocuk derdi.
Yaşım 31, şuan hesaplamalara göre 65 yaşında emekli olacağım. Sadece ismi AK olan Parti öncesinde çalışma primleri dolan kişiler emekli haklarını kazanabiliyorlardı. Şimdi ise durum çok farklı.
Onun için HAYIR..
iki - üç ağaç gördüler mi kesme meraklısı hemde...
Adam akıllı bir parti olmadığı için, şuankinden başka bir partinin başa gelsede durumun değişmeyeceği için geçen ki seçimde boş oy atmıştım. Seçim sonuçlarında teröristlerin meclise girdiğini görünce bu seçimde oy kullanmaya karar verdim. Tek umudum teröristlerin mecliste söz sahibi olamaması. Hdp yi desteklemeyen herkese ve onların görüşüne saygı duyarım. Neden akpye chpye veya mhpye attın diye sorgulamam, kişiye karşı tutumumu değiştirmem ama hdpye atan insanla muhattap olmam. Yanlış anlaşılmasın benim Kürtlere karşı bir tutumum yok, elbette onların isteklerini mecliste dile getiren bir parti olsun isterim ama o partiyi oluşturanlar teröriste gerilla diyorsa, terörist cenazesine gidip, askerimizle o itleri aynı kefeye koyan kişilerden oluşuyorsa o partiyi mecliste görmek istemem.
ellerine sağlık, söylediklerine katılıyorum [sadece ben biraz milliyetçilik olayına farklı bakıyorum (kişisel olarak)]Akpnin bu ülkeye getirdiği çok şey oldu. Kabul. Ama götürdüklerinin getirdiklerini silip attığı gerçeğini kimse inkar edemez. Başörtüsüne izin verdi diye yol yaptı bilmem ne üretti diye mi oy vericem bu partiye. (başörtüsüne lafım yok aksine iyi oldu herkes istediği gibi taksın başörtüsünü bana kalsa mini etekli bilmem neli kızlar alınmasın üniversiteden içeri. ) Kaç tane şehit verildi askerimizin başına çuval geçirildi gemimizde düşmanımız tarafından dünyanın önünde vatandaşlarımız öldürüldü şurda sınırda kıçı kırık suriye hatayda kaç insanın ölmesine kolunun bacağının kopmasına neden oldu. Şamar oğlanına döndü ülke. Kürtlere lafım yok. Ama bile bile pkklıların meclise girmesine rahat rahat Türkçe'nin yok sayılıp başka bir ülkeymiş gibi davranılmasına, kafasına esenin özerklik ilan etmesine sebep oldu. Bildiğin adamlar doğuda kürt açılımı diye diye sanki kürdistan kurmuşlar gibi yönettiler doğuyu.
Diğer partilerde cacık. Hepsi böyle. Ama hiç bir ülke kötü şeyler yapmadan yükselmedi. Tarihteki büyük imparatorluklar iyi niyetle büyümedi. Savaşlar sömürgeler katliamlar.
Salacaksın askeri tam teçhizat bütün dağlara hava destekli gerekirse tüm askerliği dağda geçecek adamın ama o dağlar temizlenecek. Vereceksin polise sana taş atan çocuğu bile kafasından vuracaksın diye yetkiyi(pkk eylemlerindekiler sadece diğer eylemler değil). Türkçe'nin yanında sadece ingilizce öğrenilecek o da dünya dili olduğu için. Gerekirse doğudaki tüm pkk yandaşlarını süreceksin ıraka. Orda kurdular ya hani. Düşman ülkeye gemiyle vatandaşının korumasız yardım götürmesine izin vermeyeceksinkş sonra adam öldürünce özür dileyin diye sızlanmayacaksın. Aynısını israile yapsak savaş çıkmıştı. Geçmişi şanla dolu bir ırkız tarihiz biz. Geçmişi biz yönetmişiz. Adam dünya izlerken vatandaşını öldürüyor. Sende kınayıp özür bekliyorsun. Bu mu devlet itibarı yükselmesi. Vatandaş borçtan kırılıyor. Bir kira zaten asgari ücrete yakın. Ülkenin göbeğinde bomba patlıyor. İstanbul'da onca tarihi saray bilmem ne varken bilmem kaç paraya saray yaptırıyor adam. Tamam devletin malı. Tamam sonrakilerde oturacakta. Bin oda ne ? Beyaz saray özentiliğine yaptında beyaz saray bile kaç katlı. Tüm bakanlıkları buraya taşısan gene dolmucak saray. Bedava masraf. İşsizlik azalmış millet iş beğenmiyomuş. 800 900 tlye afedersinde kölelikmi yapacak adam iş mi ?
Akp denilen parti dini kullanarak milli şeyler yaptık diyerek yollar parklar yaparak milletin gözünü boyadı. Cebini doldurdu. Halkın cebini boşalttı. Terörist başınada teröristinede bir sürü hak verip vatandaşını zora soktu katlettirdi. Ülkenin itibarını iki paralık etti. Adında hayır yok zaten. Hiç sevmem ki hdp bile halkçı malkçı bişeler koymuş partisinin adına. Ak parti ne ya ?
yönetimden memnun musun? diyor orman ve ağaç düşmanı karadenize yaptıklar o sahil yolu havalimanı karadenize dayanamaz mantıksız ama fikir güzel...
Öyle bir anayasa hükmü yok. Öyle olsaydı babam çoktan emekliydi. Kandırmışlar sizi.Yaşım 31, şuan hesaplamalara göre 65 yaşında emekli olacağım. Sadece ismi AK olan Parti öncesinde çalışma primleri dolan kişiler emekli haklarını kazanabiliyorlardı. Şimdi ise durum çok farklı.
Onun için HAYIR..
Akpnin bu ülkeye getirdiği çok şey oldu. Kabul. Ama götürdüklerinin getirdiklerini silip attığı gerçeğini kimse inkar edemez. Başörtüsüne izin verdi diye yol yaptı bilmem ne üretti diye mi oy vericem bu partiye. (başörtüsüne lafım yok aksine iyi oldu herkes istediği gibi taksın başörtüsünü bana kalsa mini etekli bilmem neli kızlar alınmasın üniversiteden içeri. ) Kaç tane şehit verildi askerimizin başına çuval geçirildi gemimizde düşmanımız tarafından dünyanın önünde vatandaşlarımız öldürüldü şurda sınırda kıçı kırık suriye hatayda kaç insanın ölmesine kolunun bacağının kopmasına neden oldu. Şamar oğlanına döndü ülke. Kürtlere lafım yok. Ama bile bile pkklıların meclise girmesine rahat rahat Türkçe'nin yok sayılıp başka bir ülkeymiş gibi davranılmasına, kafasına esenin özerklik ilan etmesine sebep oldu. Bildiğin adamlar doğuda kürt açılımı diye diye sanki kürdistan kurmuşlar gibi yönettiler doğuyu.
Diğer partilerde cacık. Hepsi böyle. Ama hiç bir ülke kötü şeyler yapmadan yükselmedi. Tarihteki büyük imparatorluklar iyi niyetle büyümedi. Savaşlar sömürgeler katliamlar.
Salacaksın askeri tam teçhizat bütün dağlara hava destekli gerekirse tüm askerliği dağda geçecek adamın ama o dağlar temizlenecek. Vereceksin polise sana taş atan çocuğu bile kafasından vuracaksın diye yetkiyi(pkk eylemlerindekiler sadece diğer eylemler değil). Türkçe'nin yanında sadece ingilizce öğrenilecek o da dünya dili olduğu için. Gerekirse doğudaki tüm pkk yandaşlarını süreceksin ıraka. Orda kurdular ya hani. Düşman ülkeye gemiyle vatandaşının korumasız yardım götürmesine izin vermeyeceksinkş sonra adam öldürünce özür dileyin diye sızlanmayacaksın. Aynısını israile yapsak savaş çıkmıştı. Geçmişi şanla dolu bir ırkız tarihiz biz. Geçmişi biz yönetmişiz. Adam dünya izlerken vatandaşını öldürüyor. Sende kınayıp özür bekliyorsun. Bu mu devlet itibarı yükselmesi. Vatandaş borçtan kırılıyor. Bir kira zaten asgari ücrete yakın. Ülkenin göbeğinde bomba patlıyor. İstanbul'da onca tarihi saray bilmem ne varken bilmem kaç paraya saray yaptırıyor adam. Tamam devletin malı. Tamam sonrakilerde oturacakta. Bin oda ne ? Beyaz saray özentiliğine yaptında beyaz saray bile kaç katlı. Tüm bakanlıkları buraya taşısan gene dolmucak saray. Bedava masraf. İşsizlik azalmış millet iş beğenmiyomuş. 800 900 tlye afedersinde kölelikmi yapacak adam iş mi ?
Akp denilen parti dini kullanarak milli şeyler yaptık diyerek yollar parklar yaparak milletin gözünü boyadı. Cebini doldurdu. Halkın cebini boşalttı. Terörist başınada teröristinede bir sürü hak verip vatandaşını zora soktu katlettirdi. Ülkenin itibarını iki paralık etti. Adında hayır yok zaten. Hiç sevmem ki hdp bile halkçı malkçı bişeler koymuş partisinin adına. Ak parti ne ya ?
hayır var CHP var en mantıklı seçenek.