Memnun Musunuz ?

Memnun Musunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    42
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Bu kadar olay yaşanıyorken "Halk Devlet İçindir" anlayışıyla yönetilen bir ülkenin vatandaşlarına soruyorum.Memnun musunuz ?

YaseminAlci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"Benim görüşüm" evet. Çünkü diger partilere göre daha iyidir.... :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
evetçiler gene çıkmış...

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Halk Devlet İçindir fikri çok saçma bence halk olmasa devlet diye bişey olurmu ?

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Adam akıllı bir parti olmadığı için, şuankinden başka bir partinin başa gelsede durumun değişmeyeceği için geçen ki seçimde boş oy atmıştım. Seçim sonuçlarında teröristlerin meclise girdiğini görünce bu seçimde oy kullanmaya karar verdim. Tek umudum teröristlerin mecliste söz sahibi olamaması. Hdp yi desteklemeyen herkese ve onların görüşüne saygı duyarım. Neden akpye chpye veya mhpye attın diye sorgulamam, kişiye karşı tutumumu değiştirmem ama hdpye atan insanla muhattap olmam. Yanlış anlaşılmasın benim Kürtlere karşı bir tutumum yok, elbette onların isteklerini mecliste dile getiren bir parti olsun isterim ama o partiyi oluşturanlar teröriste gerilla diyorsa, terörist cenazesine gidip, askerimizle o itleri aynı kefeye koyan kişilerden oluşuyorsa o partiyi mecliste görmek istemem.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
hayır var CHP var en mantıklı seçenek.

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Hiçbir doğum sancısız olmaz.

Aden

Asistan
Reaksiyon puanı
6
conficker, hayırdır birader, forumda malum partinin sorumlu elemanı mısın, her yerdesin mübarek.. hani yeri gelir ironi ile konuşursun anlarız da, ne yapıyorsun anlamadık bu sefer...

ayrıca, ne biçim soru sormuş arkadaş, neyden memnun muyuz? devletten mi, anlayıştan mı?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
conficker, hayırdır birader, forumda malum partinin sorumlu elemanı mısın, her yerdesin mübarek.. hani yeri gelir ironi ile konuşursun anlarız da, ne yapıyorsun anlamadık bu sefer...

ayrıca, ne biçim soru sormuş arkadaş, neyden memnun muyuz? devletten mi, anlayıştan mı?

yönetimden memnun musun? diyor orman ve ağaç düşmanı karadenize yaptıklar o sahil yolu havalimanı karadenize dayanamaz mantıksız ama fikir güzel...

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Yeşil siyaset

yasaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Bu kadar olay yaşanıyorken "Halk Devlet İçindir" anlayışıyla yönetilen bir ülkenin vatandaşlarına soruyorum.Memnun musunuz ?
Soru sorarken kendine göre de fikir beyan ediyorsun.Art niyetlisin.Başlık açarken biraz daha mantıklı sorular sor.Bunca olayın yaşanmasından da ne yazık ki kardeş halk sorumlu devlet değil.Sen biraz sorunlarla halkı birbirine karıştırmışsın.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Ben memnun değilim , ekonomimiz rezalet , tarihi topraklarımızı mahvedip yerine saçma sapan AVM'ler , Gökdelenler dikiliyor , üzülüyorum artık.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
iki - üç ağaç gördüler mi kesme meraklısı hemde...

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Yaşım 31, şuan hesaplamalara göre 65 yaşında emekli olacağım. Sadece ismi AK olan Parti öncesinde çalışma primleri dolan kişiler emekli haklarını kazanabiliyorlardı. Şimdi ise durum çok farklı.
Onun için HAYIR..

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Yaşım 31, şuan hesaplamalara göre 65 yaşında emekli olacağım. Sadece ismi AK olan Parti öncesinde çalışma primleri dolan kişiler emekli haklarını kazanabiliyorlardı. Şimdi ise durum çok farklı.
Onun için HAYIR..

Yalan yanlış bilgiler . benim babamda 48 yaşında oyunu ak partiye vermesine rağmen bir çıkarı olmadı 62 yaşında emekli olacak 11 yaşından beri aralıksız çalışıyor uyardığın için sağ ol oyumuzu başka partiden kullanacağız

- - - Mesaj Güncellendi - - -

iki - üç ağaç gördüler mi kesme meraklısı hemde...

Derken ?

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Halk devlet için değildir, Devlet halk içindir. Devleti devlet yapan halktır, millettir. Geçelim bu anlayışı. Şu an yönetim anlayışı ise "Devlet halk içindir". Hangi zamanda kaldın bilmiyorum ama "Halk Devlet içindir" anlayışı Ak Parti iktidarından beri yok. Kutsal olan ise devlet değil vatandır.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Memnun değilim. Yazarkasa fırlatılan, %7500 faizli günleri, batık bankaları ve ekonomiyi, 1 milyar dolar için dilendiğimiz, haberlerde 300 km hızla giden treni kullanan ülkeleri izlemeyi, elalemin gönderdiği uyduları ağzı açık bakmayı, sırf okuduğu okul ve başörtüsü taktığı için coplanan insanları izlemeyi özledim.

Milli silahlar, milli savaş gemileri, uydular, havaalanları, otoban, duble yol, Körfez köprüleri ve dahası senin neyine vesayet. Sen emekli maaşı kuyruğunda ölmeyi hakediyorsun o kadar.

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Adam akıllı bir parti olmadığı için, şuankinden başka bir partinin başa gelsede durumun değişmeyeceği için geçen ki seçimde boş oy atmıştım. Seçim sonuçlarında teröristlerin meclise girdiğini görünce bu seçimde oy kullanmaya karar verdim. Tek umudum teröristlerin mecliste söz sahibi olamaması. Hdp yi desteklemeyen herkese ve onların görüşüne saygı duyarım. Neden akpye chpye veya mhpye attın diye sorgulamam, kişiye karşı tutumumu değiştirmem ama hdpye atan insanla muhattap olmam. Yanlış anlaşılmasın benim Kürtlere karşı bir tutumum yok, elbette onların isteklerini mecliste dile getiren bir parti olsun isterim ama o partiyi oluşturanlar teröriste gerilla diyorsa, terörist cenazesine gidip, askerimizle o itleri aynı kefeye koyan kişilerden oluşuyorsa o partiyi mecliste görmek istemem.

Aha tamda benim mantıkta biri.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17

Akpnin bu ülkeye getirdiği çok şey oldu. Kabul. Ama götürdüklerinin getirdiklerini silip attığı gerçeğini kimse inkar edemez. Başörtüsüne izin verdi diye yol yaptı bilmem ne üretti diye mi oy vericem bu partiye. (başörtüsüne lafım yok aksine iyi oldu herkes istediği gibi taksın başörtüsünü bana kalsa mini etekli bilmem neli kızlar alınmasın üniversiteden içeri. ) Kaç tane şehit verildi askerimizin başına çuval geçirildi gemimizde düşmanımız tarafından dünyanın önünde vatandaşlarımız öldürüldü şurda sınırda kıçı kırık suriye hatayda kaç insanın ölmesine kolunun bacağının kopmasına neden oldu. Şamar oğlanına döndü ülke. Kürtlere lafım yok. Ama bile bile pkklıların meclise girmesine rahat rahat Türkçe'nin yok sayılıp başka bir ülkeymiş gibi davranılmasına, kafasına esenin özerklik ilan etmesine sebep oldu. Bildiğin adamlar doğuda kürt açılımı diye diye sanki kürdistan kurmuşlar gibi yönettiler doğuyu.

Diğer partilerde cacık. Hepsi böyle. Ama hiç bir ülke kötü şeyler yapmadan yükselmedi. Tarihteki büyük imparatorluklar iyi niyetle büyümedi. Savaşlar sömürgeler katliamlar.

Salacaksın askeri tam teçhizat bütün dağlara hava destekli gerekirse tüm askerliği dağda geçecek adamın ama o dağlar temizlenecek. Vereceksin polise sana taş atan çocuğu bile kafasından vuracaksın diye yetkiyi(pkk eylemlerindekiler sadece diğer eylemler değil). Türkçe'nin yanında sadece ingilizce öğrenilecek o da dünya dili olduğu için. Gerekirse doğudaki tüm pkk yandaşlarını süreceksin ıraka. Orda kurdular ya hani. Düşman ülkeye gemiyle vatandaşının korumasız yardım götürmesine izin vermeyeceksinkş sonra adam öldürünce özür dileyin diye sızlanmayacaksın. Aynısını israile yapsak savaş çıkmıştı. Geçmişi şanla dolu bir ırkız tarihiz biz. Geçmişi biz yönetmişiz. Adam dünya izlerken vatandaşını öldürüyor. Sende kınayıp özür bekliyorsun. Bu mu devlet itibarı yükselmesi. Vatandaş borçtan kırılıyor. Bir kira zaten asgari ücrete yakın. Ülkenin göbeğinde bomba patlıyor. İstanbul'da onca tarihi saray bilmem ne varken bilmem kaç paraya saray yaptırıyor adam. Tamam devletin malı. Tamam sonrakilerde oturacakta. Bin oda ne ? Beyaz saray özentiliğine yaptında beyaz saray bile kaç katlı. Tüm bakanlıkları buraya taşısan gene dolmucak saray. Bedava masraf. İşsizlik azalmış millet iş beğenmiyomuş. 800 900 tlye afedersinde kölelikmi yapacak adam iş mi ?

Akp denilen parti dini kullanarak milli şeyler yaptık diyerek yollar parklar yaparak milletin gözünü boyadı. Cebini doldurdu. Halkın cebini boşalttı. Terörist başınada teröristinede bir sürü hak verip vatandaşını zora soktu katlettirdi. Ülkenin itibarını iki paralık etti. Adında hayır yok zaten. Hiç sevmem ki hdp bile halkçı malkçı bişeler koymuş partisinin adına. Ak parti ne ya ?

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Akpnin bu ülkeye getirdiği çok şey oldu. Kabul. Ama götürdüklerinin getirdiklerini silip attığı gerçeğini kimse inkar edemez. Başörtüsüne izin verdi diye yol yaptı bilmem ne üretti diye mi oy vericem bu partiye. (başörtüsüne lafım yok aksine iyi oldu herkes istediği gibi taksın başörtüsünü bana kalsa mini etekli bilmem neli kızlar alınmasın üniversiteden içeri. ) Kaç tane şehit verildi askerimizin başına çuval geçirildi gemimizde düşmanımız tarafından dünyanın önünde vatandaşlarımız öldürüldü şurda sınırda kıçı kırık suriye hatayda kaç insanın ölmesine kolunun bacağının kopmasına neden oldu. Şamar oğlanına döndü ülke. Kürtlere lafım yok. Ama bile bile pkklıların meclise girmesine rahat rahat Türkçe'nin yok sayılıp başka bir ülkeymiş gibi davranılmasına, kafasına esenin özerklik ilan etmesine sebep oldu. Bildiğin adamlar doğuda kürt açılımı diye diye sanki kürdistan kurmuşlar gibi yönettiler doğuyu.

Diğer partilerde cacık. Hepsi böyle. Ama hiç bir ülke kötü şeyler yapmadan yükselmedi. Tarihteki büyük imparatorluklar iyi niyetle büyümedi. Savaşlar sömürgeler katliamlar.

Salacaksın askeri tam teçhizat bütün dağlara hava destekli gerekirse tüm askerliği dağda geçecek adamın ama o dağlar temizlenecek. Vereceksin polise sana taş atan çocuğu bile kafasından vuracaksın diye yetkiyi(pkk eylemlerindekiler sadece diğer eylemler değil). Türkçe'nin yanında sadece ingilizce öğrenilecek o da dünya dili olduğu için. Gerekirse doğudaki tüm pkk yandaşlarını süreceksin ıraka. Orda kurdular ya hani. Düşman ülkeye gemiyle vatandaşının korumasız yardım götürmesine izin vermeyeceksinkş sonra adam öldürünce özür dileyin diye sızlanmayacaksın. Aynısını israile yapsak savaş çıkmıştı. Geçmişi şanla dolu bir ırkız tarihiz biz. Geçmişi biz yönetmişiz. Adam dünya izlerken vatandaşını öldürüyor. Sende kınayıp özür bekliyorsun. Bu mu devlet itibarı yükselmesi. Vatandaş borçtan kırılıyor. Bir kira zaten asgari ücrete yakın. Ülkenin göbeğinde bomba patlıyor. İstanbul'da onca tarihi saray bilmem ne varken bilmem kaç paraya saray yaptırıyor adam. Tamam devletin malı. Tamam sonrakilerde oturacakta. Bin oda ne ? Beyaz saray özentiliğine yaptında beyaz saray bile kaç katlı. Tüm bakanlıkları buraya taşısan gene dolmucak saray. Bedava masraf. İşsizlik azalmış millet iş beğenmiyomuş. 800 900 tlye afedersinde kölelikmi yapacak adam iş mi ?

Akp denilen parti dini kullanarak milli şeyler yaptık diyerek yollar parklar yaparak milletin gözünü boyadı. Cebini doldurdu. Halkın cebini boşalttı. Terörist başınada teröristinede bir sürü hak verip vatandaşını zora soktu katlettirdi. Ülkenin itibarını iki paralık etti. Adında hayır yok zaten. Hiç sevmem ki hdp bile halkçı malkçı bişeler koymuş partisinin adına. Ak parti ne ya ?
ellerine sağlık, söylediklerine katılıyorum [sadece ben biraz milliyetçilik olayına farklı bakıyorum (kişisel olarak)]

XALTINCOCUKX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yönetimden memnun musun? diyor orman ve ağaç düşmanı karadenize yaptıklar o sahil yolu havalimanı karadenize dayanamaz mantıksız ama fikir güzel...

Bundan neden söz etmiyorsun?

Yalova’da ağaç katliamı - Hürriyet Gündem

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Onun için HAYIR..
Öyle bir anayasa hükmü yok. Öyle olsaydı babam çoktan emekliydi. Kandırmışlar sizi. :) ayrıca madem öyle bir yasa vardı madem tbmm'ye sunulduğunda yönetmelik değiştiğinde bunca emeklilik bekleyen insan, en başta chp, mhp susar mıydı?

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
yanlışları olmasına ragmen evet çünkü adam gibi iktidar olacak alternatif yok mecvuruz bir nevi yoksa diğerlerinin eline geçerse ülke ülkenin anasını...... ecekler...

Promethium

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Sizin gozunuz kapanmış gidin bi telefon ses kayıtlarını izleyip dinleyin.

XALTINCOCUKX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Tunceliden aday olan KK' neden İzmirden aday oldu -ki İzmirin bel kemiği chpdir. Yine chp kazanırdı? Ve neden Tunceli hdpye teslim edildi? İzmirde 0% olan hdp 10% oldu?

hdp barajı geçti diye şükür pilavı verende chp değildi zaten. Dimi?

Haber: Çanakkale’de CHP’li Başkan’dan 'şükür pilavı' - Hürriyet Gündem

Salacaksın askeri kökünü kurutacak öyle mi? Chp'liler hdp nin barajı geçmesine seviniyor onlara emanet oy veriyorken. Askerlerin içinde pkk'ya istihbarat sağlayan komutanlar olmayacak mı? Tüm komutanlar pkklıları öldürmeye mi gidecek yoksa bazıları haber salıp onların yerini bildirip toplu Şehit haberi mi gelecek?

Kolay mı o kadar?

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Yıllandırma politikasından başka bi zülüm görmedim.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
herkese inat her zaman CHP!
aktrollerin canı cehenneme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...