Memnun Musunuz ?

Memnun Musunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    42
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
herkese inat her zaman CHP!
aktrollerin canı cehenneme.
boşver ya seçimlerde oyunu kullan yeter, herkes bildiğini okuyor.Boşa konuşuyoruz yani.Mesela bugün bi konu hakkında sorun çıksa konuyla alakasız olaylarla savunma yapıyor herkes.Yani herkes avukat olmuş anlayacağın.Ben artık yoruldum bu siyasetten bence sende öyle yap.Gerisi zaman kaybı inan bana :yes:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
boşver ya seçimlerde oyunu kullan yeter, herkes bildiğini okuyor.Boşa konuşuyoruz yani.Mesela bugün bi konu hakkında sorun çıksa konuyla alakasız olaylarla savunma yapıyor herkes.Yani herkes avukat olmuş anlayacağın.Ben artık yoruldum bu siyasetten bence sende öyle yap.Gerisi zaman kaybı inan bana :yes:

öyle aktroll çok var.

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Değilim çünkü bir ülke müteahhit kafasıyla yönetilmez.Dış politika ve eğitim gibi çok temel ve önemli konular rezalet durumda şuan.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Yaşım 31, şuan hesaplamalara göre 65 yaşında emekli olacağım. Sadece ismi AK olan Parti öncesinde çalışma primleri dolan kişiler emekli haklarını kazanabiliyorlardı. Şimdi ise durum çok farklı.
Onun için HAYIR..
Rumuzunla müsemma anlayışın var, SSK-SGK ve Emeklilik sisteminde kim bu gediği açmış, faturası niye böyle olmuş araştırsana bir?
31 yaşındasın ama cahilsin...

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Rumuzunla müsemma anlayışın var, SSK-SGK ve Emeklilik sisteminde kim bu gediği açmış, faturası niye böyle olmuş araştırsana bir?
31 yaşındasın ama cahilsin...
ne çok seviyorsunuz birbirinize cahil demeyi.Kendi fikirlerini düşünmeyen insanlar cahil oluyor demek ki.(size özel değil herkes birbirine bu muameleyi yapıyor.) Şu siyasetten nefret ettim.Cem Karaca'nın dediği gibi "Her kahve köşesinde 3-5 tane başbakan Var Mı Bana Yan Bakan" ne güzel söylemiş :closedeyes:

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
ne çok seviyorsunuz birbirinize cahil demeyi.Kendi fikirlerini düşünmeyen insanlar cahil oluyor demek ki.(size özel değil herkes birbirine bu muameleyi yapıyor.) Şu siyasetten nefret ettim.Cem Karaca'nın dediği gibi "Her kahve köşesinde 3-5 tane başbakan Var Mı Bana Yan Bakan" ne güzel söylemiş :closedeyes:

Bizim orada bilmeyene cahil derler, sizin orada ne kullanılır bilmem. Belki onu da bilemeyecek kadar sen de cahilsindir ?

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
İnsanı Yaşatki devlet yaşasın.... Halk devlet için değildir devleti oluşturan halktır zaten ben hiçbi partiye taraf değilim hepsi birbirinin laciverti ülkeyi düşünüyoruz diye nara atırolar hepsi hikaye bence

hiçbirinin umrunda olduğunu sanmıyorum ne bizim nede ülkenin herkes çıkar peşinde.... Bir umut işte yaşamak....

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Bizim orada bilmeyene cahil derler, sizin orada ne kullanılır bilmem. Belki onu da bilemeyecek kadar sen de cahilsindir ?
bir konu hakkında bilgisi yoksa "CAHİL" damgasını çok kolay yapıştırıyorsunuz.Şimdi sen benim sevdiğim bir müzik grubu olan MUSEun üyelerinin isimlerini biliyor musun ? Bilmiyorsan cahilsin öyle mi ? Çünkü senin yaptığın bu.Sadece sen değil siyasi tartışmalarda herkes karşı tarafı cahillikle suçluyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İnsanı Yaşatki devlet yaşasın.... Halk devlet için değildir devleti oluşturan halktır zaten ben hiçbi partiye taraf değilim hepsi birbirinin laciverti ülkeyi düşünüyoruz diye nara atırolar hepsi hikaye bence

hiçbirinin umrunda olduğunu sanmıyorum ne bizim nede ülkenin herkes çıkar peşinde.... Bir umut işte yaşamak....
kesinlikle size katılıyorum.siyaseti bir yarış haline getirdiler.At yarışına çevirdiler.Ve halkı at olarak kullanıyorlar.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Ülkemize hangi parti gelirse gelsin hiçbiri kaldıramaz bizi.Adı konulmamış bir savaştayız.III.Dünya Savaşı gibi.Hayırlısı olsun.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
[MENTION=450738]Prophotone[/MENTION] benim söylediklerimi ve neye nasıl tepki verdiğimi anlamayacak kadar cahilsin.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
%C3%A7ok-cahilsin-ke%C5%9Fke-%C3%B6lsen_532242.jpg

mixer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Değerli Arkadaşlar Hiç Bir Partinin Ne Avukatcısıyım Nede Taraftarıyım... Şimdiki Cogu Gençler Vaktiyle AKp öncesindeki Geçim sıkıntıları Yetişkin Bir Birey Gibi Çekmediklerinden Ve Zorlukları Pek Bilmediklerinden Geçmişle Mukayese Etmeleri Yada Etmemeleri Konusuna Pek Değinmiyecem...Çünkü Yaşayan Bilir , Empati Kurabilirsek Ne Dediğim Net Anlaşılır Olacagına Emınım. Ülkenin Geleceği İçin AKP'de Daha İyi Bir Parti Alternatifi Bulursam Vallahi Billahi Tillahi Ona Oy Verecegim... 90'lı Yılların Cefasını Benım Gibi Çoğu İnsan Çekti Ve Malesef Gençlerimizi Belli Bir Kısmı Taraftar Takım tutar Gibi Parti Tutmaları Benı Endişelendiriyor Genel Söyluyorum Bu AKP CHP MHP Ve Diğer Partiler Olsun... Ben Sadece Biraz Videolar Yayınlayıp AKP Öncesi Memleketin Halini Ortaya Atmaya Çalışacam... Benım Asıl Konum Ve ilgi Alanım Savunma Silahları Tabiri Caiz ile Savunma Sanayi Teknoloji Yerliliğidir. Ama konu Açılmışken Biraz Video Paylaşmanın Sakıncası Olacagını Düşünmüyorum

AKP Öncesi Memlekette Kimseler Twitter Facebook Youtube Gibi Gerçi Olsada Anlamı Aş İş Kadar Değerli Olmayan Ve Ağaç Gezi Berkin İçin Sokaklarda Değildil. Herkes O Zaman Aş Ekmek Peşinde Şimdiyse Duruma Farklı Boyutta Bu Da Gelişmeyi Özetler Bir Nitelikte

[video=youtube;ocDl8CJHQX0]https://www.youtube.com/watch?v=ocDl8CJHQX0[/video]
[video=youtube;TMrXsAbS_c0]https://www.youtube.com/watch?v=TMrXsAbS_c0[/video]

Şu Video Aslında Memleketimin Halini Net Özetler... Geçmişte Eczanelerden SSklı Bile Olsak Gidip İlaç Alamazdık ALsak Dunya Kadar Para Veriyorduk Ancak EL Mahkum Devletin SSK Hastanelerin Eczanelerinde Kuyruga Girip Beklemekten Başka Çaremiz Yoktu. Hasta Oldun mu Vay Haline Sabahın Körunde 4,30 - 5,00 Gibi Fiş Almaya Sıraya Gir Çileni Çek Babam. Özel Hastane Kavramı Yalnızca Zengiler İçin Vardı Torpilli Olmaktan Başka Çare Yoktu.
[video=youtube;Jn3HLAaBlNo]https://www.youtube.com/watch?v=Jn3HLAaBlNo[/video]

Anlatacak Çok Şey Var O zmnlar Uçaga Bİnmek Bir Lüx'tü. Okul Kitapları Devlet Vermiyordu...Kırtasiye yada 2. EL kitapçılardan Bulmak Gerekiyordu... Almak Bile Bir Dertti. Anlatacak Yazacak Cok Şey Var Ama Ne Desem Ön Yargılı Olduktan Sonra Boştur...
Daha Çok Video Yayınlamak İsterdim Ama İsteyenler Bulabilirler AKP öncesi Türkiyenın Hali Dİye Aratın..

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
[MENTION=81206]mixer[/MENTION] ben ozamanlar küçüktüm evet, kötü olaylar yaşanmış ve AK Parti o kötü durumdan ülkeyi çıkarmış.Teşekkür ederiz.Ama yıllar geçti ve şuan dolar 3 tlyi bulmadı mı ?Terör hala devam etmiyor mu ? Bakanlar saçma sapan açıklamalar yapmıyor mu ? ÖR:Nerden bileyim sevdiğini bir takla atta görelim. vs. Evet kitaplar artık bedava geliyor okullara peki şuan niye bütçe ayrılmıyor okullara.Bir başbakan niye iki zıt açıklama yapıyor ? Ve bu zıt açıklamalar 1-2 kere değil birçok kez yapılıyor.Ayrıca ne hakla ülkeyi başka kişilerle yönetirsin ?Birde üstüne bizi kandırdılar bunlar paralel diyor AKPliler.Tamam da zamanında ne hakla sen başklarını ülkenin yönetiminde söz sahibi yaparsın ? Ben sana oy verdim Gülene değil ki ! Resmen itiraf etti.Ve ÇOK AÇIK BİR ŞEKİLDE DİN İSTİSMARI YAPILIYOR .Bir bakan nasıl "Rize kutsal bir şehirdir." diye açıklama yapar ?! Gerçekten müslümansa bunu söyler mi ? (Müslüman olup olmaması hiç önemli değil ama her tarafta "BEN MÜSLÜMANIM" diye bağıran birisinin bunları söylemesi mantıklı mı sence ?) Neden Köprüler vs. yabancı şirketlere özelleştiriliyor ? Paraya ihtiyacı var diyelim özelleştirildi.Peki niye hem köprü parasını alıp hemde bizden daha çok vergi alıyorlar ? Doğru düzgün seçim bile yapılmıyor.Milet oyları sürükleye sürükleye götürüyor.Sence seçim böyle mi olmalı ?PKK dediğimiz terör örgütünün askeri peşmerge bu ülkeden otobüslerle uğurlanmadı mı ? Sırf gösteriş olsun diye saray yaptırılmadı mı ? Birde üstüne üstüne vergiler toplanıyor.Demek ki ne kadar çok paramız varmış da , halkımız ne kadar mutlu mesut üstüne birde saray yaptık ne güzel değil mi ?! (Ben istemez miyim ülkemize saray yaptırılsın vs. tabiki de isterim ama bu işten önce yapılıcak bir sürü önemli konu var.İstanbulda dolmabahçe sarayı vs. gibi çok güzel çok önemli saraylarımız var göğsümüzü kabarta kabarta alın size saray diyebiliriz.Yurt dışındaki devlet adamlarını kabul edebiliriz orada.Neden olmasın ? ) Zenginlere askerliği kim kaldırdı peki ? Parası olmayan askere gidicek vatan uğruna can vericek, diğerleri parayı basıp ben bu ülkenin evladıyım dicek.Sence bu doğru mu ? Ben o durumdaki krizden ülkeyi çıkardığı için teşekkür ediyorum.Ama o dönem kapandı.Yani Ronaldinho gibi düşün.Zamanında çok gol attı başarılı oldu ama artık o eski Ronaldinho değil.Bir zamanlar çok iyi bir futbolcuydu ama artık o dönem bitii.Böyle düşün.

Yazdıklarımı güzelce okuyup düşünmeni istiyorum.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Berkecan 18 yaşında, Ak Parti iktidara geldiğinde 5 yaşında şortla geziyordu. Geçmişte bu ülkede yaşanan krizlerden, yokluklardan haberi yok. Hayatında stabilize yol, çukurlu yol görmemiş, duble yola laf ediyor. Mavi trene, toros eksprese binmemiş, uçakla seyahatin lüks olduğundan haberi yok ama anca yol yaptılar diye laf eder. Piyasa, faiz, kur, borsa nedir bilmez, batık banka, fırlatılan yazarkasa, gecelik %7500 faiz nedir bilmez ama ekonomi politikalarına laf eder. IMF'ye borçlu olmanın ne anlama geldiğini bilmez ama ödenen borcu küçümser. Terörün 30 yıldır büyüyerek devam ettiğini bilmez ama terörden Ak Parti'yi sorumlu tutar. Hastane, eczane sırası beklememiş, özel hastanede muayene olmanın ayrıcalık olduğunu görmemiş sağlık politikalarına laf eder.

Yazacak daha çok şey var ancak okuma alışkanlığı olmadığı için bu kadarı bile fazla ona.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Berkecan 18 yaşında, Ak Parti iktidara geldiğinde 5 yaşında şortla geziyordu. Geçmişte bu ülkede yaşanan krizlerden, yokluklardan haberi yok. Hayatında stabilize yol, çukurlu yol görmemiş, duble yola laf ediyor. Mavi trene, toros eksprese binmemiş, uçakla seyahatin lüks olduğundan haberi yok ama anca yol yaptılar diye laf eder. Piyasa, faiz, kur, borsa nedir bilmez, batık banka, fırlatılan yazarkasa, gecelik %7500 faiz nedir bilmez ama ekonomi politikalarına laf eder. IMF'ye borçlu olmanın ne anlama geldiğini bilmez ama ödenen borcu küçümser. Terörün 30 yıldır büyüyerek devam ettiğini bilmez ama terörden Ak Parti'yi sorumlu tutar. Hastane, eczane sırası beklememiş, özel hastanede muayene olmanın ayrıcalık olduğunu görmemiş sağlık politikalarına laf eder.

Yazacak daha çok şey var ancak okuma alışkanlığı olmadığı için bu kadarı bile fazla ona.
kime yazdın bunları şimdi ? açıkça belirtsene.

mixer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@mixer ben ozamanlar küçüktüm evet, kötü olaylar yaşanmış ve AK Parti o kötü durumdan ülkeyi çıkarmış.Teşekkür ederiz.Ama yıllar geçti ve şuan dolar 3 tlyi bulmadı mı ?Terör hala devam etmiyor mu ? Bakanlar saçma sapan açıklamalar yapmıyor mu ? ÖR:Nerden bileyim sevdiğini bir takla atta görelim. vs. Evet kitaplar artık bedava geliyor okullara peki şuan niye bütçe ayrılmıyor okullara.Bir başbakan niye iki zıt açıklama yapıyor ? Ve bu zıt açıklamalar 1-2 kere değil birçok kez yapılıyor.Ayrıca ne hakla ülkeyi başka kişilerle yönetirsin ?Birde üstüne bizi kandırdılar bunlar paralel diyor AKPliler.Tamam da zamanında ne hakla sen başklarını ülkenin yönetiminde söz sahibi yaparsın ? Ben sana oy verdim Gülene değil ki ! Resmen itiraf etti.Ve ÇOK AÇIK BİR ŞEKİLDE DİN İSTİSMARI YAPILIYOR .Bir bakan nasıl "Rize kutsal bir şehirdir." diye açıklama yapar ?! Gerçekten müslümansa bunu söyler mi ? (Müslüman olup olmaması hiç önemli değil ama her tarafta "BEN MÜSLÜMANIM" diye bağıran birisinin bunları söylemesi mantıklı mı sence ?) Neden Köprüler vs. yabancı şirketlere özelleştiriliyor ? Paraya ihtiyacı var diyelim özelleştirildi.Peki niye hem köprü parasını alıp hemde bizden daha çok vergi alıyorlar ? Doğru düzgün seçim bile yapılmıyor.Milet oyları sürükleye sürükleye götürüyor.Sence seçim böyle mi olmalı ?PKK dediğimiz terör örgütünün askeri peşmerge bu ülkeden otobüslerle uğurlanmadı mı ? Sırf gösteriş olsun diye saray yaptırılmadı mı ? Birde üstüne üstüne vergiler toplanıyor.Demek ki ne kadar çok paramız varmış da , halkımız ne kadar mutlu mesut üstüne birde saray yaptık ne güzel değil mi ?! (Ben istemez miyim ülkemize saray yaptırılsın vs. tabiki de isterim ama bu işten önce yapılıcak bir sürü önemli konu var.İstanbulda dolmabahçe sarayı vs. gibi çok güzel çok önemli saraylarımız var göğsümüzü kabarta kabarta alın size saray diyebiliriz.Yurt dışındaki devlet adamlarını kabul edebiliriz orada.Neden olmasın ? ) Zenginlere askerliği kim kaldırdı peki ? Parası olmayan askere gidicek vatan uğruna can vericek, diğerleri parayı basıp ben bu ülkenin evladıyım dicek.Sence bu doğru mu ? Ben o durumdaki krizden ülkeyi çıkardığı için teşekkür ediyorum.Ama o dönem kapandı.Yani Ronaldinho gibi düşün.Zamanında çok gol attı başarılı oldu ama artık o eski Ronaldinho değil.Bir zamanlar çok iyi bir futbolcuydu ama artık o dönem bitii.Böyle düşün.

Yazdıklarımı güzelce okuyup düşünmeni istiyorum.

Aslında Yazdıklarınızla Siyaseti Türk Toplumda Bir Futbol ve Futbolcu Gibi Benzetiminiz ve Şu Bakan şöyle dedi şu şöyle olmalıydı gibi Konuşmalar Ne Kadar Ucuz Bir Siyaset Algısının Oluştugu Talihsiz Bir durum Olarak Görülmekte... Sizi Hedef Olarak Göstermiyorum Lütfen Yanlış Düşünmeyin.Yukarda Paylaştıgım Videoları Bir Nebze İzlemiş Olsaydınız Şayet Böyle Yorum İçinde Olmayacagına Emin Kılmıştım ki, Malesef Yanılmış Oldum... Çok Yazı Yazmak İsterdim Ama Belki Siz Rencide Olursunuz Veya Sizden Başkası Okumaz Diye Es Geçmeyi Ve Fikirlerinize Saygı Duymayı Kendıme Yakışık Olarak Bulurum... Sadece Gençlerimize Şunu Söylemek İsterim Avrupa da İngiliz Alman Fransız Basını ile Ukrayna Ne Hallere Geldiğini Ve Aynı Düşünceyi Bu Ulkeye Empoze Etmeye , Basın İle Siyasi Partiler Yolu İle Kargaşayı Desteklediği Ve Şuanki Hali Ortada.. Bugunkü Avrupa Türkiye Üzerinde Oynadıgı Durum İçler Acısı Bir Tablo ile Karşımıza Cıkmaktadır. Ne yazık ki Basınımızdan Bazı Yayın Grubları Ve Gazeteler Bunlara Dikkat Çekmekte Ve Surekli Ulkenın Bir diktatör Tarafından Yönetildiğini Ulkesini Karalamaktan Geri Durmuyor Ülkenin Başındaki Reisi Cumhur ve Ailesi Dahi Saygısız İthamlar Ve İftiralarla Çamur Atmakta Oysa Gerçek Bir Diktatör Olsa Bu Ülkenın Başında, Sizce Bu Kadar İftira Ve Manipilasyonlar Söz Konusu Olur muydu... Üstelik Muhalif Olan Partilerde Aynı Şekilde Avrupanın Başkenti Bruksel de Ülke Olarakta Almanya da Fransa da Amerika da Şikayetler Edip Resmen Ülkesine Sanki 3. Dunya Ulkesiymiş Gibi Yardım Ve Destek İstemeleri Ve Memlekete Mudahaleye Çağırmaları Ne Derece Doğru Şahsım Adına Üzülmekten Öteye Gİdemiyorum Malesef...
bb07366dcf6af33c7a5381715ddf7675.jpeg

Memleketimde 3. Hava Limanı 3. Köprü Nukleer Santraller Gibi Yatırımlara Muhalefetin Destek Olacagına Köstek Olması Ne Derece Onlara Bir Yaklaşımı Mumkun Kılabilir...
aytun-ciray_307.jpg

Bu Yatırımlar Karşısında Yada Yapılan Veyahut Yapılacak Buyuk Yatırım Öncesi Memlekette Hep Bir Olay Cıkaran Amerika-Avrupa Hizmetkarları Malesef Hep Set ve Çukur Koymaktalar. İnsanlarımızı Genclerimizi Görsel Basın Yada İnternet , Gazeteler İle Nasıl Sokaga Dökup Yine Memleketlerine Zarar Vermeleri Ne Derece Vahim Bir Acıdır...
[video=youtube;P2hxSOz8JIo]https://www.youtube.com/watch?v=P2hxSOz8JIo[/video]

Gercekten de Bunlar Bu Ülkenin Vatanın Kıymetini Bilseler Boyle Yaparlarmı. Avrupa İle Demokrasi Konusunda Kendımızı Kıyaslıyoruz Bizde Taş Atmanın Çevreye Zarar Vermenın Yakıp Yıkmanın İfade Özgürlüğü Oldugunu Varsayan Avrupa Kendi İçinde Böyle Bir Durum Oldugunda Polisin Eylemcilere Yaptıgı Orantısızlıgı Ne Kadar İki Yüzlü Oldugunu Göstermektedir ve Malesef Avrupa -Amerikan Destekli Basınımızda Onlara Hizmet Etmeye Devam Etmektedir...
[video=youtube;SBnlzt_1K4A]https://www.youtube.com/watch?v=SBnlzt_1K4A[/video]

Söyleyeceğim Son Şey Şu Olur SYn. Rahmetli Mehmet Akif Ersoyun Dediği Gibi "Medeniyet Dediğin Tek Dişi Kalmış Canavar" Gunumuz İçinde Bile Ne Kadar Geçerli Olduğu Görulmektedir... Lütfen Hepimiz İzleyelim...
[video=youtube;bZIpwNS-I6w]https://www.youtube.com/watch?v=bZIpwNS-I6w[/video]

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
[MENTION=81206]mixer[/MENTION] ne düşürseniz düşünün ama sizin bu güzel yazınız için teşekkür ediyorum.Görüşlerimiz farklı olabilir ama insanlara karşı tavrımızı biraz benzettim.Başkalarını kırmadan üzmeden fikirlerini söylemek çok güzel.

Videoları izledim merak etmeyin :) Ama yine de çok açık bariz yanlışlar var.Ben öyle düşünüyorum.Ve AKP hükümetini pek samimi bulmuyorum.Gerçi diğer partilerde ne kadar samimidir tartışılır ama benim muhattabım hükümet.Ve benim gördüğüm bana yanlış gelen olaylar var.Katılıyorum kolay zamanlar geçmedi gezi olayları vs.(Gezi olayları bambaşka bir tartışma konusu) .Sizin gibi insanlar malesef ülkede yok ben istiyorum ki siyaset yaparken saygı çerçevesinde fikirlerini söyleyen ve konu hakkında tartışıp anlaşabilecekleri bir ortam olmasını isterim.Ama TBMM 'de bile kavgalar oluyor.Ben bunu istemiyorum.3 aylık geçici göreve gelip hayat boyu ücretsiz hastane hizmeti alan siyasiler istemiyorum.Hükümet halkı için kendinden bile fedakarlık etse bize bunu gösterse hissettirse güzel olmaz mı ? Şuan ki hükümet %50 nin hükümeti.Geri kalanını çokta umursadığını düşünmüyorum.Siyaset yaparken bile saygı kalmamış.Ülke krizleri başarılı bir şekilde atlatmış diyebiliriz ama 13 sene sonrasında hala ciddi problemler olduğunu düşünüyorum.Hükümet çok doğru işler yapsaydı sence insanlar bu kadar sitem eder miydi ? Elbette her kesimin oyunu alamazsınız.Ama en azından bu kadar öfkeli olmazdı diye düşünüyorum.Benim partiyle işim olmaz hükümet hangisiyse onu muhattap alırım.Ve ben artık bu hükümetin değişmesi gerektiğini düşünüyorum.Yerine kim gelirse gelsin ama değişsin.Böyle düşünen milyonlarca insan var eminim ki.Zaten HDP nin barajı aşması da %50 den 42ye düşmeside bu yüzden diye düşünüyorum.

Dorebar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bu ülkede olan bitenden hiç memnun değilim.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Günün anlam ve önemine binaen bir fıkra paylaşalım...

Temel her gün evine trenle gidip gelmektedir. Yine bir gün trende gelirken karşısında oturan adamın biri durup dururken p.z.venk der. Temel şaşırır ; acep bağamı dedi diye sağına soluna bakınır. Adam tekrar p.z.venk der.Temel yine şaşkınlık içinde sağa sola bakar ; sanırım bağa dedi der.
Olay çıkmaması için ilk durakta iner ve olayı evde karısına anlatır. Fadime bugün trende adamın biri bağa p.z.venk dedi der. Fadime; hadi ya bak terbiyesize der. Temel ertesi gün aynı adam ile tekrar trende karşılaşır. Bu sefer adamın lafı çok ilginçtir. Temele bakar ve şöyle der: DEDİKODUCU P.Z.VENK..

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126

onu gort yazmış görmemişim...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
[video=youtube;5qAv2eG6YgA]https://www.youtube.com/watch?v=5qAv2eG6YgA&feature=youtu.be[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...