Melo köpeğine sahip çıkın!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan komoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

godofnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Neden efendi? siz değilmisiniz geçmişi döken? biz döküncemi rahatsız oldun.Yalan mı şike yapmadınız mı?Tüm dünya biliyor siz anca koyunları kandırın.Tarla sürün.Ayşe de tatilden dönsün artık yeter 2 senedir tatilde!
Biz geçmişi hiçbir zaman dökmedik siz hemen bizim uefa kupamız var diye atıldınız.Göster kanıtları göreyim bilip bilmeden sallama.Sanki mahkemede savcı , hakimdin.Galatasarayda şike soruşturmasında Fenerbahçe artık şike sruşturmasına dahil değil.Kanıtınız olmadan atmayın.Biraz uzun zaman oldu ama bana edilen lafları karşılıksız bırakmam.

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
Biz geçmişi hiçbir zaman dökmedik siz hemen bizim uefa kupamız var diye atıldınız.Göster kanıtları göreyim bilip bilmeden sallama.Sanki mahkemede savcı , hakimdin.Galatasarayda şike soruşturmasında Fenerbahçe artık şike sruşturmasına dahil değil.Kanıtınız olmadan atmayın.Biraz uzun zaman oldu ama bana edilen lafları karşılıksız bırakmam.

Sen ne kanıtından bahsediyosun?6 yıl ceza alan kim.Sen onu bunu bırakta ne oldu o Ayşe ye yahu.Hani telefon kayıtlarında diyordu ya Ayşe tatile çıksın diye!

Senin başkanın değilmiydi mahkemede kendini savunacağı yerde Galatasaray ın kasetlerinin hakime sunan.Senin başkanın değilmi şike yaptıysam fenerbahçe için yaptım diyen.Senin başkanın değilmiydi sadece benmi suçluyum herkes şike yaptı olay bana patladı diyen.7 yıldızlı şikeciler siziiii