Hakem raporuna tükürdü yazmış 4 maç ceza deniyor ama ne zamandan beri hakem raporları göz önüne alınıyor
He he, Meireless tükürüyorsa bu havlıyordur orda rahat ol.Orda melo tükürmüyo küfür ediyo kendi de söyledi zaten küfür ettim diye
Hakem tükürdü yazdıysa 11 maça kadar yolu var. Kamera kayıtları son kararı verir oldu, son zamanlarda gördük bunu. 3 ya da 4 maç ceza alacaktır belki, o da tükürüğe teşebbüs diye olabilir. Daha fazla verilirse kamera kayıtları onu yine indirir.
Yok hakeme ya da herhangi bi görevliye yaparsan 12 maça kadar verilebiliyo ama futbolcuya yaparsan cezası 4-6 maç
Yırtma diye bir şey söz konusu değil. Zaten tükürmedi. Normal olan 3-4 maç.
Sergen Yalçın:
"Melo yalancının teki. Melo'nun tükürdüğü resmen ortada. Böyle adamları Türkiye'ye getiriyoruz, çok kızıyorum.
karın en yoğun yağdığı dakikalarda yan hakem o mesafeden nasıl tükürük görmüş, helal olsun.
Hakem tükürdü yazdıysa 11 maça kadar yolu var. Kamera kayıtları son kararı verir oldu, son zamanlarda gördük bunu. 3 ya da 4 maç ceza alacaktır belki, o da tükürüğe teşebbüs diye olabilir. Daha fazla verilirse kamera kayıtları onu yine indirir.
tükürmeye teşebbüs var da, tükürük yok.
fiil tam gerçekleşmedikçe de ceza verilmez.
gerçi bu adam terbiyesizin, edepsizin teki, galatasaray kulübüne yakışmayan bir adam, ama adamın hareketlerinden zorla tükürük icat etmek de yanlış.
"bundan herşey beklenir!" kanaati zulme vesile olmamalı diye düşünüyorum.
ben görmedim ama hocasını itmesi aslında tükürükten bin beter bir suç ve ahlaksızlık.
asıl onun cezasını görmeli... ki, zaten göreceğini de tahmin ediyorum.
terim kafayı taktıysa ağzıyla kuş tutsa bir daha orada barınacağını pek zannetmem.
devlet meseleleri bu kadar onemsenmiyor ne futbolmus arkadas bir zam ciksa gikiniz cikmiyor sacma sapan dogru oldugu bile belli olmayan bir olayi en ust tepelere cikardiniz tebrikler :alkis:
bilmeden konuşuyorsunuz kanunlarda hakdan hukukdan haberiniz yok birde inatla savunuyorusunuz
MADDE 36: SPORTMENLİĞE AYKIRI HAREKET
(1) Sportmenliğe veya spor ahlakına aykırı hareket eden, tutum ve davranışlarıyla TFF'nin saygınlığını zedeleyen ya da futbolun değerini düşüren,
(a) Bir ila üç müsabakadan men
MADDE 42: KİŞİLİK HAKLARINA SALDIRI, HAKARET ve TEHDİT
(1) TFF veya mensuplarına, müsabaka görevlilerine, futbolculara, yöneticilere veya diğer ilgili kulüp ve kişilere, hakaret eden, tehdit eden veya herhangi bir şekilde kişilik haklarına saldırı;
(a) Futbolculara iki ila beş; fiillerin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise üç ila yedi müsabakadan men cezası.
Kanun hukuk araştırmadım. Maraton programında Şansal Büyüka sordurmuş, dediğim şeyin doğru olduğunu söylemişler. Daha önce yazmıştım. Ben uydurmadım, sen çıkmışsın sonradan laf sokma çabalarına giriyorsun. Önce bir mesajları oku, sonra ahkam kes.
Alıntı yapmasaydın keşke.