Melo kırmızı gördü! Tükürük vakası!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Yardımı ağlayarak toplamadık bazıları gibi. Ağlayan gitarlar falan.

Derdim de ağlarsınız yine. Zaten çok hassassınız bu akşam. Yazık :P

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
[MENTION=74977]ÇARŞI İZMİR[/MENTION] Denizli'de şike yaptık diyelim.Tapeler nerede ? Mahkeme günümüz nerede ? Şike dosyamız nerede ? 8-0 lık maçta mıydınız ? O an orada,şike yapıldığı zaman bulundunuz mu ? Ergün Gürsoy ile birliktemiydiniz ?
Biz Ankaragücünü 1-0 da yensek şampiyonuz.Sezon 92-93. ağızlarda sakız olmuş bir ankaragücü 8-0'lık maç var. ankaragücü, fener'den 4, karşıyaka'dan 5, beşiktaş'tan 6 yiyor. bizden 8 yiyorlar, olaylar olaylar. iki maçta biz 11, beşiktaş 12 averaj alıyor ankaragücü'nden. ankaragücü maçlarını çıkartın fikstürden, 7 averajla yine öndeyiz. ama beşiktaş fark atacak, biz atamayacağız.

o sezon 6 maç yapıyoruz beşiktaşla, 4 galibiyet 2 beraberlik. bir önceki sezonu namağlup bitiren beşiktaş'ı da ilk yenen takım galatasaray oluyor deplasmanda. bariz üstünlüğümüz yine var. zaten o kadro 1 sezon sonra şampiyonlar ligi'ne manchester'ı dize getirerek kalıyor.
Daha fazla bilgi için buyurun : http://www.rerererarara.net/sozluk.php?id=1046824

Kanıtınız varsa buyurun mahkemeye.Tutan yok sizi.Borçlara gelirsek her kulüp borçlu olur.Benim anlatmak istediğim herkes ettiğinin karşılığını buluyor diyorum.Biz parasızda kaldık,Küme düşme potasına da geldik ama haksız yollara girmedik.Şimdi kim nerede kim nerede belli oluyor.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Hakem raporuna tükürdü yazmış 4 maç ceza deniyor ama ne zamandan beri hakem raporları göz önüne alınıyor

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
550114_520558011308709_551343430_n.jpg

Şu pankartı stada sokanlar utansın.

Fakat Allah'ın sopası yoktur.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Hakem raporuna tükürdü yazmış 4 maç ceza deniyor ama ne zamandan beri hakem raporları göz önüne alınıyor

Hakem tükürdü yazdıysa 11 maça kadar yolu var. Kamera kayıtları son kararı verir oldu, son zamanlarda gördük bunu. 3 ya da 4 maç ceza alacaktır belki, o da tükürüğe teşebbüs diye olabilir. Daha fazla verilirse kamera kayıtları onu yine indirir.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
3 boyutlu değil 5 boylu bile izleseler tükürük mükürük yok.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Hakem tükürdü yazdıysa 11 maça kadar yolu var. Kamera kayıtları son kararı verir oldu, son zamanlarda gördük bunu. 3 ya da 4 maç ceza alacaktır belki, o da tükürüğe teşebbüs diye olabilir. Daha fazla verilirse kamera kayıtları onu yine indirir.

Yok hakeme ya da herhangi bi görevliye yaparsan 12 maça kadar verilebiliyo ama futbolcuya yaparsan cezası 4-6 maç

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Yok hakeme ya da herhangi bi görevliye yaparsan 12 maça kadar verilebiliyo ama futbolcuya yaparsan cezası 4-6 maç

Maraton'da söylediler biraz önce. Hakeme ya da futbolcuya farketmiyor. Aşağılayıcı hareket kapsamında mı ne değerlendiriliyor. Bunları ne tartışıyoruz ki. Önce ceza verilcek, sonra kamera kayıtlarından indirilecek.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
tükürük tükürmediğinden emin değilim ama böyle bir maçta bu hareketi bile yapmaması gerekiyordu takım güçlenirken böyle hareketlerle kendini gözden ve futboldan düşürmemesi gerekirdi bence yapılan transferleri gördükçe seneye melonun takımda olmayacağını düşünmeye başladım umarım oda bunun farkına varır ve olması gerektiği gibi olur

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Galatasaray'ı ilgilendiren İmparator'un kararıdır.

O kararda da 3-4 maçla yırtamaz.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Yırtma diye bir şey söz konusu değil. Zaten tükürmedi. Normal olan 3-4 maç.

Suicide Veil

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bu herif mikrobun teki ya tepemize çıkardık alana kadar uğraştık bu sene hiçbir şey verdiği de yok ayrıca..

by_matrix

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Sergen Yalçın:

"Melo yalancının teki. Melo'nun tükürdüğü resmen ortada. Böyle adamları Türkiye'ye getiriyoruz, çok kızıyorum.

resmen ortada derken tv ekranlarında yüzlerce kez izleyipde kimsenin göremediği tükürüğü sergen yalçın mı görmüş?

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Sabahtan akşama konuşsanız, tartışsanız, bir şey değişmeyecek. Cezayı verecek olanlar belli. İzlesinler ne gerekiyorsa yapılsın.

Olay bu kadar basit. Fenerbahçeli futbolcuda da aynısı oldu, adam haklı çıktı, herkes sustu.

Şahsi fikrim, ağız hakeretine bakacak olursak türkürmüş gibi görünüyor. Görünen köy klavuz istemez.

Ama bi' falan sıvı göremedim.

bLuemark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bazı arkadaşlara bu konunun sonunda KANIT dizisinden teklif gelecek. Adam resmen tükürdü, hangi insanın aklına gelir yüzüne küfür edilirken yüzünü sıvazlayıp bana tükürdü diye geri dönmek.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
karın en yoğun yağdığı dakikalarda yan hakem o mesafeden nasıl tükürük görmüş, helal olsun.

helal aklımdakileri söylemişsin hem hakem o kar taneleri arasında nasıl görmüş sıvıyır hayeret herhalde hakem 3 boyutlu göz var

2 oğuzhan nasıl hisetmiş tükürüğü o kartanelerin arasında yüzene kartenesi gelmiyormuymuş

3 ayrıca mac başından beri Necip yaptığı fauller bjk 16 faullinden 10 tanesi sadece necip yaptı ve hakem hep görmezlikden geldi bunların bir coğunu meloya yaptı son meloya yaptığı faul fauldu halen necip tepki göstiyordu melo ve necip arasındaki sürtüşme uzun sürmedi öte taraftardan zıplayıp gelen melonon yakasına yapışan ve tahrik eden kendini futbolcu sanan 2 mac iyi oynadı diye havalara giren ve geçe klüblerden cıkmayan kötü arkadaşlarla takılan samet aybabanın uyarılarını alan ve arsenel de o yüzden yollanan oğuzhan hiçmi sucuyok ancak bjk böyle bir futbolcu yakışır .

Reaksiyon puanı
10,315
tükürmeye teşebbüs var da, tükürük yok.
fiil tam gerçekleşmedikçe de ceza verilmez.
gerçi bu adam terbiyesizin, edepsizin teki, galatasaray kulübüne yakışmayan bir adam, ama adamın hareketlerinden zorla tükürük icat etmek de yanlış.

"bundan herşey beklenir!" kanaati zulme vesile olmamalı diye düşünüyorum.

ben görmedim ama hocasını itmesi aslında tükürükten bin beter bir suç ve ahlaksızlık.

asıl onun cezasını görmeli... ki, zaten göreceğini de tahmin ediyorum.

terim kafayı taktıysa ağzıyla kuş tutsa bir daha orada barınacağını pek zannetmem.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19

bilmeden konuşuyorsunuz kanunlarda hakdan hukukdan haberiniz yok birde inatla savunuyorusunuz

MADDE 36: SPORTMENLİĞE AYKIRI HAREKET
(1) Sportmenliğe veya spor ahlakına aykırı hareket eden, tutum ve davranışlarıyla TFF'nin saygınlığını zedeleyen ya da futbolun değerini düşüren,
(a) Bir ila üç müsabakadan men

MADDE 42: KİŞİLİK HAKLARINA SALDIRI, HAKARET ve TEHDİT
(1) TFF veya mensuplarına, müsabaka görevlilerine, futbolculara, yöneticilere veya diğer ilgili kulüp ve kişilere, hakaret eden, tehdit eden veya herhangi bir şekilde kişilik haklarına saldırı;
(a) Futbolculara iki ila beş; fiillerin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise üç ila yedi müsabakadan men cezası.

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Futbolculuk zor meslek.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
tükürmeye teşebbüs var da, tükürük yok.
fiil tam gerçekleşmedikçe de ceza verilmez.
gerçi bu adam terbiyesizin, edepsizin teki, galatasaray kulübüne yakışmayan bir adam, ama adamın hareketlerinden zorla tükürük icat etmek de yanlış.

"bundan herşey beklenir!" kanaati zulme vesile olmamalı diye düşünüyorum.

ben görmedim ama hocasını itmesi aslında tükürükten bin beter bir suç ve ahlaksızlık.

asıl onun cezasını görmeli... ki, zaten göreceğini de tahmin ediyorum.

terim kafayı taktıysa ağzıyla kuş tutsa bir daha orada barınacağını pek zannetmem.

sana hak veriyorum bir galatasaraylı olarak ama benim acımda melo tükürmedi ama evet galatasaraya yakışmayan bir futbolcu seviyordum meloyu ama bu sefer bıktırda beni her mac melo kırmızı görürmü diye takım 10 kişi kalır diye korkmaya başladım bence de tükürükyoksa dahi fatih hoca siler busefer

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Ortada net bir tükürük göremedim ben, ağız ve dudak hareketleri küfür/tükürük arası birşey olsada bir sıvı sıçrayışı gözükmüyor. İlginç olan nokta ise 5-6 bjk li futbolcunun aynı anda melonun o dudak hareketinden sonra reflex olarak ani tepki göstermeleri. Orada tahrik edici birşeyler yapıyor sanki ama sahada olmadığımızdan ne olduğu konusunda %100 emin olamıyoruz.

Ama Melo asıl cezayı Fatih Terim'den alacaktır. Zaten bu tarz vukuatları olan bir oyuncuydu, derbide yalnız bıraktı takımını ve Fatih Terim'i saha kenarında itti.

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
devlet meseleleri bu kadar onemsenmiyor ne futbolmus arkadas bir zam ciksa gikiniz cikmiyor sacma sapan dogru oldugu bile belli olmayan bir olayi en ust tepelere cikardiniz tebrikler :alkis:

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
devlet meseleleri bu kadar onemsenmiyor ne futbolmus arkadas bir zam ciksa gikiniz cikmiyor sacma sapan dogru oldugu bile belli olmayan bir olayi en ust tepelere cikardiniz tebrikler :alkis:

:) en doğrusunu sen yazdın valla ne diyeyim

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
bilmeden konuşuyorsunuz kanunlarda hakdan hukukdan haberiniz yok birde inatla savunuyorusunuz

MADDE 36: SPORTMENLİĞE AYKIRI HAREKET
(1) Sportmenliğe veya spor ahlakına aykırı hareket eden, tutum ve davranışlarıyla TFF'nin saygınlığını zedeleyen ya da futbolun değerini düşüren,
(a) Bir ila üç müsabakadan men

MADDE 42: KİŞİLİK HAKLARINA SALDIRI, HAKARET ve TEHDİT
(1) TFF veya mensuplarına, müsabaka görevlilerine, futbolculara, yöneticilere veya diğer ilgili kulüp ve kişilere, hakaret eden, tehdit eden veya herhangi bir şekilde kişilik haklarına saldırı;
(a) Futbolculara iki ila beş; fiillerin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise üç ila yedi müsabakadan men cezası.

Kanun hukuk araştırmadım. Maraton programında Şansal Büyüka sordurmuş, dediğim şeyin doğru olduğunu söylemişler. Daha önce yazmıştım. Ben uydurmadım, sen çıkmışsın sonradan laf sokma çabalarına giriyorsun. Önce bir mesajları oku, sonra ahkam kes.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Kanun hukuk araştırmadım. Maraton programında Şansal Büyüka sordurmuş, dediğim şeyin doğru olduğunu söylemişler. Daha önce yazmıştım. Ben uydurmadım, sen çıkmışsın sonradan laf sokma çabalarına giriyorsun. Önce bir mesajları oku, sonra ahkam kes.

laf sokmadım sana hocam dikkat edersen coğul kulanmışım(bilmeden konuşuyorsunuz) sadece üstüne alınma

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Alıntı yapmasaydın keşke.

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Önyargılarla verilen ceza.

Zaten agresif futbolcu neden yapmasın demi.

Yan hakemi pekte suçlamaya gerek yok ortada tiyatro varsa inanır...

Tükürüldü diye raporlayan hakemi hiçe sayanlar bakalım görüntülere ne cevap verecek.Bu da bir sıvı olabilir.

Melo dikkat ettiyseniz hakeme hareketde çekmedi suçsuzluğunu anlatmaya çalışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...