Melo kırmızı gördü! Tükürük vakası!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
hani nerde? bu resimde tükürük falan yok, yapmayın. :)
oğuzhan numaradan yüzünü tutacak değil yada yanındaki oyuncular + hakemde net gördü :)
bence illa balgam atması da gerekmiyor kendi görüşüm tükürdü.görüntülerden de net bir şekilde anlaşılıyor.
özellikle video oynatımı slow motion olarak izlersen göreceksin.

Anlamıyorum arkadaş, tükürdü veya tükürmedi fark etmez.

Biz Fenerbahçe taraftarı gibi tükürdüyse savunacak mıyız?

Terim'i itmesi bile terbiyesizliğinin göstergesidir.

Gereken ceza verilmelidir.

Yaptıysa da yanlış hareket, yapmadıysa da.

Objektif olalım.
tükürdüyse derken pardon hocam :)
tükürmediği kanıtlanmış bir oyuncudan bahsediyoruz.

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
burak yılmaz emek hırsımı değilmi kendini atıyormu atmıyormu sadece bunu istiyorum senden...

Burada Burak'a laf atanlara sesleniyorum ben.Sizin yeni aldığınız oyuncu ne yaptı ? Bir oyuncu kendini yere atınca hakemi yanıltmak içindir.Hakem bunu görmüyorsa hakemin suçudur.Bu soruyu bana sormanız için önce temiz bi kulüp olmanız lazım.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
oğuzhan numaradan yüzünü tutacak değil yada yanındaki oyuncular + hakemde net gördü :)
bence illa balgam atması da gerekmiyor kendi görüşüm tükürdü.görüntülerden de net bir şekilde anlaşılıyor.
özellikle video oynatımı slow motion olarak izlersen göreceksin.
meireles söz konusu olunca "ağızından birşey çıkmadı, sadece dudak hareketi tükürdüğü anlamına gelmez" diye savunma yapanlar siz değil miydiniz? melo olunca ağızından birşey çıkmasa da oluyor yani?

ayrıca meirelese tükürdü diyen hakem yalancıydı. şimdi "hakem net gördü" diyorsunuz. bir anda hakemlere güven geldi demekki. bu ne yaman çelişki?..

görüntüleri ben maç biter bitmez izledim. tükürmediği aşikar. :) ayrıca orta hakem birşey görmedi. yan hakem uyardı. oğuzhanın da rol kestiği ortada... :)

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Anlamıyorum arkadaş, tükürdü veya tükürmedi fark etmez.

Biz Fenerbahçe taraftarı gibi tükürdüyse savunacak mıyız?

Terim'i itmesi bile terbiyesizliğinin göstergesidir.

Gereken ceza verilmelidir.

Yaptıysa da yanlış hareket, yapmadıysa da.

Objektif olalım.

yavaş hocam sataşmadan. ortada tükürük yok Meireless hakkında. Sizinkide izlenir varsada yoksada siz halledin. kendi takımınızın oyuncusu sürekli Fenerbahçe üzerinden örnek verme lütfen.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
tükürdüyse derken pardon hocam :)
tükürmediği kanıtlanmış bir oyuncudan bahsediyoruz.

yavaş hocam sataşmadan. ortada tükürük yok Meireless hakkında. Sizinkide izlenir varsada yoksada siz halledin. kendi takımınızın oyuncusu sürekli Fenerbahçe üzerinden örnek verme lütfen.

Beni yanlış anlaşmayın hocam ya.

Siz tam olarak kanıtlanmamışken de gayet resmi bir şekilde savunuyordunuz.

Ben, yapmış olsa da olmasa da savunulmaması taraftarıyım.

Meireless için de, Melo için de :)

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Burada Burak'a laf atanlara sesleniyorum ben.Sizin yeni aldığınız oyuncu ne yaptı ? Bir oyuncu kendini yere atınca hakemi yanıltmak içindir.Hakem bunu görmüyorsa hakemin suçudur.Bu soruyu bana sormanız için önce temiz bi kulüp olmanız lazım.

Temizlikmi Biz Şerefli İkincilikle Övünen Kulubüz..
İlk Önce Kendi Kazandığınız Şampiyonluklara Bak İstiyorsan.Ne Kadar Temiz Ankaragücü,İstanbulspor,Denizlispor Ve Daha Niceleri....

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
meireles söz konusu olunca "ağızından birşey çıkmadı, sadece dudak hareketi tükürdüğü anlamına gelmez" diye savunma yapanlar siz değil miydiniz? melo olunca ağızından birşey çıkmasa da oluyor yani?

ayrıca meirelese tükürdü diyen hakem yalancıydı. şimdi "hakem net gördü" diyorsunuz. bir anda hakemlere güven geldi demekki. bu ne yaman çelişki?..

görüntüleri ben maç biter bitmez izledim. tükürmediği aşikar. :) ayrıca orta hakem birşey görmedi. yan hakem uyardı. oğuzhanın da rol kestiği ortada... :)
hakeme güven falan değil ben antep maçındaki hakem dışında bu sezon başarılı bir hakem görmedim neyse konumuza dönecek olursak bekleyip görelim versinler kararı tükürdü mü tükürmedi mi görürüz :) hepsini geçtim oğuzhan ve hakimi melonun tükürmesinden sonra yanındaki oyuncular hemen halleniyor durum ortada.

ve şuan sosyal medyada yıkılan bir haber var ben buna dikkat çekmek isterim.
http://spor.internethaber.com/spor/super-lig/adnan-ozturkten-meirelese-igneli-sozler-147282-p2.html

eğer tahkim tükürdü derse ne yapacak bu büyük söz söyleyen beyefendi. :) (zaten tükürdüğü ortada resmi olarak da onaylanırsa.)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117

Orada müdahale var ama faul sonrası hareketleri abartı olabilir.

Fakat hiç müdahale olmadan kendini yere atıp, yandım anam yandımmmmmmmmmmmm diye yerde dört takla atanları görünce (Bkz. Burak Yılmaz ve Yer Çekimi Etkisi) çok masum kalıyor o hareket. :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
hakeme güven falan değil ben antep maçındaki hakem dışında bu sezon başarılı bir hakem görmedim neyse konumuza dönecek olursak bekleyip görelim versinler kararı tükürdü mü tükürmedi mi görürüz :) hepsini geçtim oğuzhan ve hakimi melonun tükürmesinden sonra yanındaki oyuncular hemen halleniyor durum ortada.

http://spor.internethaber.com/spor/super-lig/adnan-ozturkten-meirelese-igneli-sozler-147282-p2.html

eğer tahkim tükürdü derse ne yapacak bu büyük söz söyleyen beyefendi. :) (zaten tükürdüğü ortada resmi olarak da onaylanırsa.)
tükürdüğüne karar verilirse yollanır zaten. adnan öztürkün birşey yapmasına gerek kalmaz. o saatten sonra biz de arkasında durmayız. zaten kiralıktı. her türlü sene sonu yolcu. neyse, bekleyip görelim. :)

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
İlginç bir ağız hareketi

TURKPIX_Galatasaray_v_Besiktas_27012013_1298_6JI4M.JPG

Maşaallah Portekizceye pek hakimsiniz. Tebrik ediyorum. Bütün küfürlerin hangi ağız hareketinden çıktığını çok iyi kavramışsınız. İlgi meselesi tabi.

Temizlikmi Biz Şerefli İkincilikle Övünen Kulubüz..
İlk Önce Kendi Kazandığınız Şampiyonluklara Bak İstiyorsan.Ne Kadar Temiz Ankaragücü,İstanbulspor,Denizlispor Ve Daha Niceleri....

Beşiktaş'ın 3 Temmuz öncesine kadar şerefli ikincilikleri vardı; bundan sonra hiç olmayacak…

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Maşaallah Portekizceye pek hakimsiniz. Tebrik ediyorum. Bütün küfürlerin hangi ağız hareketinden çıktığını çok iyi kavramışsınız. İlgi meselesi tabi.

Portekizce ile ilgili bir mesaj mı yazmışım ben orada? Veya küfür etti mi demişim?

efee05

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Abi yürü git burada 20 kişi tükürmedi diyor herkesin gözü kör mü? Görüntüler çok açık Melo tükürmedi.Orada yağmur,kar zerreleri kamerada gözüküyor tükürük nasıl gözükmesin?Tükürük olsa çok net görünür.Bu arada oyuncular niye hallenmesin Oğuzhan çok güzel rol yapıyor!!!!

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Beşiktaş'ın 3 Temmuz öncesine kadar şerefli ikincilikleri vardı; bundan sonra hiç olmayacak…

konuya girmeyim girmeyim birşeyler yazmayım diyorum ama böyle yorumlarınızı okudukça içimdekileri tutamıyorum.bilader 3 temmuzda beşiktaş ne yapmış? biraz mantıklı düşün siz o sıralar 4,5,6,7,8,9,10,11,12. sıralarda gidip geliyordunuz yukardaki takımlar beşiktaş fener ts bursa idi ne oldu bir olay patlattınız hepimizi aşağı çektiniz siz yukarı çıktınız ayıp ! biz unutmadık arkadaş yaptığınız şikeleri eğer biz şike yaptıysak siz şikelerin kralını yaptınız sizinkilerin önce sorgulanması gerekiyor ama bu bir tezgah hepimiz biliyoruz sizi gün yüzüne çıkarmak için ne de olsa koskoca uefa kupasını aldınız dimi ! o sıralarda dolaşamazsınız şike yapıp şampiyon olmanız lazım dimi! gerçekleri görmüyorsunuz ya ayıp ! biz herzman şerefli ikinciliklerimizle övünürüz ! siz şikeli şampiyonluklarınızla övünmeye devam edin biz istemiyoruz şampiyon olmayı adam gibi oynasınlar isterlerse küme düşsünler farketmez yeterki şerefli olsunlar !

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0

Melo takım otobüsüne alınmadı hocam. Ve fatih Terim'in tepkiside gözle görülür bi şekilde netti. Tükürdüyse Melo defteri kapanır bence Galatasaray'da.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
oğuzhanı mı bekliyorlar yoksa o anda zaten mi halleniyorlar bir izle.canlı canlı 3D izledim ben evimde maçı.
yürü git falan yakışıkalmıyor biraz daha düzgün bir üslup kullan.
hakem olaya dahil görüp veriyor, bu tip pozisyonlarda iki oyuncu konuşurken biri zaten tutup bana tükürdü bu ya diyip kırmızı kart yediriyor zaten sahi... [MENTION=296589]efee05[/MENTION]

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
[MENTION=296589]efee05[/MENTION]

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Fatih Terim'in tepki göstermesi tükürdüğü anlamına mı gelir? İzlerken ben de tükürdü sandım. Sonradan izledim görüntüleri. Rakip işini çok iyi yaptı.

Tükürüğünü yuvarlak içine alıp buraya koyun, bu iş bitsin. Yoksa sonraki maçı düşünün.

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Şerefli ikincilik :) Tekerlekli sandalye basketbol maçında yaptıklarınızdan sonra hala ? :) Siz 6 tane atınca sorun yok biz 8 tane atınca sorun var ha.İyi öyle olsun.Allah herkese hakettiğini verir.Kimisi borçlarla boğuşur kimisi Aykut'u göndermek ile kimiside Drogba ile ;)

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Beni yanlış anlaşmayın hocam ya.

Siz tam olarak kanıtlanmamışken de gayet resmi bir şekilde savunuyordunuz.

Ben, yapmış olsa da olmasa da savunulmaması taraftarıyım.

Meireless için de, Melo için de :)

o sizin görüşünüz.

ortada net görüntüler vardı ona konuştuk.

ayrıca konu Meireless değil. Fenerbahçe değil, Fenerbahçe taraftarı değil.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Tümer'e bakın. Kamera yağmur zerrelerini bile kaydediyor. O hadi yamurdu kardı tükürüğünü göremedik diyor. Ne sancısı bu? Zaten bekliyordum ondan böyle bir şey diyor bir de utanmadan. Tükürüğe teşebbüs mü yaptı bilmiyordum, ama kendi dilinde hangi küfrü ettiği önemli. Küfür ettiğini itiraf etti zaten. Türkçe'de "b.k, sok, şok, yok" vs. desen yine o harekete benzemez mi?

Portekizce'de P ile başlayan kötü bir kelime varmış.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493

efee05

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=38650]zoki[/MENTION] istersen tüplü ekranda izle zeten oğuzhanın ordan atlayıp Meloyu tutması sarı kart.Ve kart vermedi.Yapma yardımcı hakem görüyor.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
bence o dakkaları ilerletin Tümer çok güzel yorum yapmış..
tükürmediyse , öpücük atmadıysa ne yaptı ? :) daha da yorum yazmıyorum arkadaşlar iyi forumlar.
oğuzhan kartı hak ediyor kışkırttığı için oğuzhanı savunmuyorum ben. yanlış anlaşılmaya..

Kaçma :D Batırıyor kendini saniyeler ilerledikçe. Kendisi daha iyi bilir bunları. Küfür ettiği tarafa geçmeyi…

efee05

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Abi adam orda küfür ediyor olabilir.

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Şerefli ikincilik :) Tekerlekli sandalye basketbol maçında yaptıklarınızdan sonra hala ? :) Siz 6 tane atınca sorun yok biz 8 tane atınca sorun var ha.İyi öyle olsun.Allah herkese hakettiğini verir.Kimisi borçlarla boğuşur kimisi Aykut'u göndermek ile kimiside Drogba ile ;)
Son Kez Yazıyorum.
Tekerlikli Sandalye Basket Maçındaki Olayları Kim Çıkarttı Bizmi Gs Tv'nin Çektiği Kameradan İzleme Görüntüleri Lütfen...!!
Unutma Unuttrma Denizlispor Soyunma Odasında Denizlisporlu Futbolcular Şampiyon Galatasaray Dediğini..Ergun Gürsoy Her Futbolcuya Serçe Aldığını..
Unutma Kalede Zalad Vardı..Herkes Sonunu Biliyor Anlatmaya Gerekyok 8-0'lık Maçı
Kimisde Drogba Diyorsun.
Bizlere Kimler Keldi Kimler.
Son 3 Sezonda.Guti-Simao-Quaresma
Kimisi Borçla Boğuşur.Ne Çabuk Unuttunuz Yaptığınız Kampanyaları.
550114_520558011308709_551343430_n.jpg

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
karın en yoğun yağdığı dakikalarda yan hakem o mesafeden nasıl tükürük görmüş, helal olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...