Mustafa655
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 6
Başlıkta belirttiğim gibi 2 model arasında kaldım şimdiden teşekkürler.
Gm 5 plus
Saf android ve snapdragon işlemci snapdragon mediatek den daha uyumlu ve sorunsuzNeden peki?
Saf android ve snapdragon işlemci snapdragon mediatek den daha uyumlu ve sorunsuz
Bu sizin önceliklerineze kalmış bir durum ağır çekim git Plusta var sanırım tam.bilmiyorum amaPeki sizce parmak izi tarayıcı ağır çekim video ve seri çekim gibi özelliklerden bu yüzden feragat etmek doğru mu? Yanlış anlamayın kararsız kaldığım için soruyorum.
Bu sizin önceliklerineze kalmış bir durum ağır çekim git Plusta var sanırım tam.bilmiyorum ama
Dedigim gibi önceliklerine kalmış bir durum ben gm5 plus tercih ederimBugün incelediğim kadarıyla kamerada böyle bir opsiyona rastlamadım. Parmak izi çok mühim değil de General Mobile Snapdragon 617 koyup da ağır çekim video desteği koymuyorsa o telefona para verilmesine şüphe ile yaklaşıyorum sadece.
Belki play stroreden ağır çekim yapan kamera vardır bir ihtimalBugün incelediğim kadarıyla kamerada böyle bir opsiyona rastlamadım. Parmak izi çok mühim değil de General Mobile Snapdragon 617 koyup da ağır çekim video desteği koymuyorsa o telefona para verilmesine şüphe ile yaklaşıyorum sadece.
gm 5plus...Başlıkta belirttiğim gibi 2 model arasında kaldım şimdiden teşekkürler.