Meizu M3 Note mu GM 5 Plus mı?

Mustafa655

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Başlıkta belirttiğim gibi 2 model arasında kaldım şimdiden teşekkürler.

Mustafa655

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Saf android ve snapdragon işlemci snapdragon mediatek den daha uyumlu ve sorunsuz

Peki sizce parmak izi tarayıcı ağır çekim video ve seri çekim gibi özelliklerden bu yüzden feragat etmek doğru mu? Yanlış anlamayın kararsız kaldığım için soruyorum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Peki sizce parmak izi tarayıcı ağır çekim video ve seri çekim gibi özelliklerden bu yüzden feragat etmek doğru mu? Yanlış anlamayın kararsız kaldığım için soruyorum.
Bu sizin önceliklerineze kalmış bir durum ağır çekim git Plusta var sanırım tam.bilmiyorum ama

Mustafa655

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bu sizin önceliklerineze kalmış bir durum ağır çekim git Plusta var sanırım tam.bilmiyorum ama

Bugün incelediğim kadarıyla kamerada böyle bir opsiyona rastlamadım. Parmak izi çok mühim değil de General Mobile Snapdragon 617 koyup da ağır çekim video desteği koymuyorsa o telefona para verilmesine şüphe ile yaklaşıyorum sadece.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bugün incelediğim kadarıyla kamerada böyle bir opsiyona rastlamadım. Parmak izi çok mühim değil de General Mobile Snapdragon 617 koyup da ağır çekim video desteği koymuyorsa o telefona para verilmesine şüphe ile yaklaşıyorum sadece.
Dedigim gibi önceliklerine kalmış bir durum ben gm5 plus tercih ederim

M

Murat Burç

SDN Okuru
Belki play stroreden ağır çekim yapan kamera vardır bir ihtimal

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
GM 5 Plus derim çünkü saf android'i günceleme garantisi vede snapdragon işlemcisi var.

ömerr999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Gm 5 plus sorunlu bi cihaz ℅30 ℅40 oranlarin sorunlu cikma olasiligi var oyuzden tavsiye etmem onun yerine sorun cikmaya. Bir cihaz alabilirsiniz