Mega aktif olmayan hesap

yusufelalmis10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[ ÇOK ÖNEMLİ ]

Merhaba, yaklaşık 5-6 ay önce Mega hesabı açmıştım. Az önce girdiğimde 36 gün içinde update yapmazsam hesabımdaki veriler silinebilirmiş. Böyle bir şey var mı ? Benim bildiğim Mega'da ki verilerin hepsi kalıyordu. Sadece Mega'nın bana verdiği 50 GB olan alanı kullandım o kadar... Bilgisi olanlar cevap verirse çok sevinirim.

NickChicken

Profesör
Reaksiyon puanı
2,590
[ ÇOK ÖNEMLİ ]

Merhaba, yaklaşık 5-6 ay önce Mega hesabı açmıştım. Az önce girdiğimde 36 gün içinde update yapmazsam hesabımdaki veriler silinebilirmiş. Böyle bir şey var mı ? Benim bildiğim Mega'da ki verilerin hepsi kalıyordu. Sadece Mega'nın bana verdiği 50 GB olan alanı kullandım o kadar... Bilgisi olanlar cevap verirse çok sevinirim.
Kazandığın depolama alanlarının sona erme tarihleri var. Sona erdikten sonra kalan depolama alanından daha fazla veri bulunuyorsa ya satın alma gerekiyor yada verilerini alman gerekiyor.

Son düzenleyen moderatör:

J3aDEM |S-D

Asistan
Reaksiyon puanı
126
Kullanım koşulları güncellenmiş olabilir. Kontrol edin.

MMTKR

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
521
evet eskiden 50 gb net depolama analanı veriyordu şahsen bende 50 gb olarak kullanıyorum artık belli bir süre 50 gb 30 gb belli süe sonra kayboluyor ona davet sistemini getirşmişler davet etiğin hesap kadar depolama alanın max 50 gb a kadar artırabliyırdun benim ikini hesabı açtığım zamanlar