Medya Pil Kullanımı

psychodeath

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pil Kontrol ekranında Medya sürekli minimum %35 batarya kullanımında. İçerilen paketler kısmında,

com.sec.android.providers.downloads
İndirilenler
Medya Deposu
DRM Korumalı İçerik Deposu

bunlar yazıyor. Batarya, herşey kapalı olsa da çok hızlı bir şekilde tükeniyor bunun yüzünden. Bir de, telefonun ekranını kapatıp açtığımda her seferinde SD kart çıkartılıyor, tekrar takılıyor gibi şeyler yazıyor, bazen sd kartı tanımıyor. Ne olduysa 4.1.1e geçiş yaptıktan sonra oldu. O güne kadar SD kartımla ilgili hiç bir sorun yaşamamıştım. Ama sorun SD kart da değil maalesef. Kartı biçimlendirip denedim sorun devam ediyor, kartsız denedim hala aynı sorun devam ediyor.

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
telefonuna bi hard reset atmayı denedin mi ?
yapmadıysan wipe factory reset yapmayı dene düzelir belki

psychodeath

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hard reset atarsam düzelecek muhtemelen, ama amacım hard reset atmadan sorunu giderebilmek

psychodeath

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sd kartı çıkardığımda ertesi gün kontrol ettiğimde sorun gitti, 3 farklı sd kart ile denedim ama takar takmaz tekrar aynı MEDYA kullanımı beliriyor pil kullanımında. Araştırdım Galaxy S3 ile aynı problemi yaşayanlar var. Ama hala bir çözüm bulabilmiş değilim

hatipoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende de aynı problem oluştu, telefonum Note2. Sorunun harici kartlarla bir ilişkisi olduğunu ben de düşünmekteyim ama yalnızca harici kart sorumlu olmayabilir.

SD kartı çıkarttığımda sorun gitti demişsiniz, medya kullanımı hiç mi gözükmüyordu, yoksa yine de var mıydı?

hatipoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu fabrika ayarlarına geri döndürdüm. Bu sefer harici sd kartta medya sunucusunu ilgilendirmeyecek dosyalar mevcut. Her ihtimale karşı .nomedia diye bir dosya attım ana klasörler içerisine. Şimdilik sorun yok gözüküyor, media sunucusu kullanımı düşük.

fuatkurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu fabrika ayarlarına geri döndürdüm. Bu sefer harici sd kartta medya sunucusunu ilgilendirmeyecek dosyalar mevcut. Her ihtimale karşı .nomedia diye bir dosya attım ana klasörler içerisine. Şimdilik sorun yok gözüküyor, media sunucusu kullanımı düşük.

Bendede ayni sorunlar devam ediyor. Hard reset atsamda yine medyayi uzun sure calistirip pili tuketiyor.
Acaba sd karta kies harici resim muzik dosyalari atmaktan mi kaynaklaniyor. Hala cozmus degilim. :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba uzun zamandır yaşadığım bu problemi nasıl çözdüğümü anlatmak isterim öncelikle telefon olarak note 2 kullanıyordum bu problem çıkınca galaxy s4 kullanmaya başladım tabiki bu arada 3-4 tane kart değiştirdim. problem şu şekilde oluşuyor hafıza kartına yüklemiş olduğum ÖNEMLİ NOKTA "pcye takarak yükleme" yaparak ve müzik en önemlisi iphone 4s te bulunan resim ve videolarımı attığım zaman bu hatayı aldığımı farkettim. Şimdi cihazı usb ile pcye bağlıyorum istediğim dosyaları o şekilde yükleyip müzik için ve resimler için Samsung KİES veya Airdroid kullanıyorum. umarım yardımcı olur