MediaMarkt Dolandırıcılığı

Böyle bir şey yaşadınız mı?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

İlprohan

Doçent
Reaksiyon puanı
301
Arkadaşlar ben şubatın 14 ünde xbox one s aldım ancak media markt beni dolandırdı 2.el ürün gönderdi ve para iademi 3 ay sonra yaptılar konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum başka böyle bir durum yaşayan var mı?

İlprohan

Doçent
Reaksiyon puanı
301
2. el olduğunu nereden anladınız
Ürünün kutusu açık geldi kabloların ve pillerin poşeti yoktu atmışlar kutuya kol geldiğinde bir tuşu takılmıştı basmıyordu ayrıca içindeki hediye oyun kodları alınmıştı fatura var istersen atarım

utkuturemen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Ürünün kutusu açık geldi kabloların ve pillerin poşeti yoktu atmışlar kutuya kol geldiğinde bir tuşu takılmıştı basmıyordu ayrıca içindeki hediye oyun kodları alınmıştı fatura var istersen atarım
Yok ondan değil merak ettim . Bu kadar büyük firma nasıl böyle bir şey yapar diye. İnsan şaşırmıyor değil. Paranı almışsın en azından

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818

Paranızı geri aldınız mı?

İlprohan

Doçent
Reaksiyon puanı
301
Media markt dedim güvendim ama firmanın büyük olması önemli değilmiş işte ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Paranızı geri aldınız mı?
3 ay sonra verdiler

Yok ondan değil merak ettim . Bu kadar büyük firma nasıl böyle bir şey yapar diye. İnsan şaşırmıyor değil. Paranı almışsın en azından
Evet ben de şaşırdım

Onun yerine güzel bir pc alacağım 4000tl civarına

İlk aldığımda 1500 tl idi şimdi 3000 her türlü zarardayım para da değer kaybetti onunla döviz alsam katlanırdı para

Benim tavsiyem asla internetten teknolojik ürün almayın ben kaç kere kazıklandım vantilatör alırken bile kazıkladılar internetten adam ikinci el vantilatör gönderdi :D

Böyle anılarınız var mı? Varsa nasıl çözdünüz yazarsanız güzel olur

Son düzenleme: