Media Markt İade

Ragnar06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 12 gün önce media markttan Acer Aspire V17 Nitro Bilgisayar aldım, ancak bilgisayarın autocad ve fifa16 demoda kasmalar yapması ve ekran kartında kopukluklar yaşaması canımı sıktı ve media marktta götürdüm, acer uzaktan bağlantı servisini aramamı söylediler, öylede yaptım. Daha sonra aradığım serviste recovery işlemi yapmamı sağladılar ama bu hiç bi değişikliğe neden olmadı.Bugun tekrar götürdüm ve ürünü iade istediğimi söyledim onlarda kayıt alıp servise incelemeye gideceğini ve ona göre sonuç alınacağını söylediler. Sizce iade talebim kabul edilir mi?

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
Eğer ürüne zarar vermediyseniz tabiki edilir :)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Yaklaşık 12 gün önce media markttan Acer Aspire V17 Nitro Bilgisayar aldım, ancak bilgisayarın autocad ve fifa16 demoda kasmalar yapması ve ekran kartında kopukluklar yaşaması canımı sıktı ve media marktta götürdüm, acer uzaktan bağlantı servisini aramamı söylediler, öylede yaptım. Daha sonra aradığım serviste recovery işlemi yapmamı sağladılar ama bu hiç bi değişikliğe neden olmadı.Bugun tekrar götürdüm ve ürünü iade istediğimi söyledim onlarda kayıt alıp servise incelemeye gideceğini ve ona göre sonuç alınacağını söylediler. Sizce iade talebim kabul edilir mi?
Teknik arıza çıkmazsa iade almazlar muhtemelen. Çünkü servise gitmeden iade alımı yapıyorlar normalde.

bugrabugra001

Asistan
Reaksiyon puanı
1
dediğin makinenin onlarda kasması imkansız performans ekran kartıylamı açıyorsun?

bende nitro olmayanı var gta 5 oynuyorum tık demiyor

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
kullanıcı hatası olabilir yada donamsal sorun var...

makine26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kolay kolay iade almıyorlardı. Alsalarda ödeme yerine hediye çeki veriyorlar. Yahu zaten memnun kalmamışım satılan maldan niye tekrar geleyim. Çoğu firma böyle. Arkadaşa masaüstü pc aldık zamanında. Sürekli mavi ekran çıkıyor. Aldığımızın ikinci günü götürdük iade veya değişim için. Kullanıcı hatası diye kabul etmediler.Günah keçisi olarak gariban birini koymuşlar gelen fırçalasın diye. Bağır çağır farketmedi alamadı çünkü alması yasaktı( nerdeyse ağlayacaktı alamayız diye)
Şimdi belki anlayış kültür değişmiştir belki.
Bu arada nitroyu merak ettim. Alma niyetiyle gittim. Cpu 4710 gtx960 8 gb ramli. İyide 6700 serisi başlamışken biraz eskide kalmış geldi. Fiyat 4000 TL civarı. Işıklı klavye begenemedim. Kişisel fikrim.
İnşallah problemin düzelir.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Eger urunde kullanicidan kaynaklanan bir sorun tespit edilirse boyle bisey mumkun degil. İade konusuna gelince magazalar genelde para iadesi yapmazlar. İki.alternatif sunarlar ya ayni urunu degisim veriler daha urun bedeli kadar mediamarkt dan alisveris imkani verir.