Mecliste kavga...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OzkanK.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
En birlik beraberlik içinde olmamız gereken günlerce mecliste kavga çıkmış gene. Bilin bakalım kavganın baş aktörü hangi parti ?

Yarın Rusya ile belkide Türkiye'nin kaderini belirleyecek bir görüşme var. Bundan sonra çatışmalar savaş sürecek mi şehitlerimiz devam mı edecek duracak mı Türkiye'nin sınıra sıfır bölgesinde bir KÜRT devleti kurulacak mı kurulmayacak mı 10 milyon Suriyelinin kaderini belirleyecek. 8-10 yıldır TÜrkiye'de sığınmacı olarak yaşayan 4 milyon insanının kaderini belirleyecek milli bir görüşmemiz öncesi içeride böyle karışık görünmemiz nasıl bir siyaset nasıl bir muhalefet anlayışı bir Allah'ın kulu açıklayabilir mi....
Şu siyasetiniz koltuk sevdanız iktidar hasretiniz yerin dibine batsın şu ülkçe çıkarı olan milli konularda hiç yoktan birleşelim artık. Yarın Türkiye masada nasıl tek yürek olabilecek nasıl güçlü durabilecek böyle bir muhalafetimiz varken. Yarın ne karar çıksa kurt gibi eleştirmek kavga çıkarmak insaanları ayrıştırmak için beklerler gene.

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Muhalefet olmak için satmadıkları tek şey oturdukları koltuk. Suriye'ye girsen suç girmesen suç çünkü amaç sadece ve sadece muhalefet olmak bu yüzden hiç bir şekilde kulak asmamak gerekiyor, o şahısa karşılık veren milletvekillerinde de hata var.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Bu olayların üstüne biz yarın nasıl o masadan kazançlı kalkacaz ? Ben Putin'in yerinde olsam Türkiye ne söylese red ederim kabul etmem. Nede olsa içeride Putin'den daha çok ESAD ile barışın diyen bir muhalafet var. Hatta Esad'ı dahada kışkırtır ve vurabilidğin kadar Türk askeri vur içerde nasıl olsa CHP bizim yanımızda milleti sokağa döker meclisi karıştırır ve Hükümeti devirip yeni hükümet ile herşeyi istediğimiz gibi yaparım derim.
Bir muhalefet partisi neden sabah akşam atışma kavga dövüş iftira halinde olur ? Cumhurbaşkanına neden ne yaparsa yapsın hakaret eder böyle insanlar. Böyle milli olaylar öncesi durumlarda bile.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Ne demiş , hakaret olarak :)

Özkoç bugün düzenlediği basın toplantısında “Şehide kelle diyen kişi haysiyetsizdir, şehide kelle diyen kişi Türkiye Cumhuriyeti'nde şerefsizdir, şehide kelle diyen kişi onursuzdur, şehide kelle diyen vatan hainidir. Bu kişi Türkiye Cumhuriyeti'nin cumhurbaşkanı olamaz, temsil edemez” demişti.

şehide kelle demek iltifat mı ?

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Bu olayların üstüne biz yarın nasıl o masadan kazançlı kalkacaz ? Ben Putin'in yerinde olsam Türkiye ne söylese red ederim kabul etmem. Nede olsa içeride Putin'den daha çok ESAD ile barışın diyen bir muhalafet var. Hatta Esad'ı dahada kışkırtır ve vurabilidğin kadar Türk askeri vur içerde nasıl olsa CHP bizim yanımızda milleti sokağa döker meclisi karıştırır ve Hükümeti devirip yeni hükümet ile herşeyi istediğimiz gibi yaparım derim.
Bir muhalefet partisi neden sabah akşam atışma kavga dövüş iftira halinde olur ? Cumhurbaşkanına neden ne yaparsa yapsın hakaret eder böyle insanlar. Böyle milli olaylar öncesi durumlarda bile.
Aynen putin bence de tam olarak bunu yapmalı başka hiçbişi yapmasına gerek yok içimizdekiler yeter ona.Belki de kimseyle savaşmaya niyetim yok öyle koşullar yaratacağım ki kimse bizle savaşmak istemeyecek derken oda bu yöntemi düşünüyordur bakalım zaman gösterecek herşeyi.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Ne demiş , hakaret olarak :)

Özkoç bugün düzenlediği basın toplantısında “Şehide kelle diyen kişi haysiyetsizdir, şehide kelle diyen kişi Türkiye Cumhuriyeti'nde şerefsizdir, şehide kelle diyen kişi onursuzdur, şehide kelle diyen vatan hainidir. Bu kişi Türkiye Cumhuriyeti'nin cumhurbaşkanı olamaz, temsil edemez” demişti.

şehide kelle demek iltifat mı ?

Al bir körlemesine muhalifte burda var. Laa oğlum bu olay ne zamanın lafı ? 2007-2008 civarı üstünde 12 yıl geçmiş en az 5 seçim 3 referandum geçmiş her seçim öncesi dile getiriyorsunuz bu lafı buradan ekmek çıkmıyor işte hal o lafın bir gaf olduğunu biliyor prim vermiyoz ama kanırtıyonuz sadece. O söyleşi 1-2 saatlik konuşma konuşmanın önünü arkasını bilmiyonuz orada uzun süren bir konuşmada ağızdan kaçan sözcükleri 12 yıl her fırsatta söylemek mi muhalafet yapmak ? Sabah grup toplantısında öğlen Twiterdan akşam meclis kürsüsünden. İnsanları kışkırtmak dertleri sadece. Derdi ne bu muhalefetin yarın ki görüşme öncesi böyle siyasi showlar yapıp Türkiyenin elini layıflatmak masada zor duruma sokmak ise aferin size görevinizi çok iyi yapıyonuz.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Al bir körlemesine muhalifte burda var. Laa oğlum bu olay ne zamanın lafı ? 2007-2008 civarı üstünde 12 yıl geçmiş en az 5 seçim 3 referandum geçmiş her seçim öncesi dile getiriyorsunuz bu lafı buradan ekmek çıkmıyor işte hal o lafın bir gaf olduğunu biliyor prim vermiyoz ama kanırtıyonuz sadece. O söyleşi 1-2 saatlik konuşma konuşmanın önünü arkasını bilmiyonuz orada uzun süren bir konuşmada ağızdan kaçan sözcükleri 12 yıl her fırsatta söylemek mi muhalafet yapmak ? Sabah grup toplantısında öğlen Twiterdan akşam meclis kürsüsünden. İnsanları kışkırtmak dertleri sadece. Derdi ne bu muhalefetin yarın ki görüşme öncesi böyle siyasi showlar yapıp Türkiyenin elini layıflatmak masada zor duruma sokmak ise aferin size görevinizi çok iyi yapıyonuz.

Bu gün söylendiği söyleniyor.

Sakin ol ağlama bu kadar sakin ol kızmadan koçuma benim

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,560
demokrat ayağına yatan gizli fanatiklerin hastasıyım.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Onların derdi başka.

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Bu gün söylendiği söyleniyor.

15-20 yıl önceki olay ama Cumhurbaşkanının gaf ile de olsa böyle konuşmasının doğru olduğunu savunmuyorum.
Ama İdlip'te verdiğimiz şehitlerden sonra sanki Cumhurbaşkanı bunu yeni söylemiş gibi de algı oluşturulması yanlış.

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Bir insanı çok sinirlendirirseniz hata yapar.
Ne olmuştu 2000'de?
Batılı bir gazeteci müsveddesi, hapisten yeni çıkan Erdoğan'ı, Bebek Katili Öcalan'la kıyasladı, Reis çok sinirlendi tabi, "Ben bir şiir okuduğum için hapis yattım. Benimki düşünce suçudur... Sayın Öcalan’ın durumuyla benim durumum arasında hiçbir bağlantı yoktur. Sayın Öcalan orada aldığı kellelerin hesabını veriyor." dedi.
Yani demek istiyor ki:
Ben şiir okuduğum için hapis yattım... Öcalan ise adam öldürdüğü için.
Burada sayın demesi dil alışkanlığından. Gerçekten saygı duyuyor olsaydı," önder aponun heykelini dikeceğiz" derdi. Yada bu düşüncede olanlarla kapalı kapılar ardında ittifak kurardı..
Katiller, genelde kelle alan insanlar olarak anıldıkları için de, dediğim gibi kızgınlıkla hata yaparak bebek katili Öcalan'a kelle aldı dedi.
Bu ses kaydı da Deniz Baykal'ın kasetinin yanında hediye olarak gelmişti Fetö'den.

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Yeni talimatla şehitler üzerinden siyaset yapmaya başladılar.
TSK ile hükümetin arasını açmayı planlıyorlar.
Askerleri ve Şehit ailelerini kışkırtmaya çalışıyorlar.
Şehit cenazesinde yedikleri yumruğu unuttular.
Bir de bunları yapanlar, şehadete inanmayanlar.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Askerimizin moralini bozup, zaafa düşürmek istiyorlar. Aklı ülkedeki kargaşada kalan ve kendisi cephede olan bir asker, mücadeleye odaklanamaz. Onlar Esed'in yanında yer alıyorlar. Zaten hep "gidip te o maşayla anlaşın" dayatmasında bulunuyorlar. Türk ordusunun başarıları onları fena sarstı.