The Medic
Profesör
maykıraf almak istiyorum,siteden 25 euro gibi bir değer veriyor,bu 2009 kuru gibimi (steamdeki gibi mesela 5 dolarlık oyun türkiyede 34 lira civarı yerine 6.50 tl falan oluyor) yoksa cidden 120 lira falanmı?
maykıraftı google dan indirip oynasanıza hocam ne para verceksiniz alcaksanız da premium alabiliyosunuz galibamaykıraf almak istiyorum,siteden 25 euro gibi bir değer veriyor,bu 2009 kuru gibimi (steamdeki gibi mesela 5 dolarlık oyun türkiyede 34 lira civarı yerine 6.50 tl falan oluyor) yoksa cidden 120 lira falanmı?
Premium-Free diye bir şey yok. Korsan-Yasal var. Korsana destek vermiyoruz yani galiba bu foruma yeniyim ama ben destek vermiyorummaykıraftı google dan indirip oynasanıza hocam ne para verceksiniz alcaksanız da premium alabiliyosunuz galiba
https://boosteroid.com/index-tr/ 'den yükle aylık 4 euro 100'den fazla oyun varmaykıraf almak istiyorum,siteden 25 euro gibi bir değer veriyor,bu 2009 kuru gibimi (steamdeki gibi mesela 5 dolarlık oyun türkiyede 34 lira civarı yerine 6.50 tl falan oluyor) yoksa cidden 120 lira falanmı?
Evet ama böyle daha kolay ve güzel asdasdadsMaykıraft ne? Bilgisayar parçası falan mı? Ben minecraft diye biliyorum
Sonunda t yokmuş maykıraf mış jsjsjsjsjEvet ama böyle daha kolay ve güzel asdasdads![]()
Ona bişey diyememSonunda t yokmuş maykıraf mış jsjsjsjsj
korsanı övmek gibi olmasın ama oyunun yapımcısı korsan olarak oynayabiliceğinizi söylüyor o yüzden pek almanızı önermem ama fiyatı 217,81 Türk Lirasımaykıraf almak istiyorum,siteden 25 euro gibi bir değer veriyor,bu 2009 kuru gibimi (steamdeki gibi mesela 5 dolarlık oyun türkiyede 34 lira civarı yerine 6.50 tl falan oluyor) yoksa cidden 120 lira falanmı?
Tatile çıkartıyorsunuz değil mi?Forum olarak korsana destek vermiyoruz ama olurya gidin google da arayın bulursunuz ücretsiz vb.. gibi korsana yönlenirme yapan arkadaşlara da desteğimizi tam olarak sunuyoruz.bizde de uyarı puanları ücretsiz dağıtılıyor korsancılara![]()
MinecraftMaykıraft ne?
MayısKırAffetMaykıraft ne?
Maykıraf oMaykıraft ne?
Evet evet hem de uçakla ?May kıraf pokıt edışın al kank.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tatile çıkartıyorsunuz değil mi?
Maykıraf oMaykıraft ne?
Evet evet hem de uçakla ?May kıraf pokıt edışın al kank.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tatile çıkartıyorsunuz değil mi?
Yazdığım şey gözükmüyor kiSonra ne?
Muhteşem bir anlatım önce yazıyoruz sonra yazıyoruz.önce yazıp sonra yazıyoruz
Tla*****r dan indirince sorun olmuyor.Korsan indirirsen olacaklar şöyle:
Önce : maykıraf indir
15 dakika sonra : virüs nasıl temizlenir
anlatamıyorum ki yazarken bozuluyorMuhteşem bir anlatım önce yazıyoruz sonra yazıyoruz.