Maxthon hakkında düşünceleriniz...

mertasil33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar kısa bi süre önce Maxthon internet tarayıcısını keşfettim bana gayet hızlı geldi ayrıca videoları rahatça yüklemesi hoşuma gitti. Daha once Maxthon kullanmış veya hala kullanan kisilerin görüşlerini merak ettim....

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Evet ben kullanıyorum.. Bazı eklentilerinide kurunca mükemmel bi tarayıcı oluyor.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Abi mesela eklentiler vs önerin olursa biz de deneyelim. Hep chrome olmuyor :)

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Tabii..

Bendeki eklentiler bunlar.

NoAds: Reklem engelleyici

http://extension.maxthon.com/detail/index.php?view_id=1426

Flash Block: Sayfalardaki flash içerikleri blocklar ve kullanıcı istediği flash içeriği kendisi görüntüler. Bildiğiniz şey işte.

http://extension.maxthon.com/detail/index.php?view_id=1236

Enable Right click: Bazı sayfalarda farenin sağ tıklama kilitli olur. İşte bu eklenti o kilidi şeyapıyor.

http://extension.maxthon.cn/detail/index.php?view_id=201

Online Translate: Çoklu dil çevirme

http://extension.maxthon.com/detail/index.php?view_id=383

Bendekiler şimdilik bu kadar ama Maxthon ın extension center sayfasından kendi isteğinize göre eklentileri indirebilirsiniz..

http://extension.maxthon.com/

Ayrıca resim eklemeye çalıştım foruma resim eklenmiyor beyler bi el atın..

volgan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bi ara epey kullanmıştım kısa yolları ve extra öz. leri çok hoş niye şimdi kullanmadığımı bilmiyorum bi dakka kurayım bi :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Eskiden sevdiğim tarayıcıydı ama 4. sürümü ne zaman yüklesem sinirlenip kaldırmam bir oluyor. Kendisi reklam engelliyor ama doğru düzgün değil, eskiden tıklayarak engelleyebiliyordu yeni sürümünde yok, direkt easylist kuralları ekliyorum bu seferde çoğunu engelliyor ama kesin bikaç tane kaçırıyor. Reklam olayı bir yana yavaş çalışıyor, tarayıcılar arasındaki 1-2 saniyelik farklar umrumda değil ama mx4 sayfaları can sıkıcı derecede yavaş yüklüyor ve program olarakta hantal çalışıyor. Acaba makinede mi sıkıntı var diye her yolu denedim ama banamısın demedi. Sonuç olarak chrome video izlerken beni ne zaman bunaltsa bi hışımla mx4 yüklüyorum ama o daha beter.
Gel görelim ki mobilde her tarayıcıyı denedim benim telefonda en stabil çalışan maxthon vazgeçilmezim.

vimjunon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Her zaman hızıyla ön plana çıkan bir tarayıcı diye duymuştum, mesajınız beni şüpheye sevk etti. Mobil sürümü denememiştim, bi kurayım bakalım.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Dolphin browser opera chrome başkasına gerek yok

Reaksiyon puanı
16,128
maxthon ie'nin devşirmesi değil mi? pardus'a fransız kalır o sanırsam ubuntu kurmaya üşenirken windows kuramam...

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
maxthon ie'nin devşirmesi değil mi? pardus'a fransız kalır o sanırsam ubuntu kurmaya üşenirken windows kuramam...
Hayır o dediğin Maxthon ın 2.sürümlerindeydi. Maxthon 3 le birlikte webkit tabanlı bi tarayıcı oldu vede internet explorerın İE9 la birlikte ortaya çıkardığı chakra javascript motorunu kullanıyor.

hdoru

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar kısa bi süre önce Maxthon internet tarayıcısını keşfettim bana gayet hızlı geldi ayrıca videoları rahatça yüklemesi hoşuma gitti. Daha once Maxthon kullanmış veya hala kullanan kisilerin görüşlerini merak ettim....
TR dil destegi var mi ?

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=56637]mendocino[/MENTION] filtre oluşturamıyor musun?

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Haxball oynayıcılarının tercih ettiği tarayıcı :D

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Güzel ve kullanışlı özellikleri var.Ve hemen hemen her sürümde üstüne yeni özellikler ekleniyor.Tatmin edici derecede hızlı da sayılabilir.Ancak Maxthon'un tek ısınamadığım tarafı arayüzü.Bana sanki kağıttan yapılmış hissi veriyor.Sanki vidaları gevşemişte tıkladıkça titriyormuş hissi veriyor. :)

ysf.taskin

Asistan
Reaksiyon puanı
9
gayet güzel. chromedan vazgeçirebilir beni. bakalım

stttntnzn

Asistan
Reaksiyon puanı
2
maxthon 3'te facebook sorunluydu açılmıyodu sırf o yüzden kullanamıyodum ama 4ncü sürümde sorun ortadan kalkmış chrome'un yerine kullanıyorum gayet de memnunum. bi deneyin derim 3'le 4ncü sürüm arasında dağlar var. ayrıca testlerde chrome'dan daha yüksek puan alıyor ve gerçekten de bu başarı sadece rakamlarda kalmıyor kendini hissettiriyor.

edit: türkçe dili mevcut