S 

SDN Okuru
SDN Okuru
Mavi ekran hatası bende de çıkıyor 2 ay önce ekran kartı yanmıştı şimdi ana karta bağladım bundan dolayı olabilirbi çok sinir bozucu bişey lütfen yardım edin 

duzeltılebılır harddısk cıkarılıp hardısk formatlayabılen varsa denesın bu sekılde duzelebılır .. ama mavı ekran devam edıosa ılerledıyse ve hardıskı kurtaramadınızsa tek cozumm yenı harddısk alacaksınız sorun tamamen ortadan kalkacakdır emın olun ram aldınız ekran kartı aldınız RAVEN kardesım bıde hard dıskı al sorununu hallet
 duzeltılebılır harddısk cıkarılıp hardısk formatlayabılen varsa denesın bu sekılde duzelebılır .. ama mavı ekran devam edıosa ılerledıyse ve hardıskı kurtaramadınızsa tek cozumm yenı harddısk alacaksınız sorun tamamen ortadan kalkacakdır emın olun ram aldınız ekran kartı aldınız RAVEN kardesım bıde hard dıskı al sorununu hallet  yada dedıım gıbı harddıskını cıkart programları var sıfırla fabrka ayarına donsun harddıskın  baska pc ye baglayıp yapacaksın duzelmezse yenı harddısk sarttır ..
 yada dedıım gıbı harddıskını cıkart programları var sıfırla fabrka ayarına donsun harddıskın  baska pc ye baglayıp yapacaksın duzelmezse yenı harddısk sarttır ..  (Erşan Çakmak)
 (Erşan Çakmak)
selamun aleyküm arkadaşlar. Benim bilgisyar masaüstü pcm 1-2 aydır mavi ekran gelip resetleniyor.şuanki işletim sistemi windows 7 ultimate arkadaşlar lütfen yardım edin bi zahmet
 :crying:
:crying:
 Bu hata kendi kendine düzeldi, Nasıl düzeldi bilmiyorum..
  Bu hata kendi kendine düzeldi, Nasıl düzeldi bilmiyorum..