tolgahanterzi
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi oluyor. Windows 8.1 kullanıyorum daha öncede güncellemeden dolayı sorun yapmıştı format atmak zorunda kalmıstım. Şuanki sorunum şu; kardeşim bilgisayarı uyku moduna almış ve tekrar açılmamış şuan açıyorum şifreyi giriyorum ve siyah masaüstü geliyor sadece maus var. Şimdi şunu diyeceksiniz bununla ilgili birçok konu var, evet bend nerdeyse butun forumlara baktım ama çoğu aynı ve çoğu işe yaramıyor.
Birçok yontemde görev yöneticisini kullanın diyor ve ben görev yöneticisini açamıyorum. Bununla ilgilide birkaç yere baktım ve virüs olduğunu söylüyorlar şimdi kafama takılan şu ekranın böyle olmmasının sebebi virüs mü yoksa programsal hata mı ? Format atsam düzeliceğini biliyorum ama format atmak istemiyorum lütfen yardım :helpsmilie:
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ve yapışkan tuş ayarlarından tüm programlara ulaşıp açabiliyorum herhangibi bir sorun yapmıyor.
Birçok yontemde görev yöneticisini kullanın diyor ve ben görev yöneticisini açamıyorum. Bununla ilgilide birkaç yere baktım ve virüs olduğunu söylüyorlar şimdi kafama takılan şu ekranın böyle olmmasının sebebi virüs mü yoksa programsal hata mı ? Format atsam düzeliceğini biliyorum ama format atmak istemiyorum lütfen yardım :helpsmilie:
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ve yapışkan tuş ayarlarından tüm programlara ulaşıp açabiliyorum herhangibi bir sorun yapmıyor.