Soru Masaüstü sistemleri nereden almak lazım?

Tarih Sevdalısı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Merhaba soruma en kısa zamanda geri dönüş yaparsanız çok memnun olurum😔. Masaüstü sistem alıcam sizce nereden almam lazım?Elden mı yoksa internetten mı?Internette sinerji,gamingtr,ince hesap,itopya,vatan bilgisayar,teknosa,media market,hepsi burada,trendyol hangileri güvenli acaba?

Son düzenleme:

Graveworm

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,366
Yazdıklarınızın hepsi güvenilirdir. Mağazan mağazaya ücret farkı çıkar tabi. Atıyorum 25k lık gamingtr deki sistem, incehesapta 27-28 olabiliyor. Özellikle hazır sistemlerde.

Tarih Sevdalısı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Yazdıklarınızın hepsi güvenilirdir. Mağazan mağazaya ücret farkı çıkar tabi. Atıyorum 25k lık gamingtr deki sistem, incehesapta 27-28 olabiliyor. Özellikle hazır sistemlerde.
Peki en güvenilir site hangisi kargo sağlam ve hızlı bir şekilde hangisiyle gelir acaba?Ayrıca elden almayı öneririsiniz?

Graveworm

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,366
Peki en güvenilir site hangisi kargo sağlam ve hızlı bir şekilde hangisiyle gelir acaba?Ayrıca elden almayı öneririsiniz?

Marketlere yakınsanız elden almak tabiki daha avantajlı. Dediğim gibi bahsettiğiniz firmaların hiç birinde sıkıntılı bir durum yok.

Graveworm

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,366
Trendyol bende önermem pc konusunda ne olur ne olmaz. Bu işi Itopya başlattı diye biliyorum, köklü bir firma. Her 1000 kişiden 3-5 kişiye sıkıntılı ekipman gidebilir neticede elektronik ürünler. Gamingtr ve ince hesap da iyidir. Dediğim gibi firmalar arasında fiyat farkı oluyor. Alacağınız sistemi diğer sitelerde karşılaştırıp öyle almak daha mantıklı.

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,707
Yazdıklarınızın arasında sorun yaşayıp da muhattap bulamayacağınız bir site yok. Sinerji, Gamingtr, ince hesap, İtopya, Vatan Bilgisayar, Media Markt bunların hepsi güvenilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Trendyol, Hepsiburada vb. bunlar e-ticaret pazarı. Yukarıdaki firmalar gibi elektronik mağazaları değiller. Dolayısıyla önemli olan ürünü satan satıcının güvenilir olması.

Tarih Sevdalısı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Yazdıklarınızın arasında sorun yaşayıp da muhattap bulamayacağınız bir site yok. Sinerji, Gamingtr, ince hesap, İtopya, Vatan Bilgisayar, Media Markt bunların hepsi güvenilir.

Trendyol, Hepsiburada vb. bunlar e-ticaret pazarı. Yukarıdaki firmalar gibi elektronik mağazaları değiller. Dolayısıyla önemli olan ürünü satan satıcının güvenilir olması.
Sağolun peki nasıl karar vermek lazım sisteme benim isteklerimi karşılayacak belki 3-4 tane sistem var bütçeme uygun nasıl karar vermek gerekir teknik konularda hiç bilgim yok maalesef kafam karışıyor😔?

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,707
Sağolun peki nasıl karar vermek lazım sisteme benim isteklerimi karşılayacak belki 3-4 tane sistem var bütçeme uygun nasıl karar vermek gerekir teknik konularda hiç bilgim yok maalesef kafam karışıyor😔?
Diğer konunuzda yardımcı olabiliriz beğendiğiniz sistemleri listelerseniz.

Tarih Sevdalısı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
İşte teknik konularda hiç bilgim yok maalesef sordum birkaç yere 30.000 40.000 arası sistem önerdiler ama hangisini almalıyım bilemedim.Birazdan atarım size az işim var halledip geleyim.

GAMING-7800XT / AMD Ryzen 5 7600 MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi bu sistem nasıl

İşte teknik konularda hiç bilgim yok maalesef sordum birkaç yere 30.000 40.000 arası sistem önerdiler ama hangisini almalıyım bilemedim.Birazdan atarım size az işim var halledip geleyim.

GAMING-7800XT / AMD Ryzen 5 7600 MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi bu sistem nasıl

Bu linklerdeki sistemlerden liste yapabilmeniz mümkün mü?Bir an önce fiyatlar artmadan bilgisyar almak istiyorum.

Son düzenleme:

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,496
İnternette hazır sistem olarak satılan sistemlere bakabilirsiniz.

Tarih Sevdalısı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
İnternette hazır sistem olarak satılan sistemlere bakabilirsiniz.
Teknık konularda hiç bilgim yok o yüzden bütçeme uygun fazla seçenek olduğu için en iyi bilgisayar hangisi olur hangisini almak daha mantıklı bilemiyorum maalesef😔.

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,496
Bütçeniz nedir? Sistemi hangi amaçla kullanmak istiyorsunuz?