• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Masaüstü Bilgisayar

YavuzFlk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir sorunum var ve bunun yazılımsal olmadığını %100 çözdüm. Bilgisayar açılıyor, ekran geliyor ama hangi programa tıklarsam tıklayayım error veriyor, hata veriyor. Sizce bu hangi parçayla ilgilidir hard disk, ram, işlemci? (Umarım işlemci değildir)

YavuzFlk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nasıl bir hata ?
Her şeyde farklı bir hata veriyor hatta hata gidericiyi çalıştırdığımda bile "bir hata, hata gidericinin çalışmasını önlüyor" diyor. Defalarca sıfırladım, windowsu silip geri yükledim düzelmedi. Garanti donanımsal bir sorun var. Acaba ne ama

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
Bu donanımsal bi hata olmaz. Donanımsal hata ya mavi ekran verir, ya reset attırır,ya görüntü gelmez,ya pc kapanır ,vb.
Yüklediğiniz windows ile ilgili olması lazım.

YavuzFlk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu donanımsal bi hata olmaz. Donanımsal hata ya mavi ekran verir, ya reset attırır,ya görüntü gelmez,ya pc kapanır ,vb.
Yüklediğiniz windows ile ilgili olması lazım.
Aga 7, 8.1, 10 hepsini denedim en sonunda belki benim hatam vardır diye bilgisayardan anlayan bir arkadaşım var ona da bir temiz kurulum daha yaptırttım gene düzelmedi.