Masa üstü pc için ısı degeri

saoleite23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle konuyu nereye açacagımı bilemedim bu yüzden en uygun bura geldi açtım :) şimdi benim bilgisayarım eski ama bu ısı degerleri hakkında sorum olacak hem ögrenme açısından hemde merak şimdi benim 2 farklı programla ölçtügümde ısı degerleri su şekilde resmi :

şimdi bende fikrimi söylemek isterim bana biraz anakart felan sıcak geldi :(

NOT:Bu degerler bilgisayar boşta ki degerleri

DiamondMines

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle konuyu nereye açacagımı bilemedim bu yüzden en uygun bura geldi açtım :) şimdi benim bilgisayarım eski ama bu ısı degerleri hakkında sorum olacak hem ögrenme açısından hemde merak şimdi benim 2 farklı programla ölçtügümde ısı degerleri su şekilde resmi :

şimdi bende fikrimi söylemek isterim bana biraz anakart felan sıcak geldi :(

NOT:Bu degerler bilgisayar boşta ki degerleri

Boştaki değerler ise baya sıcak. İşlemci çekirdekleri 70c civarında. Stok fan kullandığın için olabilir. Temizleme imkanın varsa temizlet. Havalar soğudu bu kadar ısınmaması gerek. Yaz olsaydı 80/85c olacaktı.

saoleite23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Boştaki değerler ise baya sıcak. İşlemci çekirdekleri 70c civarında. Stok fan kullandığın için olabilir. Temizleme imkanın varsa temizlet. Havalar soğudu bu kadar ısınmaması gerek. Yaz olsaydı 80/85c olacaktı.

ben biraz temizledim fakat degişen pek bişey olmadı sizce alternatif çöüzm olarak başka ne önerirsiniz bide ekran kartı alacaktım sıcaklık degerleri kafamı karıştırdı şimdi alacam sistem böyle sıkcalıkdan dolayı gidecek yani şunu demek istemiyorum keşke almasaydım bekleseydim komple sistem degiştirseydim gibi bide bilgisayar 5.ci yaşında :/