Arctech
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 84
Selamlar, mekanik klavye alacağım, Max 650 verebilirim. Lütfen bütçeni arttırıp şunu alabilirsin gibi yorumlar yapmayın. RGB dikkat ettiğim bir şey olması gerekiyor. Yazılım desteği olsa çok iyi olur ama olmasa da olur. Blue Switch almak istemiyordum normalde fakat istediğim özelliklerin çoğu Red Switch modellerde yok. O kadar para biriktirip Gamepower, Rampage, James Donkey gibi markalardan almak istemiyorum. Kalitesini hissetmek istiyorum. Bu fiyata biraz zor ama uzun süredir araştırıyorum. Aşağıya bıraktıklarım dışında kaliteli ve düzgün olan klavye yok. Başka bir örnek verecekseniz verdiğim klavyelerdeki özellikleri bulundurmasına dikkat ederseniz sevinirim. Klavyede aradığım şeyler genelde çok özelliği olması, bu fiyata yine zor ama bilek desteği, yazılım desteği, ses tekerleği gibi şeyler beni cezbediyor. İyi forumlar dilerim.
Yardım edecek yok mu?
REDRAGON Vara Rgb Blue Switch Mekanik Klavye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
REDRAGON Vara Rgb Blue Switch Mekanik Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
REDRAGON K568rgb Dark Avenger Gaming Rgb Türkçe Q Blue Mavi Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
REDRAGON K568rgb Dark Avenger Gaming Rgb Türkçe Q Blue Mavi Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
REDRAGON Kumara K552-2 Rainbow Aydınlatmalı Türkçe Oyuncu Mekanik Klavye Kırmızı Switch (red Switch) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
REDRAGON Kumara K552-2 Rainbow Aydınlatmalı Türkçe Oyuncu Mekanik Klavye Kırmızı Switch (red Switch) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
REDRAGON Brahma Pro K586 Klavye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
REDRAGON Brahma Pro K586 Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Monster Pusat K3 Pro Mechanical Gaming Keyboard | Monster Notebook
Mekanik oyuncu klavyesi, reflekse dayalı oyunlarda en güçlü silahınız olacak! Monster Pusat serisi gaming klavye ile mücadelelerinizi daima zaferle noktalayın!
www.monsternotebook.com.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yardım edecek yok mu?
Son düzenleme: