Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bütçe çok zorlarsak 500 tl. Telefonun kullanım amacı; fotoğraf ve video çekmek, ufak çaplı oyunlar oynamak. O yüzden aham şaham bir şey aramıyorum ama kasacak, iki üç ay sonra işe yaramayacak bir telefon da aramıyorum. Tavsiyelere açığım.
en iyisi bir lumia 520 al kafan rahat etsin,diğer türlü bütçeni biraz arttır general mobile discovery felan al diyenler olucaktır,şahsi düşüncem o telefon pek uzun ömürlü kullanılacak bir telefon gibi gelmiyor bana seçim senin
Flaş pek mühim değil aslında. Görüntü kalitesi daha önemli tabi ki bi 8 10 mp görüntü kalitesi de beklemiyorum. En az 5mp olsa yeterli. Bir de dahili hafızası sorun çıkartmayacak türden bir telefon lazım.
520 değil de 525 almanı tavsiye ederim almışken. Flaşın çok bir artısı yok aslında gece çekimlerinde flaşlı telefonlarda doğru düzgün bir şey çekemiyor. Ön kamerası yok o büyük eksi bence.