- Reaksiyon puanı
- 68
Kafa kafa ya gidiyor
ne olur biri şeriatla ilgili anket yapsın çıkan sonuç şeriat gelsin olmazsa bir şey bilmiyorum
biz bu kafalara göre demokrasi yapıyoruz ama önce bu kafaları düzeltmek lazım. diğer konuda da belirttim. bu zihniyet yıllardır türban konusunda mazlum politikaları yapıyor "özgürlük" diyor şimdi geliyor başkasının özgürlüğünü kısıtlıyor.
Maalesef çoğunluk sizde ve kendinizi hep haklı görüyorsunuz. o konuya yılda 3-5 kere girmişimdir ama bu konuya sırf şu gericiliğe sansürcülüğe tepki göstermek için giriyorum.
gidin başka sitelerde o resimlere bakın diyorlar bir de utanmadan. kim kimi kovuyor ? islami usüle göre kesilmiş bir site lazım size sizde haklısınız tabi... cahil doğabilirsiniz ama cahil ölmeyin be arkadaş.
Dinde zorlama yoktur! hoşgörü vardır. Yok muydu yoksa? neyse ben bi abdest alim gelim..
Siz tutturmuş bir demokrasi gidiyorsunuz. Ya sizin seçme hakkınız yok hala neden anlamıyorsunuz. A partisi c bölgesinde d adayına bakıyor ve seçiyor. Siz sadece onun seçtiğini onaylıyorsunuz. Demokrasi halkın seçme özgürlüğüymüş Anayasa yapılcak. Kim yapacak meclis. Milletveki adaylarını onaylayan kim ? Parti başkanı. Şimdi siz bi evet ya da hayır dedim diye anayasayı siz mi yazdınız zannediyorsunuz ?
Sizin demokrasi dediğiniz şey gerçekte oylarla seçilen bir şey değildir. Şunu herkes kabul eder ki cahil bir halka demokrasi gücünü verdiğin anda kendini yok eder. O yüzden bizleri yönetenler vardır. Halkın ayıramadığı doğru ve yanlışa en üstten bakar ve kararı verir. Bu oylamanın sonuçu hiç bir şeyi değiştirmeyecek. Şundan eminim ki Sdn yönetimi değişmedikçe o konu kapanmayacak. Şeriat konusunu açan arkadaş beni yadırmaga ama dünyanın hiç bir ülkesine benzemez Türkiye ! Çok milletin hikayesini okudum. Onlarında çok dürüstlerini , vatan için can verenlerinin hayatlarını okudum. Ama bir din konusundan bu kadar sömürülen millet görmedim. O yüzden hiç bir ülkeyle ülkemizi karşılaştırma !
Siz tutturmuş bir demokrasi gidiyorsunuz. Ya sizin seçme hakkınız yok hala neden anlamıyorsunuz. A partisi c bölgesinde d adayına bakıyor ve seçiyor. Siz sadece onun seçtiğini onaylıyorsunuz. Demokrasi halkın seçme özgürlüğüymüş Anayasa yapılcak. Kim yapacak meclis. Milletveki adaylarını onaylayan kim ? Parti başkanı. Şimdi siz bi evet ya da hayır dedim diye anayasayı siz mi yazdınız zannediyorsunuz ?
Sizin demokrasi dediğiniz şey gerçekte oylarla seçilen bir şey değildir. Şunu herkes kabul eder ki cahil bir halka demokrasi gücünü verdiğin anda kendini yok eder. O yüzden bizleri yönetenler vardır. Halkın ayıramadığı doğru ve yanlışa en üstten bakar ve kararı verir. Bu oylamanın sonuçu hiç bir şeyi değiştirmeyecek. Şundan eminim ki Sdn yönetimi değişmedikçe o konu kapanmayacak. Şeriat konusunu açan arkadaş beni yadırmaga ama dünyanın hiç bir ülkesine benzemez Türkiye ! Çok milletin hikayesini okudum. Onlarında çok dürüstlerini , vatan için can verenlerinin hayatlarını okudum. Ama bir din konusundan bu kadar sömürülen millet görmedim. O yüzden hiç bir ülkeyle ülkemizi karşılaştırma !
ısteyen gırer ısteyen gırmez..
herkesın sahsı keyfı
gırmeyenler yada yanlıs bulanlar neden bu kadar cok sorun cıkartıyorlar kı
o ıstemeyenler bır baska sıtede kesın adult sıtelerı arastırırlar ......
bu ankette multi üyelik kullanıldıgından şüpeleniyorum.
bu ankette multi üyelik kullanıldıgından şüpeleniyorum.
@keyloger yakalar onları, sen merak etme Veritabanında gözüküyordur.bu ankette multi üyelik kullanıldıgından şüpeleniyorum.
Konunun kapatılması bir de şurdan isabet olur. bugün bu olaylar bir arkadaşın küfür kısaltmasının akabinde banlanmasından peydah olarak buralara geldi. ve madem o kadar ahlaklı bir forum "adı bilinmeyen hatunlar" konusu ne oluyor diye haklı bir yakarış takib etti.
bu konu ya silinmeli ya da ufacık küfürlere verilen ağır cezaları meşru bırakmalıdır. aksi adaletsizliktir.
Rüyaların tersi çıkarmış demekki açık kalacak...rüya gördüm kapanacak