Senaryolarla gelme bana...Allah aşkına sen ne anlatıyorsun...
Ben gizli çekilmiş mi dedim... İzinli olup olmadığını nereden biliyorsun dedim!
Adam kız arkadaşının resmini çeker cep telefonuyla...
Ya da kız kendi fotoğrafını çeker yalnızken...
Ya da bir arkadaş grubu kendi aralarında çekerler bu fotoğrafları..
Cep telefonu bilgisayar bozulur...
Tamirciye verirler tamirci ahlaksız biri çıkar kopyalar resimleri yayar internete....
Adam kız arkadaşından ayrılır onun kendisine özel verdiği pozları intikam diye yayar nete...
ya da başka türlü bir çok yolla o özel fotoğraflar başkalarının eline geçebilir...
Sen bunların nasıl elde edildiğini nereden biliyorsun!
Adını bilmediğin bir vatandaşın fotoğrafını gönüllü internete yaydığından nasıl emin olabiliyorsun?
maksadın münazara yapmak mı?
laf yarışına girmek mi?
Yani düşüncelerinin doğrulu ya da yanlılığının öneminden çok
Bak ben seni alt ettim demek mi derdin?
düpedüz yanlış bir şeyi sırf yarış haline getirmek için doğru gibi savunuyorsun...
Hala ben sözümün arkasındayım tüm dünya bu fotoğrafların yayınlanması doğru dese de bu o yanlışı doğru kılmayacaktır...
Gizli olması ile izinli olup olmaması arasında ne derece fark var acaba? İzinliyse gizli değildir, izinli değilse gizlidir. Şunu bile açıklatıyorsun!
Her fotograf, senin pek şerefli insan türüne ait, ahlaksız cep telefonu tamircileri tarafından mı yayılıyor internete?
Ben tartışmayı adam akıllı sürdürmeye çalışıyorum. Benim üzerimden tartışmaya giremezsin, ancak düşüncelerimi tartışıp, sorgulayabilirsin. Bu yüzden ben senin ortaya koyduklarınla ilgileniyorum ve ne kadar doğru ne kadar değil bunu sorguluyorum.