Private-B
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
Arkadaslar Fulloyun sitesindeki crack i de denedim oda oyundan attiriyor bolum 7de arabaya binince atiyor neden ola bilir?
o nasil ve nerde ve oyun simdi hic acilmiyoroyunda otomadik kaydet seçeneği aktif ise yapabilir onu kapatıp tekrar dene
en azından o kunuda yardımcı olayım ekran kararınca ctrl alt dlt yap iptal de işlem tamamaynenn ekran karariyor
uahaha simdi kararma gitti ama 7 ci bolumde Genel ev gibi biyer var ordan cikip arabaya binince donuyor atiyor crack ariyom bitek fulloyundiye sitede var oda karartmaya sebep oluyoen azından o kunuda yardımcı olayım ekran kararınca ctrl alt dlt yap iptal de işlem tamam![]()
hımm başka bir versiyon indir bende de ilk başta 3chapterda atıyordu başka versiyon denedim olduuahaha simdi kararma gitti ama 7 ci bolumde Genel ev gibi biyer var ordan cikip arabaya binince donuyor atiyor crack ariyom bitek fulloyundiye sitede var oda karartmaya sebep oluyo
crack mi ?hımm başka bir versiyon indir bende de ilk başta 3chapterda atıyordu başka versiyon denedim oldu![]()
canım sendebaska versiyon derken ?
crack mi ?
crack den kaynaklaniyormusta crack sadece fulloyunda var torrent necanım sende
diyorum ki hani oyunlar skidrow flt tarafından falan kırılıyorya öyle demek istedim torrent indir full oyunla falan uğraşma bence![]()
torrent oyunları tek link indirmeni sağlar netten öğren muhtemelen torent crackde vardırcrack den kaynaklaniyormusta crack sadece fulloyunda var torrent ne![]()
haha sagol ben bu lanet oyundan vaz geciyorum okadertorrent oyunları tek link indirmeni sağlar netten öğren muhtemelen torent crackde vardır![]()
sen bilirsinhaha sagol ben bu lanet oyundan vaz geciyorum okader![]()