MacOsX Snow Leopard 10.6.3 Kurulum Videosu (Hp Pavilion DV6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Biz Mac için üretilmiş bir işletim sistemidir diyoruz sen hala wireless adaptörü aldırıyor dıyorsun ..ben hıc problem yaşayan görmedim yakın çevremde :) katılıyorum windows 7 daha cok kişiye hitab edıyor , ufak bir örnek vereyım benım pc de her ıkı sıstemde var , windowsda cd den yada bellekten bir film aktarmak 8-10 dakkamı alırken , Mac Os x de bu süre yarı yarıya düşüyor buna ne dıceksın ? Bazı işimle ilgili daha uzman programlara sahip olduğu için Mac Osx işime yarıyor Tabi bu demek deilki Windows 7 den daha iyidir.Ben her iki sistemide seviyorum kullanıcının keyfine kalmış hangi programı kullanacağı..Öyle bir yazmıssınki sanki Microsoft amcaoğlunun sanıcak millet:)
>>Yazdıklarımı pek dikkatli okumadığınız kesin...
>>1.si, ben macos işletim sistemi değildir demedim.Bunu nerden çıkardınız bilmiyorum..(dikkatsiz okuma burda başlıyor...)
>>2.si, Bu videoyu yani macosu kuran arkadaş wireless adaptörü aldığını video da belirtmiş bu doğrultuda görülüyor ki donanım sorunu çıkartıyor...(Bunu da nette bir çok sitede zaten belirtilmiş durumda...)
>>3.sü, sormuşsunuz söylüyeyim, sırf hızlı aktarım yapıyo diye macos kullanmak cidden komik, çünkü usb3 ilave kartları ve sata3 harddiskleri piyasada o nedenle bu söyleminiz epey bii havada kalmış...
>>4.sü size macosla mutluluklar dilerim...:-)))..Kullanıcının keyfinin ne bana nede size kaldığı kesin.Bu benim görüşümdür..
>>5.si, microsoftun amca oğlu olmayı çok isterdim neticede dünyanın en zengin şirketi fakat olmadığımda kesin..
>>6.sı, windows 7 64 bit ultimate işletim sisteminin neden 400 tl civarı olduğunu bütün kullanıcılar bilir.Çünkü stabillik formatla başlar...zor kurulan bir işletim sistemi ve donanım sorunu çıkaran bir işletim sistemini alıp kullanmak isteyen sayısı çok azdır...
>>Bu doğrultuda yine söylüyorum ki...win-8 çıkana kadar en iyisi win-7 dir...

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
İşlemci : Intel Core 2 Duo İşlemci T6400,
İşlemci Hızı 2.00 GHz 2 MB L2 Cache, 800 MHz FSB
Bellek : 4 GB DDR2 800 MHz
Harddisk : 320 GB SATA
Ekran Kartı : 1024 MB GeForce 9600GS Turbocache Ekran Kartı-512 MB Ayrılmış Bellek
Ana Kart : Intel PM45 Chipset

Bu sisteme sorunsuz Mac OS X kurabilir miyim? Açıkçası denemek isterim. Acaba sorunsuz çalışır mı? Bu Mac OS X Snow Leopard'ın son sürümü 10.6.5 değil mi?

Not: Mac OS X Snow Leopard'ın son sürüm DVD ISO'sunu indirebileceğim bir noktayı PM'den kodlamanız mümkün mü? :) Açık şifreleme buna deniyor galiba. :)

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
İşlemci : Intel Core 2 Duo İşlemci T6400,
İşlemci Hızı 2.00 GHz 2 MB L2 Cache, 800 MHz FSB
Bellek : 4 GB DDR2 800 MHz
Harddisk : 320 GB SATA
Ekran Kartı : 1024 MB GeForce 9600GS Turbocache Ekran Kartı-512 MB Ayrılmış Bellek
Ana Kart : Intel PM45 Chipset

Bu sisteme sorunsuz Mac OS X kurabilir miyim? Açıkçası denemek isterim. Acaba sorunsuz çalışır mı? Bu Mac OS X Snow Leopard'ın son sürümü 10.6.5 değil mi?

Not: Mac OS X Snow Leopard'ın son sürüm DVD ISO'sunu indirebileceğim bir noktayı PM'den kodlamanız mümkün mü? :) Açık şifreleme buna deniyor galiba. :)

Bu sisteme muhtemelen sorunsuz kurabilirsiniz. Son sürüm 10.6.5 ama iAtkos S3V2(10.6.3) indirip kuruyorsunuz. Daha sonra yazılım güncellemesiyle adım adım 10.6.4 -> 10.6.5 'e güncelliyorsunuz.

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
muhibbi;Donanım uyumluluğu Linux veya MacOS sorunu değil donanım üreticilerinin sorunudur.
Bilgisayar internette dolaşmak , web camda sohbet etmek değildir,
İşletim sistemini kullanıcılar ihtiyaçlarına göre seçer.
Windowsta tektek sürücü yüklemek zahmetini unutma ;)
>>Donanım üreticilerinin sizin gibi düşünmedikleri kesin..Çoğunluk her şeyi belirler..
Daha önce bana yöneltilmiş bir soruya cavabımı alıp çarpıtarak yazmanız takdire şayan...tebrik ederim bu kadar anlayabilmenize..
>>windows-7 de tek tek bir sürücü yükleme derdi yoktur tabi tarihi eser bir pc niz yoksa...
>>Ayrıca da kuranlar bunu çok iyi bilir.Netice de win-7 ultimate(64 bit) işletim sisteminin neden 400tl civarında olduğuda bellidir.çünkü 5000 mühendis bir çok driverı format cd ne yerleştirmiştir.

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Ubuntu' nun '' Başlangıç Diski Oluşturucu '' aracı ile USB' ye boot edilebilir mi?

etoo09

Asistan
Reaksiyon puanı
2
seninde yazılanları düzgün okumadığın kesin ..
1.si benim yazdığım gayet açık sen anlamamakta ısrar edıyorsun ben mac için özel bir işletim sistemi ,normal pcler için problem çıkarması normal diyorum..sen işletim sistemi değildir dedin diyebirşey sölemedim
2.Videoyu kuran arkadaşta İntel 3945 wireless kart var..intelin macler için yazılım üretmemesinden kaynaklanan bir sorun ( yani işletim sisteminden kaynaklanan birşey deil ) Broadcom un kartıyla canavar gibi çalışıyor (Broadcom yazılım ürettiği için maclere)
3.Ben ufak bir örnek olsun diye onu verdim onuda çok abartmışsın ( Sırf hızlı kopyalıyor dıye kullanıyorum OS X i ) :))) başka bir işime yaramıyor bilgisayar
4."kaldıki macos gibi yeni WİRELESS adaptörüde aldırtmıyor" .senin sözün :)) sende Sd kart okuyucu al , Sata3 harddikleri var gibi akıl vermişsin onları bedava dağıtıyorlarda bizimmi haberimiz yok acaba ?
5.Ben her iki sistemide kullandığımı söyledim ..Sizin gibi tekelci bir zihniyetim yok .Microsoftu bukadar savunduğunu görünce Bill amca sanada hisse verir belki

Muratweb arkadaşımız Mac Os x kullanmak isteyen arkadaşlara videolarla çok güzel anlatmaya çalışmış Sen hiç gereği yokken çıkmışşın Windows 7 şöyle iyi Windows 7 böyle iyi
Başlıktada yazıyor Mac OS X kurulumu diye !!!
Os X kurulumuyla ilgili arkadaşları aydınlatacaksan buyur ???

---------- Post added at 04:28 ---------- Previous post was at 04:21 ----------

>>Donanım üreticilerinin sizin gibi düşünmedikleri kesin..Çoğunluk her şeyi belirler..
Daha önce bana yöneltilmiş bir soruya cavabımı alıp çarpıtarak yazmanız takdire şayan...tebrik ederim bu kadar anlayabilmenize..
>>windows-7 de tek tek bir sürücü yükleme derdi yoktur tabi tarihi eser bir pc niz yoksa...
>>Ayrıca da kuranlar bunu çok iyi bilir.Netice de win-7 ultimate(64 bit) işletim sisteminin neden 400tl civarında olduğuda bellidir.çünkü 5000 mühendis bir çok driverı format cd ne yerleştirmiştir.

Windows 7 demek 5000 mühendis yazdğı için 400 tl civarı ..Mac Os X i de demek tek başına Craig Federighi diye bir adam yazmışki 29 dolar (Ucuza getirmiş adam ) :)))

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Biri Windows 7 üzerinden Mac OS X Snow Leopard'ı USB'ye boot etmeyi anlatabilir mi? iATKOS S3 version 2 Mac OS X Snow Leopard 10.6.3 Intel OSX86 sürümünü torrent ile çekecem... Windows üzerinden USB'ye boot etmeyi nasıl yapacağım... Birde bu sürümün dosya boyutu ne kadar? Benim indireceğim sürümün dosya boyutu 3.40 GB....

Acil cevap bekliyorum arkadaşlar... USB'ye Windows üzerinden nasıl boot edilebilecek şekilde yazdıracağım?

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
seninde yazılanları düzgün okumadığın kesin ..
1.si benim yazdığım gayet açık sen anlamamakta ısrar edıyorsun ben mac için özel bir işletim sistemi ,normal pcler için problem çıkarması normal diyorum..sen işletim sistemi değildir dedin diyebirşey sölemedim
2.Videoyu kuran arkadaşta İntel 3945 wireless kart var..intelin macler için yazılım üretmemesinden kaynaklanan bir sorun ( yani işletim sisteminden kaynaklanan birşey deil ) Broadcom un kartıyla canavar gibi çalışıyor (Broadcom yazılım ürettiği için maclere)
3.Ben ufak bir örnek olsun diye onu verdim onuda çok abartmışsın ( Sırf hızlı kopyalıyor dıye kullanıyorum OS X i ) :))) başka bir işime yaramıyor bilgisayar
4."kaldıki macos gibi yeni WİRELESS adaptörüde aldırtmıyor" .senin sözün :)) sende Sd kart okuyucu al , Sata3 harddikleri var gibi akıl vermişsin onları bedava dağıtıyorlarda bizimmi haberimiz yok acaba ?
5.Ben her iki sistemide kullandığımı söyledim ..Sizin gibi tekelci bir zihniyetim yok .Microsoftu bukadar savunduğunu görünce Bill amca sanada hisse verir belki

Muratweb arkadaşımız Mac Os x kullanmak isteyen arkadaşlara videolarla çok güzel anlatmaya çalışmış Sen hiç gereği yokken çıkmışşın Windows 7 şöyle iyi Windows 7 böyle iyi
Başlıktada yazıyor Mac OS X kurulumu diye !!!
Os X kurulumuyla ilgili arkadaşları aydınlatacaksan buyur ???

---------- Post added at 04:28 ---------- Previous post was at 04:21 ----------

Windows 7 demek 5000 mühendis yazdğı için 400 tl civarı ..Mac Os X i de demek tek başına Craig Federighi diye bir adam yazmışki 29 dolar (Ucuza getirmiş adam ) :)))
>>Şimdi görülüyor ki insanları yanlış yönlendirme üzerinize yok...Bu videoyu buraya koyan arkadşında söylediğimi 10 kere format attım ve sonunda kurdum diyor.
>>Herşey ortada...Basit bir mukayese yaptım olayı microsoft savunuculuğuna çevirdiniz..
>>Tebrik ediyorum tek anlayabildiğiniz bu olmuş...
>>Diğer bir konuda intel yazılım üretmiyor demişsiniz ne kadar güzel ağzınızla söylemişsiniz demekki sonuç olarak intel macosa önem vermiyor...
>>Ayrıca 5000 mühendis olayı ve 400 tl oması zaten onun kalitesi gösterir( 20 dk kada atılabilecek bir format ve işletim sistemi varken 29$ dolar ve 1 saatte zor biten ayrıca sonucun da donanım uyuşmazlığı yaratabilecek bir işletim sistemi de cabası..)
>>Bunun yanısıra sizin macos savunucuğu yapmanız,applein avukatlığna sayunmanız da sanki bir çıkar ilişkisi kokusu aldırtıyor bana...
>>Siz macosu kurmuşsunuz hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın hatta filimlerinize bol bol kopyalayın fakat insanları yanlış yönlendirmeyin...Çünkü macos macerasında bir sürü zaman kaybedecek insan var sırf masaüstü özellikleri değişik diye...)
>>Bunu da hiç anlayamamışsınız madem ki hız istiyorsunuz seçenek bol ssd ler,sata3 ler yada usb3 tavsiye ettim hızı bu kadar düşkünseniz bi tanesini alıp kullanmanız içindi..
>>Ayrıca bilgisayar kullanıcıları zaten hiç bir şeyin bedava olmadığını ve zamanı geldiğinde donanımı yenilemeleri gerektiğini çok iyi bilir...
>>Kuracak arkadaşlara tavsiyem şudur tabiki kurun kimseye kurmayın demiyorum..Fakat tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır der atalarımız...O nedenle yine bütün kapıların çıkacağı yer belli...

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Biri Windows 7 üzerinden Mac OS X Snow Leopard'ı USB'ye boot etmeyi anlatabilir mi? iATKOS S3 version 2 Mac OS X Snow Leopard 10.6.3 Intel OSX86 sürümünü torrent ile çekecem... Windows üzerinden USB'ye boot etmeyi nasıl yapacağım... Birde bu sürümün dosya boyutu ne kadar? Benim indireceğim sürümün dosya boyutu 3.40 GB....

Acil cevap bekliyorum arkadaşlar... USB'ye Windows üzerinden nasıl boot edilebilecek şekilde yazdıracağım?

Windowsn ortamında kurulum konusunda henüz araştırma yapıyorum(unetbootin ile yapılabildiği yazılmış bir yerde sizde deneyin isterseniz). Şuan için benim bildiğim bir çözümü yok Win. ortamında SL. usb yazdırmanın.

>>Şimdi görülüyor ki insanları yanlış yönlendirme üzerinize yok...Bu videoyu buraya koyan arkadşında söylediğimi 10 kere format attım ve sonunda kurdum diyor.
>>Herşey ortada...Basit bir mukayese yaptım olayı microsoft savunuculuğuna çevirdiniz..
>>Tebrik ediyorum tek anlayabildiğiniz bu olmuş...
>>Diğer bir konuda intel yazılım üretmiyor demişsiniz ne kadar güzel ağzınızla söylemişsiniz demekki sonuç olarak intel macosa önem vermiyor...
>>Ayrıca 5000 mühendis olayı ve 400 tl oması zaten onun kalitesi gösterir( 20 dk kada atılabilecek bir format ve işletim sistemi varken 29$ dolar ve 1 saatte zor biten ayrıca sonucun da donanım uyuşmazlığı yaratabilecek bir işletim sistemi de cabası..)
>>Bunun yanısıra sizin macos savunucuğu yapmanız,applein avukatlığna sayunmanız da sanki bir çıkar ilişkisi kokusu aldırtıyor bana...
>>Siz macosu kurmuşsunuz hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın hatta filimlerinize bol bol kopyalayın fakat insanları yanlış yönlendirmeyin...Çünkü macos macerasında bir sürü zaman kaybedecek insan var sırf masaüstü özellikleri değişik diye...)
>>Bunu da hiç anlayamamışsınız madem ki hız istiyorsunuz seçenek bol ssd ler,sata3 ler yada usb3 tavsiye ettim hızı bu kadar düşkünseniz bi tanesini alıp kullanmanız içindi..
>>Ayrıca bilgisayar kullanıcıları zaten hiç bir şeyin bedava olmadığını ve zamanı geldiğinde donanımı yenilemeleri gerektiğini çok iyi bilir...
>>Kuracak arkadaşlara tavsiyem şudur tabiki kurun kimseye kurmayın demiyorum..Fakat tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır der atalarımız...O nedenle yine bütün kapıların çıkacağı yer belli...

@ffgul kardes sanada dicek bisey bulamıyorum gercetekten. Cünkü biz burda ne desek bos. Aslında cevap bile yazmayacaktım ama konu uzuyor.

Sen tutturmuşsun bi windowsta windows diye gidiyorsun. Burda kimse win. iyi yada sl. iyi diye bi tartısmada bulunmadı. Konunun başlığına ve ilk mesajdaki içeriğe dikkatlice bakacak olursan bunu daha iyi anlarsın !!!!

Konuyu niye böyle sapıttıgınızıda anlamış değilim. Bakın @etoo09 arkadaşımız çok güzel bir şekilde anlatmış . Burdaki amacımızın sadedece kurulum yapmak isteyenlerin kurması , kurduktan sonrada neler yapabilecekleri acısından bir fikir olusturmak oldugunu . Ama siz ısrarla konuyu Windows iyi SL kötü diye uzatıyorsunuz. Sizden ricam şu meseleyi fazla uzatmamanız @ffgul kardeş. Siz windowsunuzda bizde çift sistemimizle mutluyuz cünkü. Sizin acıkladıgınız cogu seyi herkez biliyor zaten. Özellikle vurgulayıp tekrar tekrar anlatmanızın manası yok.

Son olarak eklemek istiyorum. Visual Studio 2008 kullanma zorunlulugum oldugundan hala Win. işletim sistemi pc'de bulunduruyorum. Yoksa 1 dk daha Windows'u tutmam şu pc'de. Benim İçin Snow Leopard En İyi İşletim Sistemi. Şimdi size de bu söylediğime saygı duymak düşer ! Konuyu tekrardan uzatmamanız temennimi tekrardan yineliyorum... ! Kolay gelsin.

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Windowsn ortamında kurulum konusunda henüz araştırma yapıyorum(unetbootin ile yapılabildiği yazılmış bir yerde sizde deneyin isterseniz). Şuan için benim bildiğim bir çözümü yok Win. ortamında SL. usb yazdırmanın.

Evet bende o bilgilere ulaşabildim. Sanırım çözümü yok şimdilik. İndirdiğim ISO'yu DVD'ye yazdırdım bu seferde DVD okumaya başlıyor sonra geri duruyor. İki DVD'yi böylelikle harcamış oldum.

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Evet bende o bilgilere ulaşabildim. Sanırım çözümü yok şimdilik. İndirdiğim ISO'yu DVD'ye yazdırdım bu seferde DVD okumaya başlıyor sonra geri duruyor. İki DVD'yi böylelikle harcamış oldum.

Ultra ISO Programıyla en düşük hızda dvd'yi yazdırın . Daha sonra tekrar program ile dvd'nin md5 değerini alın. Eğer iso imajıyla aynı ise sorunsuz birşekilde yazılmış demektir. Bende daha önce bi çok dvd yaktım bu yüzden en son bu şekil sorunsuz yazdırabildim.

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Ultra ISO Programıyla en düşük hızda dvd'yi yazdırın . Daha sonra tekrar program ile dvd'nin md5 değerini alın. Eğer iso imajıyla aynı ise sorunsuz birşekilde yazılmış demektir. Bende daha önce bi çok dvd yaktım bu yüzden en son bu şekil sorunsuz yazdırabildim.

Değecek mi acaba? Gidip DVD alıp geleyim... Bu arada iatkos s3 v2 .iso boyutu 4.37 gb

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Üstad Ultra ISO yazılımını kurdum. ISO'yu gösterdiğimde şekil aynen resimdeki gibi mi olacak? Şu yazdırma işini bir kısaca anlatır mısın? DVD'yi araya vermeyelim...

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Üstad Ultra ISO yazılımını kurdum. ISO'yu gösterdiğimde şekil aynen resimdeki gibi mi olacak? Şu yazdırma işini bir kısaca anlatır mısın? DVD'yi araya vermeyelim...

Öncelikle programın full sürümünü kullanmanızı öneririm. Programı Fullediğinizi Varsayarak;

Araçlar -> CD İmajı Yazdır - Seçildikten sonra gelen pencereden İmaj Dosyası Kısmında indirdiğiniz isoyu seciyorsunuz. Hemen üst tarafında Doğrulama kısmına tik koyuyorsunuz. Yazdırma hızı kısmınıda en düşük hızı seciyorsunuz. Daha sonra Yazma Metodu kısmını Disc-at-Once(DAO) olarak ayarlıyorsunuz. sonra dvd'yi yazdırıyorsunuz Yazmasının bitmesini ve hatasız doğrulanmasını bekliyorsunuz. Bunları hatasız olarak yaptığınızı var sayaraktan son olarak;

DVD'yi cıkarıp tekrardan takıyorsunuz. Sonra tekrardan UltraISO'dan CD Kontrol Et kısmına geliyorsunuz. Ordan CD/DVD'yi işaretleyip takılı olan dvd'rom u seciyorsunuz ve Kontrol et diyorsunuz.. Kontrol bittikten sonra dvd'nin md5 değerini size verir.

Eğer o değer = 55d3aaae14435065b53acb61e3bccae2 ise doğru yazdırmışsınız demektir. Aynı bölümden indirdiğiniz iso imajının md5 değerine bakınız. İkisininde doğru olduğuna emin olun .. Kolay gelsin

Bu arada bu konuyla ilgili kurulum yapacak olan arkadaşlarımın DVD diskleri boşa gitmesin diye UltraISO ile DVD'yi doğru bir şekilde yazma/doğrulatma videosunu hazırlayıp bu gece ilk mesaja eklicem

etoo09

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Muratweb kusura bakma sana bir soru soracağım kullanıyormusun bilmiyorum ama Logic Studio 9 indirdim. 7.33 ama dmg dosyasını kurarken 50 gb a yakın bir kurulum ekranı cıkıyor :)) kullanıyormusun bunu acaba ?

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8

@ffgul kardes sanada dicek bisey bulamıyorum gercetekten. Cünkü biz burda ne desek bos. Aslında cevap bile yazmayacaktım ama konu uzuyor.

Sen tutturmuşsun bi windowsta windows diye gidiyorsun. Burda kimse win. iyi yada sl. iyi diye bi tartısmada bulunmadı. Konunun başlığına ve ilk mesajdaki içeriğe dikkatlice bakacak olursan bunu daha iyi anlarsın !!!!

Konuyu niye böyle sapıttıgınızıda anlamış değilim. Bakın @etoo09 arkadaşımız çok güzel bir şekilde anlatmış . Burdaki amacımızın sadedece kurulum yapmak isteyenlerin kurması , kurduktan sonrada neler yapabilecekleri acısından bir fikir olusturmak oldugunu . Ama siz ısrarla konuyu Windows iyi SL kötü diye uzatıyorsunuz. Sizden ricam şu meseleyi fazla uzatmamanız @ffgul kardeş. Siz windowsunuzda bizde çift sistemimizle mutluyuz cünkü. Sizin acıkladıgınız cogu seyi herkez biliyor zaten. Özellikle vurgulayıp tekrar tekrar anlatmanızın manası yok.

Son olarak eklemek istiyorum. Visual Studio 2008 kullanma zorunlulugum oldugundan hala Win. işletim sistemi pc'de bulunduruyorum. Yoksa 1 dk daha Windows'u tutmam şu pc'de. Benim İçin Snow Leopard En İyi İşletim Sistemi. Şimdi size de bu söylediğime saygı duymak düşer ! Konuyu tekrardan uzatmamanız temennimi tekrardan yineliyorum... ! Kolay gelsin.

>>Aslında geröekten bende size diyecek bir şey bulamıyorum..Ünlü yaşayan bir canlı geliyor aklıma boynunu kuma gömer ve sadece bildiklerinle geçinir...
1.si ben sizin askerlik arkadaşınız değilim o nedenle senli benli konuşmamınızı tavsiye ederim...(videoda söylediğiniz gibi konuşmanız kadar hitabınız da bozuk)
2.si konu açmanız herşeyi söyleme hakkını doğurmaz.
3.sü herkesin neyi nasıl bildiği sizin insiyatifinizde değil.O nedenle bana yapılan yanlış eleştirilerinize size geri iade ediyorum...
4.sü windowsu kullanmak bu kadar zorunuza gidiyorsa bırakırsınız olur biter.Macosla mutlu mutlu yaşar gidersiniz...:hammer::hammer::hammer:
5. si bilgilendirmek için herkez düzgün bir lisanda yazı yazabilir.Zorunuza gidiyorsa oda sizin bileceğiniz bir iş...
6.sı gerçekler bazen zor olur.Kral çıplak demek insanların zoruna gider ve fanatiklik hat safhaya çıkar...
O nedenle sorunsuz bir macosu sizin hayallerinizi süsleyebilir ama başka insanlarda sorunsuz işletim sistemlerini merak edebilir.(Aydınlatmak lazım tabi sizin dışınızdaki arkadaşları)
7.si umalım da macosun avukatlarından biri değilsinizdir...

etoo09

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Muratweb geç abi sen boşver :) cevap verme sen arkadaşlara bilgilendirmeni yap . kendi kendine konussun arkadaş :) arkadaşın 1.2.3.4.5 saymaktan birde ortalığı karıştırmaktan başka birşey bildiği yok ..Forumda yardım edeceğine ortalığı kızıştırıp zevk alıyor arkadaş

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45

Bu dediğiniz yöntemle resimdeki hatayı alıyorum. Dün geceden beri uykusuz bir şekilde halen başarılı olamadım. DVD kapastesi 4.7 GB acaba sorun burda mı? Ya da ISO'da mı anlamış değilim... 7. DVD'yi öldürdüm halen bir gelişme yok. Biri bana ciddi anlamda yardım etsin yoksa kafayı sıyırmak üzereyim. İnat ettim kardeşim bu Mac'in yüzünü görecem...

etoo09

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Dvd kapasitesiyle alakalı birşey deildir arkadaşım bende isoyu Imgburn adlı basit bir proglamla çektim yavaş olarak çektiğinde bir problem çıkmıyor..Dvd writer da bir problem falanmı var acaba ?

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Muratweb geç abi sen boşver :) cevap verme sen arkadaşlara bilgilendirmeni yap . kendi kendine konussun arkadaş :) arkadaşın 1.2.3.4.5 saymaktan birde ortalığı karıştırmaktan başka birşey bildiği yok ..Forumda yardım edeceğine ortalığı kızıştırıp zevk alıyor arkadaş
>>Bence de sizin filim aktarmaktan anladığınız başka bir şey yok...
>>Sizin yaptığınız bilgilendirmeler de ancak bu kadar oluyor.Şekilde gözüktüğü gibi...alkışlarımız sizinle...:thumbup:
>>Yaptığınız yada yazdığınızla bilgi seviniz ortada...

etoo09

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Saol senden alkış övgü almak çok önemli bizim için

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
>>Nedemek donanım sorunu olan macos gibisiniz..Beni güldürdünüz ya allahta sizi bir yastıkta macosla mutlu etsin...(ötesinin de olacağını sanmıyorum ya...)

etoo09

Asistan
Reaksiyon puanı
2
>>Nedemek donanım sorunu olan macos gibisiniz..Beni güldürdünüz ya allahta sizi bir yastıkta macosla mutlu etsin...(ötesinin de olacağını sanmıyorum ya...)

Sen kendine gülüyorsun haberin yok :) Ben İşletim sistemlerinden önce kendi işletim sistemine baktırmanı tavsiye ederim :) Son cevap bu :)

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Merhaba arkadaşlar ya bendeki fare kablosuz ama sanırım mac desteği yok :( Daha 15 gün önce aldım bunu çalıştırmanın bir yolu varmı acaba ? Bilen varsa yardım lütfen :D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Ben bu işletim sistemlerindekileri biraz rahat olsunlar diye bıraktıkça bakıyorumda ortalığı iyice karıştırmışsınız. Kaç konuda konuları birbirne karıştırıp, ortalığı velveleye vermeyin diye uyardığımı ben unuttum artık.

Konu MacOS'un kurulumu, ama gelin görün ki ffgul adlı arkadaşımız konuyu windows - macos savaşına çevirmiş. Bu sebeple kendisine konuyu kirlettiği için 1 hafta tatil veriyoruz. Diğer arkadaşlarada konuyu saptırmamaları için uyarıda bulunuyoruz.

Keyloger'dan üye olarak konu hakkındaki görüşü: MacOS denen sistemle Windows aynı kulvarda değil ki? Windows her makinada çalışmak için yazılıyor, MacOS her makinada çalışmasın diye yazılıyor, konular hakkında bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olununca böyle şeyler oluyor işte...

etoo09

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Teşekkür edıyorum keyloger bızde 2-3 gundur senın söylediğin gibi aynı kulvarlarda olmadıklarını anlatmaya çalışıyoruz ama anlatamadık sanırım

wade53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar intel ekran kartında çalışırmı ve kext.com da leptopun wireless driverı var yüklersem wifi çalışırmı

etoo09

Asistan
Reaksiyon puanı
2
kartların modelinin ne olduğunu söylersen bilgi verebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...