MacOsX Snow Leopard 10.6.3 Kurulum Videosu (Hp Pavilion DV6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Murat bey yeni bir laptop almayı planlıyorum. Arkadaşımda mac var macosx çok hoşuma gitti. Sizin konunuzu gördüm çok güzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz. Size sormak istediğim, kolayca macosx kurabileceğim bir laptop önerebilirmisiniz. İ7 işlemcili bir model düşünüyorum.

Macbook modellerine bakabilirsiniz. Onlara windows7de kurabilirsiniz sanırım. Yani orjinali mac :) İsterseniz win'de kullanabilirsiniz. Hem çok karizma bilgisayarlar.

rlgf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O kadar param olsa sormazdım zaten. Kolayca derken sizin kurulum videolarınızı izledim çok sorun çıkmıyor. Ama bazı anakartlarda ve ekran kartlanda çok sorunlu olduğunu okudum. Bunu kastederek kolayca demiştim

---------- Post added at 23:05 ---------- Previous post was at 22:54 ----------

Cevap vermeye layık görmediniz herhalde. Bu konularda biraz bilgim vardır. Şu an evde kullandığım makinamda win7 pardus ve ubuntu kurulu. Macos kurmak istiyorum ve yeni laptop alacağım. kastettiğm çok sorun çıkarmayan bir model önerebilirmisiniz idi. Yine de teşekkür ederim

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
O kadar param olsa sormazdım zaten. Kolayca derken sizin kurulum videolarınızı izledim çok sorun çıkmıyor. Ama bazı anakartlarda ve ekran kartlanda çok sorunlu olduğunu okudum. Bunu kastederek kolayca demiştim

---------- Post added at 23:05 ---------- Previous post was at 22:54 ----------

Cevap vermeye layık görmediniz herhalde. Bu konularda biraz bilgim vardır. Şu an evde kullandığım makinamda win7 pardus ve ubuntu kurulu. Macos kurmak istiyorum ve yeni laptop alacağım. kastettiğm çok sorun çıkarmayan bir model önerebilirmisiniz idi. Yine de teşekkür ederim

Sakin ol bi hocam ya bu ne böyle cevap vermeye layık görmüorsun falan :) Öyle bi durum olsa hiç cevap yazmazdım :) Kafadan şu laptop sorunsuz diye bişey dememi beklemeniz hata . Araştırmadan bilemeyiz çünkü. Artı i7'li bi sistem alacağınız söylediğiniz için onu önerdim . Bu konularda bilginizin olup olmaması pek önemli değil. Burda bizde herşeyi bilmiyoruz çünkü . Bilmek gibi bi lüksümüzde yok zaten :) Yanlış anladınız siz o cevabı. Neyse kolay gelsin. İyi geceler

ertuncccc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam ben şöyle yaptım Graphic enabler i seçmedim ve sürücüler>ekran kartı>ATI>etkinleştiricilerden evo enabler i seçtim
yeniden başlattıgımda ekrandaki beyazlık yok ama şimdi ekrandaki elma ve altında dönen şey dondu burda yapılacak farklı bişi var mı acaba

---------- Post added at 23:40 ---------- Previous post was at 23:29 ----------

o ekran kartının .dmg dosyasını yada .kext ini sistemi açmadan başka bi türlü usb den yükleyebilir miyim acaba?

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Konuyu açan arkadaş, konunun kılavuz olarak kalmasını istediği için konu kilitlenmiştir, bu konuda daha fazla rahatsız edilmek istememektedir. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...