- Reaksiyon puanı
- 25,523
Liquid ekran bir dönem Apple ekranlarına isim olarak takılmıştı.
Yok isim olarak halen geciyor zaten. Sadece bir ozellik degil o manada belirtmek istemistim.
Liquid ekran bir dönem Apple ekranlarına isim olarak takılmıştı.
sadece kasa farkı var pro ile air o zamanYok isim olarak halen geciyor zaten. Sadece bir ozellik degil o manada belirtmek istemistim.
Pro larda Touch Bar ve Fan da mevcut Air modeline göre.sadece kasa farkı var pro ile air o zaman
Yok isim olarak halen geciyor zaten. Sadece bir ozellik degil o manada belirtmek istemistim.
Pro larda Touch Bar ve Fan da mevcut Air modeline göre.
Eminim. Her ikisi de IPS ekran.Ekli dosyayı görüntüle 178042
Ekli dosyayı görüntüle 178043
Apple kendi sitesinde birinde retina ekran diyor diğeri liquid retina ekran diyor fark olmadığına eminmiyiz
Ekli dosyayı görüntüle 178042
Ekli dosyayı görüntüle 178043
Apple kendi sitesinde birinde retina ekran diyor diğeri liquid retina ekran diyor fark olmadığına eminmiyiz
Peki hocam zaten bugun gidip göreceğim son olarak bu laptop fiyat performan laptop mudur sizce Acer Nitro 5 AN515-57 Dizüstü Bilgisayar, 15.6” FHD 144Hz, Intel i7-11800H, 8GB RAM, 512GB SSD, GeFORCE Nvidia RTX 3060 Harici 6GB Ekran Kartı, Free DOS : Amazon.com.tr: BilgisayarLiquid Retina demek, Retina'nin kenarlari yuvarlatilmis hali demek. Liquid'in orada teknik manada hicbir etkisi yok. Birebir ayni ekran.
Ekli dosyayı görüntüle 178046
Acer ve asusa aynı teknik servis bakıyor. Sms infocomm bu firma güvenilir değildir. Alacaksanız servis yokmuş gibi alın.Peki hocam zaten bugun gidip göreceğim son olarak bu laptop fiyat performan laptop mudur sizce Acer Nitro 5 AN515-57 Dizüstü Bilgisayar, 15.6” FHD 144Hz, Intel i7-11800H, 8GB RAM, 512GB SSD, GeFORCE Nvidia RTX 3060 Harici 6GB Ekran Kartı, Free DOS : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Peki hocam zaten bugun gidip göreceğim son olarak bu laptop fiyat performan laptop mudur sizce Acer Nitro 5 AN515-57 Dizüstü Bilgisayar, 15.6” FHD 144Hz, Intel i7-11800H, 8GB RAM, 512GB SSD, GeFORCE Nvidia RTX 3060 Harici 6GB Ekran Kartı, Free DOS : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Benim sattığım laptop asustu 20 kez servise gitti sonra ölü piksel çıktı cihazı ekran değiştirmediler bahane uydurdular. Taktıkları ekran orjinali de değil. Macun bakımını bile yapmaktan acizler. 3 kez anakart değişti birinde uyguladıkları metalik macun akarak anakartı bozdu. Yani bilmeden kullanmadan kimse yorum yapmasın.Asus almanı öneririm bilindik kullanışlı
Yedek parçası garantisi sıkıntı olmaz
Benim sattığım laptop asustu 20 kez servise gitti sonra ölü piksel çıktı cihazı ekran değiştirmediler bahane uydurdular. Taktıkları ekran orjinali de değil. Macun bakımını bile yapmaktan acizler. 3 kez anakart değişti birinde uyguladıkları metalik macun akarak anakartı bozdu. Yani bilmeden kullanmadan kimse yorum yapmasın.
İşte sorun da şu ki olur da bir sıkıntı çıkar laptopta çok kötü olur. Yani cihaz çöp oluyor o hale getiriyorlar.Millet markaya guveniyor de Asus'un kendisinde sorun yok zaten. TR servisleri ile Asus'un kendisini bir tutmamak lazim zira senin durumunda yasanan olaylar olabiliyor maalesef.