Lütfen yardım form php ile ilgili

vladimir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar herkese... biraz yardıma ihtiyacım var yardım ederseniz sevinirim. benbir site yaptım. formu hazırladım ama calışmadı. hostingi ve domaimni aldığım yere baş vurdum bana hazır form yapıp verdiler php olarak. php nin içinde form var ve çalışyor. ben kendi bir sayfanın içine o formu koymak istiyorum. nasıl yapabilirim. kopyalamaya çalıştım olmuyo... link vermeye çalıştım nedense olmuyo php yi görmüyo, veya ben beceremiyorum... phpdeki formu kendi istediğim yere nasıl koyabilirim...???

smokje

Asistan
Reaksiyon puanı
0
daha açık anlatırsan sorununu yardımcı olabilirim

vladimir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cvp için teşekürler.. ben siteyi yaptım karaharmal.com , içinde form bölümünü yaptım ama nedense gönderme yapamadım, hosting ve domain aldığım yeri aradım ve onlar bana hazır form verdiler. php olarak : http://karaharmal.com/phpmail/iletisim.php olarak. çalışyor. ama bu formu ben kendi sayfama yerleştirmek istiyorum... benim sayfaya nasıl yerleştirebilirim(çalışmayan formun yerine).? şimdiden teşekürler

sdmh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Anladığım kadarıyla iletisim.php dosyasında hem form olacak hemde formun sonucu değerlendirecek kod olacak. Asp veya asp.net olsaydı yardım ederdim ama php bilmiyorum. Sana tavsiyem iletisim1.php dosyası oluştur ve form sonucu bu dosyaya göndersin. Arkadaşın yazdığı sitedeki örneğe benzer kod işini görebilir.

Adı : <?php echo $_POST["isim"]; ?><br />
E-posta : <?php echo $_POST["eposta"]; ?><br />
Konu : <?php echo $_POST["konu"]; ?><br />

smokje

Asistan
Reaksiyon puanı
0
<form action="x.php" method="POST">
Isim: <input type="text" name="ad" />
Soyad: <input type="text" name="soyad" />
Konu: <input type="text" name="konu" />
Mesaj: <textarea rows="6" name="mesaj" cols="30"></textarea>
<input type="submit" name="submit" value="Gönder" />
</form>

bu ornek kodu sayfana kaydet.

birde x.php sayfasi olustur oradanda degerleri
$_POST['ad'], $_POST['soyad'], $_POST['konu'], $_POST['mesaj']
olarak alirsin.

vladimir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
olmuyor böyle cok denedim(güvenlikten dolayı)...peki sayfa içine link nasıl verebilirim? mesela bir sayfanın ortasına o formu getirsem, ama nasıl?