Lütfen Kimse Darılmasın

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Davetiye gelmedi bize daha Troy sana geldi mi?

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Admin'i davet etmezlerse banlarım ben o düğünü. Seneye kalır bak sizin düğün ona göre ritbört :D

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Sdn Evlilik Buluşması yapak :D

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
hımm düğünü banlamak güzel fikir :)

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Admin'i davet etmezlerse banlarım ben o düğünü. Seneye kalır bak sizin düğün ona göre ritbört :D

Bende yardım ederim. Banlama konusunda :twisted:
Troy sen 1 yıl dedin ama şunu süresiz yapsak olmaz mı. :D
Tamam hadi 1 yılı senden olsun geri kalanı benden olsun :twisted:

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Admininden 1 yılll bannnn

Süper Moderatöründen.....

sen yaz Chi ;)

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Benden bir adet Torrent sitesi davetiyesi :D

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Yani varyaa hemen geyiğe vurmuşsunuz :D :D

Redim canım ablam. Yeni çıkacak olduğun yol nedir bilemem (ama tahmin diyorum :) ) o yolda inş bir engelle karşılaşmassın ve keşke demeden hep iyi ki diyerek yoluna devam edersin ablacım.

Sakın forumdan ayrılma bizi şiirlerinsiz bırakma :) :)

Seni çok sefiyoruz bunu da sakın unutma ;) :)

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Merhaba,

Sanki teşekkür listesi daha uzun olacaktı da kısa kalmış gibime geldi.

Neyse hakkında hayırlısı tabii,

Güzel günler dilerim.

(Ben ilk mesaja cevap yazana kadar devran değişmiş tabii konu alakasız yerlere dönmüş vs)

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Yüreği kocaman arkadaşım benim (=

Hayatın en zorlu anında bile yüce rabbim öyle güçlü kılsın ki seni yaşanılan zorluklar sana sadece olgunluk katsın ki zaten öylesin. =)

Çıkmış olduğun bu yolda ve hayat yolunda Sağlık, mutluluk ve başarı yağmurunda şemsiyesiz kalasın inşallah :mrgreen:

Ben göbek atmaya gelcemm işteee :D :D

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
canımın içi, hayat nedir..yaşadıkların yaşamak zorunda kaldıkların değil mi..bazı şeyleri gönül istemese de insan mecbur kalıyo yaşamaya..ben senin mecburiyetini çok iyi anlıyorum...ama kabullenişini hayatın başında oluşuna veriyorum...
istemediğimiz şeyler bazen bizler için hayırlı sonuçlar doğurabiliyor ama yine de hayat bazı şeyleri riske atacak kadar uzun değil,,bunu unutma..
çalışıyorsun, eğitimlisin...yolun başındasın...herşeyden önce yaşından çok olgunsun..bu hayatta güçlü olamaman ve kendi gücünle ayakta kalıp mutlu olamaman için hiç bir neden yok, taşıdığın kristal kalp dışında...işte bu seni çok üzer canımın içi...ne sevdiğine karşı ne ailene karşı ne de diğer insanlara karşı çok dinlemeyeceksin onu...
ben de senin gibi çok rahat açıyorum kalbimi...çok rahat gösteriyorum duygularımı...ama gördüm ki bu bizleri korumasız kılıyor..herkese karşı...onu korumak kırılmamak bizlerin eline kalıyor...çünkü kimse ailen dahil yeri geliyor umursamıyor kuzum...
çıkacağın bu yeni yolda da koru kendini..önce kendini düşün...bu bencilliği hak edecek kadar kırılgansın çünkü...kimsenin seni üzmeye hakkı yok buna sakın izin verme...
kendine gücüne zekana güven...gerçekten istemediğin hiçbir şeyi yapma...olur da mecbur kaldığın şeylerde de kendini korumayı bil...
ben her zaman bir kızkardeşim olsun istemişimdir...seni tanıyınca da hep keşke demişimidir...keşke red bird gibi olsa..seninle benim vakitsizliğim yüzünden çok sık görüşemesek de hep biliyorum ki gönül bağımız var...şu yazdığın yazı bana hiçbirşey bilmediğim halde çok şey anlatıyor...bazı insanlar konuşmadan da anlaşır sen benden daha iyi bilirsin...

mutluluklar canımın içi...herşeyin hayırlısını diliyorum senin için...hayatın için...

bahtın da senin kadar güzel olacak emin ol buna...

bilmiş*gülücük

Profesör
Reaksiyon puanı
48
red-bird :happy: gerçekten senin yüreğin çok güzel çok iyi bi insansın buna çok inanıyorum :) ve dualarım seninle :) inşallah her istediğin gerçek olabilir ve senin için herşeyde hayırlısı olsun :)

Özlem Çelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anlattıkların bence basit ve boş şeyler değil yaşım daha genç ama okuyunca kendimi buldum yzdıklarında.Sen yine de yılma arkadaşım Allah var o herşeyi bilir yardım eder. Dilerim herşey gönlünce olsun.

hellish

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Red'cim yazını okurken çok etkilendim ve çok hüzünlendim:(

Sen o kadar iyi yürekli ve temiz kalpli bir insansın ki kim ne derse, kim ne düşünürse düşünsün, sen herşeyinle bitanesin zaten:)

Ve emin ol kötü düşünen insanlar asıl kötülüğü kendilerine yapmışlardır;)

Allah yolunu açık etsin umarım bir ömür boyu mutlu olursun, iyi ve temiz kalpli insanlar her zaman kazanırlar bu hayatta sen de onlardansın hep kazanıcaksın:)

Tüm kalbimiz seninle canım arkadaşımız :)

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
E sen gidiyosan gelicek yıl doğum günüm için konuyu kim açıcak :(

bence gitme diycem ama sen kararını vermişsin.bide ben konuyuda tam anlamadım :S forumdan mı ayrılıcaksın çözemedim olayı :S

hayatta başarılar...

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
aslaa bırakmam fallaa gidersen küserriiimm :( :(

düğün var bence düğün :) davetiyeler gelir yakın zamanda :P

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Canım ayrılık mektubu gibi olmuş bu nereye böyle ayrılık falan yok. :) Herşeyin hayırlısı olsun.

trauma

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kısa bir özgeçmiş vereceğim önce;

Önümü şuan için göremiyorum. Bakmaya çalıştığımda alacalı bulacalı… Ama dileğim yıkılmamak ve yılmamak.

Aslında bizler önümüzü, geleceğimizi hiç göremedik abla, bizler sadece ve sadece yaşadıklarımızı, hayattan çıkardığımız dersleri, hayata verdiğimiz anlamları göz önünde bulundurarak tahminler yaptık... Eğer hayatı tam manasıyla ve doğru olarak anlamdırmayı becerdiysek bu tahminler büyük bi yüzdeyle doğru çıktı ve bi bakıma önümüzü görmüş olduk yaşadıklarımız, düşüncelerimiz ve duygularımız sayesinde...Emin ol şimdide bundan farklı hiçbirşey yok, belki bu sefer o yüzde biraz azalmış olabilir fakat sen hayatı çok iyi tanıdığın için yoldaki karartılar göz önünden kalkacaktır. Evet belki bazen bu karartılar yüzünden tökezlersin fakat eğer onlar olmazsa hayatın bi anlamının kalmayacağını çok iyi biliyorsun... önemli olan bu pürüzlerin vs. olması değil onlarla başaçıkabilmektir... Bunu da yapabilme kabiliyeti sende kesinlikle var bunu ben değil seni tanıyan herkes biliyor..

Ben, çıktığın yolda tek ama tek dostunun mutluluk olmasını dilerim...

( pek iyi anlatamasamda umarım anlatmak istediklerimi anlamışsındır )
Sevgiler ablacım...

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Ne olur SDN forumda devamı gelsin satırların ve yaşamının
yaşadıkların inanki beni fazlasıyla etkiledi...hele ki yazım tarzın aldı götürdü.......sen çok güzel yüreğe sahip bir insansın
biliyorumki senin yüreğin o kadar güzel ve o kadar paylaşımcıki sen kimseye asla kızamazsın ve elinden gelen tüm güzel şeyleri yaparsın.Dostların en güzeli en uymlusu ve en paylaşımcısı Tebessüm eksilmesin yüzünden.Mutluluk Sevgi Ve aşk ayrılmasın üzerinden.

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Sevgili admincanım 1 yıllık banlama ve sevgili süper mod’um süresiz banlama için teşekkür ederim :P

Besteciğim; güzel dileklerin için çok teşekkür ederim minik serçem.

Berkin; evet teşekkür listem çok çok çok kısa tabiî ki fakat bunun sebebini de yazmıştım. Ve aklımda zaten bir teşekkür listem var gün gelecek onuda çok açık bir dille paylaşacağım. Ama yazım o kadar uzun oldu ki ( ayrıntılara takılan biri olduğum için) daha fazla bunaltmak istemedim okuyanları… O teşekkür listemde de burada yazdığım arkadaşlarım olmaz olay eşitlenir :A ve son olarak evet konu baya değişti olurundan ama olsun Adminimiz ve modumuzun canı sağolsun :P

Şirineciğim; çok teşekkür ederim, Amin. Tabiî ki…

Fishim; aynen yazdığın gibi zamanlarımız uyuşmasa da fazla muhabbet kuramasakta seninle benim aramda bir bağ var bunu inan bana bende çok iyi hissediyorum. Öyle güzel yazmışsın ki her bir kelime işime işledi emin olabilirsin. Nasihatlerini dikkate alacağımı bilmeni isterim… Güzel dileklerin, güzel cümlelerin için çok teşekkür ederim.

Bilmiş*gülücük; o senin gönlünün güzelliği arkadaşım… Ne mutlu bana ki dualarında beni de bulunduracaksın :)

Özlem Çelik; teşekkür ederim okuyup, yorum yaptığın için. Çok sağol :)

Hellish; aynen dediğin gibi ‘kötü düşünen insanlar asıl kötülüğü kendilerine yapmışlardır’ güzel yorumun ve dileklerin için çok teşekkür ederim.

Yer6; merak etme ben buralardayım hala… Ve hiç gitmeye niyetim yoooooooooooooooookkkkkkkk :)

Emeldencim; ayrılık mektubu gibi yazmak değildi amacım sadece içimi döktüm diyim :)

Alengirli; bir kere de güzel şey söyle be :P

Trauma canım kardeşim; çok iyi anladım seni. Kendimi hiçbir zaman güçsüz görmedim ben ve hiçbir zaman yenik düşmeyi kabul etmedim tekrar ayağa kalktım hep ve tekrar denedim… Çok şükür başarılı da oldum çoğu kez… söylediklerinde çok haklısın bu güzel yorumun için teşekkür ederim.

Seçil; çok çok çok teşekkür ederim bu güzel yorumun için… Sağ olduğum müddetçe SDNdeyim biline :) seninle fazla tanışıklığımız olmamasına rağmen, dışarıdan gören bir gözle bunları söylemen beni çok ama çok mutlu etti… tekrardan teşekkür ederim. Beni tanımadığın halde tanımışsın :$

Okuyan gözlerinize ve yorum yazan ellerinize sağlık arkadaşlar…

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Yazdıklarından yola çıkarsak yüreğinin güzelliği,doğruluğu ve güzel olan herşeye açlığı meydana çıkıyor.Bu güzel yüreği incitme lütfen.O herşeyin en güzeline layık

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
çok teşekkürler. Senin yüreğinde herşeyin en güzeline layık o yüzden sakın değmeyecek şeyler uğruna onu üzme...

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Sevgili red bird Abartılı olmasın ama sen bir harikasın :) senin şiirlerin fazla bir yoruma gerek yok çünkü hepsi birbirinden harika seni tanımayan kalmamıştır sanırım yakında fanların olursa şaşırma yanlızca ben değil herkes seni oldukça beğeniyor.İnsan yaşam içinde hemen hemen herşeyin kalitelisini arıyor ,tabi insanında... benimde SDN üyelerinde ,senin dürüst,paylaşımcı,kibirsiz,sıcakkanlı ve kelimenin tam anlamıyla çok kaliteli bir insan olduğun noktasında birleşiyor.

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Sevgili modum Red. Ömrün boyunca mutlu olasın, tüm güller ve çikiletalar seni olsun :D

Şaka bir yana, SDN ailesi içinde sohbet edebildiğim yegane insanlardan birisin. Seninle tanıştığım için kendimi şanslı hissediyorum. Öncelikle bana verdiğin tek taş tavsiyesi için teşekkür ederim :happy: Ama pek faydası olmadı :( İlla isterim diyor, ne yapalım alacaz artık :D Yandım red yandımm... :D

Yeni başlayacağın bu uzun yolda sana başarılar dilerim. Allah inşallah seni ve daha yola yeni başlayacak olan beni ve herkesi yarı yolda bırakmasın.
Seni Çok SEVİYORUZ... :happy:

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Çünkü duygularımı çok yoğun yaşarım ben… Bu yoğunluktan çıktığımda ise o aşk ölmüştür benim için ve her aşk bir hayattır yaşantımda…

Ne kadar güzel anlatmışsın.

Hayatın boyu mutluluklar dilerim. Hakkında hayırlısı olur inşallah.

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Seçil; sana bunu söylemiştim ve bir kez daha dile getirmekten çekinmiyorum… Öyle güzel ve içten cümleler kuruyorsun ki sana cevap yazmakta zorlanıyorum… Bu söylediklerin senin kalbinin güzelliğinden geliyor çok ama çok teşekkür ederim arkadaşım :)

Onair; canım arkadaşım öncelikle AMİNNN diyerek başlayıp sonrasında tavsiyemin işe yaramama sebebini söylim sana; en başında ipleri vermişsin kızın eline tabi tutturur pırlanta diye :P şaka bir yana Allah yardımcın olsun canım ne diyeyim çok zor çok… Allah herkesin yolunu açık etsin, umarım daha fazla taş koymaz kızcağız önüne :P ( olmaz ki böyle azıcık idareli olmak lazım ama dimi :D ) Bende ÇOK SEVİYORUM sizi emin olabilirsiniz bundan :$

Yuureii; Amin arkadaşım sağolasın :) Beğenmene sevindim :innocent:

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Ya herkese de bi cevabın var be kardeşim ne bu. Münazara gibi. Of.