Lünapark tavsiyesi lütfen...

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
almanyadan kuzenlerim geldi. onları lünaparka götürmek istiyorum haftasonu. fakat TATİLYA kapanmış >X< sinir oldum bu duruma |)

neyse... arkadaşlar İSTANBULda bilidğiniz lünapark varsa yazarmısınız nerelerde olduğunu bilenler lütfen yazsınlar. şimdiden teşekkürler :]

((***bu arada biraz önce bi konu gördüm blue silk gitmiş siteden konu kitlenmişti yazamadım oraya niye gitti bilgisi olan yazsın :S niye gitti ya blue kısım noldu aloo :D geri dön :P ****))

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
bostancı nın lünaparkıda oldukça kapsamlı güzel.tavsiye ederim.ama hava şartları çok iyi olmıycakmış bu günlerde.
iyi eğlenceler ...

Cyberwolf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba sorum için burası uygun mu bilmiyorum ama bir Mozilla Firefox Beta 4 kullanıcısı olarak İE deki gibi geçmişi temizleyemiyorum. Adres çubugundaki ziyaret ettiğim siteleri özellikle kaldıramıyorum. Araçlar menüsündeki " özel verileri temizle " seçeneğinden ve ayarlarından yaptığım tüm düzenlemelere karşın dediğim gibi IE deki rahatlıkla tüm ama tüm geçmişi silemiyorum, yardımcı olursanız sevinirim... Tesekkurler...

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
ctrl+shift+delete yap sonra şimdi temizle de

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Cyberwolf dedi ki:
Merhaba sorum için burası uygun mu bilmiyorum ama bir Mozilla Firefox Beta 4 kullanıcısı olarak İE deki gibi geçmişi temizleyemiyorum. Adres çubugundaki ziyaret ettiğim siteleri özellikle kaldıramıyorum. Araçlar menüsündeki " özel verileri temizle " seçeneğinden ve ayarlarından yaptığım tüm düzenlemelere karşın dediğim gibi IE deki rahatlıkla tüm ama tüm geçmişi silemiyorum, yardımcı olursanız sevinirim... Tesekkurler...
ilgili sorununuza aşağıdaki]http://forum.shiftdelete.net/diger-b33.0/[/url]

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yer6 dedi ki:
bostancı nın lünaparkıda oldukça kapsamlı güzel.tavsiye ederim.ama hava şartları çok iyi olmıycakmış bu günlerde.
iyi eğlenceler ...

bostancıdaki lünaparkın çalışmadığını biliyorum. yani okula giderkende minübüs yolunu kullanıyorum ve sürekli önünden geçiyorum oranın ama hiç çalıştığını görmedim. zaten orda pek fazla bişiyde yok. yinede saol ;) haftasonu bostancıyada gidicez kesin belkide açıktır şansımıza :P :)