• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Lumia 925 hakkında sorularım

hsnklc

Asistan
Sorularım olacak siz cevapladıkça ben aklıma takılanı sorarım.
1.sorum androidde yukarı tarafı çekince bilirsiniz bir arayüz gelir bildirimler,wifi,bluetooth vs gibi kısayollar gelir bu lumia 925 de varmı?

wp 8.1 önizleme yüklü değilse yok tur

hmm peki telefonun 32 gb ı sadece vodafone a özel mi?

tam bilgim yok o konuda ama 32lik bulmak biraz zor ve pahalı

Kullanıcısı mısınız acaba özelden bir yerden hızlıca konuşabilir miyiz?

ben 920 kullaniyorum.
8.1 i yuklersen geliyor ve icerigini kendin belirliyorsun.
ama win 8 de yok. mtlaka 8.1 yuklemelisin. bunun icin gelistirici kaydi yaptirman lazim.
google de arat bulursun.

32 GB Modeli Ben Kliksadan Aldım , Firma Sabancı Desteğini Taşıyor Şu Anki Fiyatını Bilemem Ama 1100 TL Ye Almıştım Ben Bu Telefon İçin Şunu Söyleyebilirim Şarjı Uzun Süre Giden Bir iPhone Benzetmesi Yapıyorum Hep Günlük Kullanımda Şarjı Oldukça İyi Ve Oldukça Rahat kolay kolay arayüzde geçişler arasında kasmayan bir sistem

8.1 Nokialar için haziranda yayınlanmaya başlayacak o zaman dediğin hızlı ayarlar dalan da olacak onun dışında şu an için yok. Sadece ön izleme sürümü yükleyenlerde var

evet 8.1 ön izlemede bulunuyor. Ayrıca başka sorunuz olursa faruksio ve ben yardım ederiz. iyi günler :)

Hepiniz teşekkürler kliksa da baktım da tükenmiş diyor hemde şimdi değil zaten temmuz ayında felan almayı düşünüyorum.

Lumia 930 çıkış fiyatı nasıl olur şimdi gördüm çok sağlam telefona benziyor lumia 930 sizin düşünceleriniz neler?

Lumia 930 çıkış fiyatı nasıl olur şimdi gördüm çok sağlam telefona benziyor lumia 930 sizin düşünceleriniz neler?
Nokia Türkiye genel müdürünün yaptığı açıklamaya göre 1600-2000 tl arasında olacak çıkış fiyatı dolar/tl durumuna bağlı

Geldi bile. Bataryası biraz sıkıntılı dostum bunu söylemekte fayda var. Kamerası good ;)