android fazlasıyla sıradanlaştı ve 4 yıla kadarda işi bitmiş olacak s3 le wonderda aynı oyunu oynuyorsun ve güzel oyunlar paralı bence 920 al hem tip hemde özellikleri çok iyi donanımsal olarak s3 daha iyi ama şunuda eklemem lazım android wp8 oranla çok fazla sistem kullnır yani 2 telefon donanımsal olarak neredeyse eşit ben bir android kullanıcısı olark 920 yi tercih ederdim
hahaha aspalt 7 için günlerce uğraştım olmadı senin dedğin eski oyunlar için aspalt 6 falanAndroid de oyunları bedava olarak yükleyebilirsiniz...
Android'in dört yıla kadar işinin biteceğinden ne kadar eminsiniz böyle. Nedir sizi bu düşünceye sokan, anlatın da biz de öğrenelim.
gel ben seni alnından öpeyim adamsınNeden s2 ile kıyaslanıyor ? Biri Samsung'un en iyisi Biri Nokia'nın en iyisi belki Nokia iyi değil 1 2 senedir ama düzelmeye çalışıyor herkes farkında ve wp8 ile düzelecek gibi. Androidin kullandığı kadar ram işlemci kullanmıyormuş wp8 okuduğum yorumlara göre öyle ben kullanmadım. 1.5 çift çekirdek 1gb ram yeterli olur. İstersen bi lumia 900'ün erkanına bi bak adam çivi çakıyor hiç birşey yok. S3'ün erkanından kaliteli Lumia 920'dede öyle birşey olur herşey donanımda değil telefon yere düştüğünde bozulacaksa ne anladım o donanımdan s3 kötü demiyorum ama lumialarda dayanıklı.
hahaha aspalt 7 için günlerce uğraştım olmadı senin dedğin eski oyunlar için aspalt 6 falan
google diğer android cihazlarla sözleşmesini 5yıl ayarlamıştı 1i bitti 4yıl sonra %90 ihtimalle android os motorola ve google cihazların tekeline düşcek
gel ben seni alnından öpeyim adamsın![]()
becerememk dğil ilk çıktığında baktım biraz sonra salladımBen asphalt 7 oynuyorum şuan bedavadan yapamadıysan sen beceremiyorsun. Merak etme android bitmez kolay kolay çünkü açık kaynak kodlu.
Android ile wp8 üzerinde yapamayacağın onlarca şey var, bu karşılaştırma linux ve windows karşılaştırması.
Bir sistem açık kaynaklı olduğu sürece kendi kendine beslenir, yani android'in bitme durumu olmaz. Samsung vb firmalar android kullanmasa bile google kendi çıkartıcağı telefonlar ile piyasada lider olur.
Tablet alıcak birisine bende windows 8 öneririm fakat telefon için açık kaynak olması çok önemli.
Neden s2 ile kıyaslanıyor ? Biri Samsung'un en iyisi Biri Nokia'nın en iyisi belki Nokia iyi değil 1 2 senedir ama düzelmeye çalışıyor herkes farkında ve wp8 ile düzelecek gibi. Androidin kullandığı kadar ram işlemci kullanmıyormuş wp8 okuduğum yorumlara göre öyle ben kullanmadım. 1.5 çift çekirdek 1gb ram yeterli olur. İstersen bi lumia 900'ün erkanına bi bak adam çivi çakıyor hiç birşey yok. S3'ün erkanından kaliteli Lumia 920'dede öyle birşey olur herşey donanımda değil telefon yere düştüğünde bozulacaksa ne anladım o donanımdan s3 kötü demiyorum ama lumialarda dayanıklı.
lumia varsa aklının bir köşesinde piyasaya çıkmasını bekle. eline al kurcala. sonra karar ver. aklında ki iki telefondan birisi aylardır piyasada olan bir telefon. diğeri ise henüz piyada olmayan bir ürün. çıktığında yazılımsal sorunları olabilir. ben kendi adıma s3'ü ya da genel anlamıyla herhangibir androidi wp8'e tercih etmem ama onu da söyleyim. yılbaşından beri wp7.5 kullanıyorum öncesinde android kullandım ki hala tabletim var android 4 yüklü... kesinlikle wp8 tavsiye ederim.
wp8 li lumiaları bekliyordum .. android iyi ama ben pek ısınamadım, wp8 i denemek lazim ama .. pek bilemedim yani
hem farklilik olsin hem nokia olsun gibi bi düşüncem oldugundan wp8 olabilir
lumia 920 de wifi hotspot var mı yok mu? bilen var mı .. yok demisler