Lumia 720 almayı düşünüyorum

scaymaz1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar başlıkta belirttigim üzere L720 almayı düşünüyorum şuanda lg l5 kullanıyorum win8 isletim sistemi hakkında şüphelerim var beni aydınlatırmısınız. Bütcem 720 almaya imkan veriyor lütfen 820 al gibi tavsiyelerde bulunmayalım

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bütçeniz dahilinde bir android düşünmez misiniz? Neden WP?

Rejii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar başlıkta belirttigim üzere L720 almayı düşünüyorum şuanda lg l5 kullanıyorum win8 isletim sistemi hakkında şüphelerim var beni aydınlatırmısınız. Bütcem 720 almaya imkan veriyor lütfen 820 al gibi tavsiyelerde bulunmayalım
butcenize uygn sizi stress,sinirden uzak tutacak sistem bu 820 kullnıyrdm 925 e geçtim 3 ay hiç telimi kpmdm bunu soylememin sebebi şu kaasma yok halıyle donmuyr ve kapat aç a gerek klmıyor hızlı ve mağazası her geçen gun iyi yol kat ediyor

scaymaz1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
butcenize uygn sizi stress,sinirden uzak tutacak sistem bu 820 kullnıyrdm 925 e geçtim 3 ay hiç telimi kpmdm bunu soylememin sebebi şu kaasma yok halıyle donmuyr ve kapat aç a gerek klmıyor hızlı ve mağazası her geçen gun iyi yol kat ediyor

Valla 820 de düşüne bilirim ancak arka kapagı zor çıkıyor faln dediler elimde kalır diye korktum açıkcası. Bnm bütcemi zorlarsam 800 tl olur bu fiata 820 varmı?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bütçeniz dahilinde bir android düşünmez misiniz? Neden WP?

Söyle söylüyüm androidin kasmasından donmasından bıktım. Bnm bütcem dahilindeki androidlerde hep kasma ve donma mevcut

faruksio

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arka kapağı çıkarmak teknikle alakalı mesela ben hemen çıkarabiliyorum

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
512 olması önemli değil androidden daha çok yer veriyor kullanıcıya kullanması için yani android de 1gb ramin 600 ünü sistem yiyior lumiada da 512 nin 200 veya 150 sini o yiyiyo yanlışım varsa düzeltin

orası öylede 512 ram ile çalışmayan uygulamalar var ayrıyetten güncelleme olayındada ikinci plana atılıyor 512 cihazlar

scaymaz1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
orası öylede 512 ram ile çalışmayan uygulamalar var ayrıyetten güncelleme olayındada ikinci plana atılıyor 512 cihazlar
hocam incehesap.com dan alış veriş yaptınızmı hiç 820 ye karar verdimde orda 820 tl telpa kvk teleservice garantisi diyorlar güvenilir bir yermidir?.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg l5 seni tatmin etmediyse lumia 720 sana yeterli gelmeyecektir. onun yerine aynı fiyata gmd veya biarzzdaha bekseyerek piranha zen veya gmd 2 alabilirsin.

scaymaz1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam 720 den vaz gecmek üzereyim 675 tl ye 2. El 1.5 yıl genpa garantili L920 buldum kalınlıgı biraz kafama takılıyor ancak

muskop1919

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galaxy S4ün yerine L925 aldım kesinlikle memnunum windows phone kasmadan temiz çalışıyor. Donanımları karşılaştırma yanılırsın. Bence 1gb RAM olan modellere bak daha uzun idare edebilirsin. Şimdiden hayırlı olsun arkadaşım

xanovera

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Lumia 720 1-2 gün önce aldık Hepsiburadada ciddi indirim vardı. Cihaz 512 mb ram ile acaba sıkıntı çıkarır mı düşüncesi herkeste var fakat bu sıra sürekli kurcaladığım için telefonun kasmadığını söyleyebilirim. Çok stabil cihaz.

emrekaragol6

Asistan
Reaksiyon puanı
0
5 aydır lumia 520 kullanıyorum.Ve nefret ettim resmen.Nokia da en üst seviye cihazda aynı en alt seviye cihazda.Rehber oluşturmak için email e ihtiyaç var.Youtube uygulaması daha direk tarayıcıya yönlendiriyor.Bana göre en az 1 senesi daha var bu platformun.

faruksio

Doçent
Reaksiyon puanı
0
5 aydır lumia 520 kullanıyorum.Ve nefret ettim resmen.Nokia da en üst seviye cihazda aynı en alt seviye cihazda.Rehber oluşturmak için email e ihtiyaç var.Youtube uygulaması daha direk tarayıcıya yönlendiriyor.Bana göre en az 1 senesi daha var bu platformun.

Rehber oluştururken email isteme olayını ayarlardan kapatabilirsin email istemesinin sebebi de rehberini mail adresine yedeklemesidir. Youtube uygulaması da Google ın kendi uygulaması değil Microsoft yayınladı ama google izin vermediği için sadece kısa yol olarak kullanılıyor

emrekaragol6

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam rehberi kapama olayını bilmiyordum.Ama bu platformun daha gelişmesi gerekiyor.Uygulamaların bazıları çöküyor.Dediğim gibi daha 1 yıl var gelişmesi için.

scaymaz1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Satılık L820 si oln varmı bndeki L5 in üstüne 300 320 tl civarı para vere bilirim