Arkadaşlar başlıkta belirttigim üzere L720 almayı düşünüyorum şuanda lg l5 kullanıyorum win8 isletim sistemi hakkında şüphelerim var beni aydınlatırmısınız. Bütcem 720 almaya imkan veriyor lütfen 820 al gibi tavsiyelerde bulunmayalım
butcenize uygn sizi stress,sinirden uzak tutacak sistem bu 820 kullnıyrdm 925 e geçtim 3 ay hiç telimi kpmdm bunu soylememin sebebi şu kaasma yok halıyle donmuyr ve kapat aç a gerek klmıyor hızlı ve mağazası her geçen gun iyi yol kat ediyorArkadaşlar başlıkta belirttigim üzere L720 almayı düşünüyorum şuanda lg l5 kullanıyorum win8 isletim sistemi hakkında şüphelerim var beni aydınlatırmısınız. Bütcem 720 almaya imkan veriyor lütfen 820 al gibi tavsiyelerde bulunmayalım
512 olması önemli değil androidden daha çok yer veriyor kullanıcıya kullanması için yani android de 1gb ramin 600 ünü sistem yiyior lumiada da 512 nin 200 veya 150 sini o yiyiyo yanlışım varsa düzeltin512 ramli lumia almayın bence
butcenize uygn sizi stress,sinirden uzak tutacak sistem bu 820 kullnıyrdm 925 e geçtim 3 ay hiç telimi kpmdm bunu soylememin sebebi şu kaasma yok halıyle donmuyr ve kapat aç a gerek klmıyor hızlı ve mağazası her geçen gun iyi yol kat ediyor
Bütçeniz dahilinde bir android düşünmez misiniz? Neden WP?
Hocam yukarıda verdiğim siteye baktınızmı güvenilir sitemi yani.Arka kapağı çıkarmak teknikle alakalı mesela ben hemen çıkarabiliyorum
512 olması önemli değil androidden daha çok yer veriyor kullanıcıya kullanması için yani android de 1gb ramin 600 ünü sistem yiyior lumiada da 512 nin 200 veya 150 sini o yiyiyo yanlışım varsa düzeltin
hocam incehesap.com dan alış veriş yaptınızmı hiç 820 ye karar verdimde orda 820 tl telpa kvk teleservice garantisi diyorlar güvenilir bir yermidir?.orası öylede 512 ram ile çalışmayan uygulamalar var ayrıyetten güncelleme olayındada ikinci plana atılıyor 512 cihazlar
5 aydır lumia 520 kullanıyorum.Ve nefret ettim resmen.Nokia da en üst seviye cihazda aynı en alt seviye cihazda.Rehber oluşturmak için email e ihtiyaç var.Youtube uygulaması daha direk tarayıcıya yönlendiriyor.Bana göre en az 1 senesi daha var bu platformun.