ozZ
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 6
Çok kötüsün. :glare:
sonunda bu da oldu F5 elimde kaldı. hayırlı uğurlu olsun. faturayı canonical a göndermek caiz midir?
sonunda bu da oldu F5 elimde kaldı. hayırlı uğurlu olsun. faturayı canonical a göndermek caiz midir?
ben niye hala 9.10 u görüyorum
ben niye hala 9.10 u görüyorum:thumbdown:
Çünkü...
KANDIRDIM SİZİ, SİZİ PİSLİKLER! MUHAHAHAH!
Az önce OzZ'un yaptığına inat yaptım. Can sıkıntısı işte. :glare:
Jea yanlış alarm için açıklama bekliyorum.
Çünkü...
KANDIRDIM SİZİ, SİZİ PİSLİKLER! MUHAHAHAH!
Az önce OzZ'un yaptığına inat yaptım. Can sıkıntısı işte. :glare:
bi bakmışsın gerçekten çıktığında da millet sana inanmamış:clap:
Açıklamamı yaptım.
Yaptım da, az önce yan binaya yıldırım düştü galiba. :mellow: Gözlerimle gördüm. :mellow: Hala şoktayım...
Ben en iyisi bilgisayarın fişini çekeyim.
etme bulma dünyası işte:clap: Allah'ın sopası yok ki vursun:clap:
Açıklamamı yaptım.
Yaptım da, az önce yan binaya yıldırım düştü galiba. :mellow: Gözlerimle gördüm. :mellow: Hala şoktayım...
Ben en iyisi bilgisayarın fişini çekeyim.
Arkadaşlar, şaka maka burada kıyamet kopuyor. Şu an camlar deli gibi titriyor ve deli gibi gök gürlüyor. Hava çok güzel ama sürekli şimşek çakıyor. Şimşek diyemeyeceğim aslında, berbat bir şey ve bilmiyorum artık. Korkuyorum galiba. :huh:
Ya korkum bana bir şey olacağı değil ki. Bir yıldırım düşse yakınlara, modem yanar. Sonra Lucid'i indiremem bugün. Daha da kötüsü, bilgisayar fişe takılı şu an. Bilgisayar yanarsa atarım kendimi aşağıya.
modeme mi üzülüyorsunYa korkum bana bir şey olacağı değil ki. Bir yıldırım düşse yakınlara, modem yanar. Sonra Lucid'i indiremem bugün. Daha da kötüsü, bilgisayar fişe takılı şu an. Bilgisayar yanarsa atarım kendimi aşağıya.