Lucid Lynx Bugün Geliyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozZ

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Çok kötüsün. :glare:

vallahi sazan anıma denk geldi. bi de chip almanya dan kararlı sürüm adı altında yayınlanan nedir acaba asıl onu merak ediyorum.

---------- saat 18:30 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:27 eklenmişti ----------

bu arada bizi düdük gibi öttüren son dakika suçlusu buymuş arkadaşlar.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Son gün neyini değiştirebilirler ki? Fazla uzadı. 18'imde kalpten gideceğim :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Ama adamlar işlerini iyi yapıyorlar. :) Beklemeye değer!

ozZ

Asistan
Reaksiyon puanı
6
sonunda bu da oldu F5 elimde kaldı. hayırlı uğurlu olsun. faturayı canonical a göndermek caiz midir?

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
sonunda bu da oldu F5 elimde kaldı. hayırlı uğurlu olsun. faturayı canonical a göndermek caiz midir?

caizdir:thumbup: zaten microsoft bizden para aldığı için linux da beklettiği için kesin cennete gideriz:clap:

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bendeki heyecan ilk kez Linux kuracağım için (kendi bilgisayarıma). 2 yıldır pasif kullanıcıyım :)

bohongtw

Doçent
Reaksiyon puanı
27
hele millet kullansin , hele solyle bol bol bug lar rapor edilip cozumler getirilsin , o zaman yukleriz , yoksa cozumune ulasmakta uzun sorunlar harcayinca sinir krizleri geciriyorum , yoksa jauntimden kolay kolay vazgecmem , gozumun nuru oldu o kadar modifiyeler ettim , kernelini yeniden derledim ,gorsel calistim o kadar , shell dosyalari yazdim onun icin o kadar :D , nasil vazgecebilirim soyleyin ulleeen

bedelsiz25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
niye kansırıyonuz ya adamıı bir gözüm tv de bir gözüm shifdde bir gözüm ubuntu sitesinde kalptenmi götüreceniz adamı ..)))))

ozZ

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Çünkü...

KANDIRDIM SİZİ, SİZİ PİSLİKLER! MUHAHAHAH!

:D

Az önce OzZ'un yaptığına inat yaptım. Can sıkıntısı işte. :glare:

:crying: bana kötüsün diyene bak yaaa :biggrin: ahahaah giden F5 e mi yanayım oley oley diye bağırıp ofiste madara olduğuma mı bilemedim :D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Jea yanlış alarm için açıklama bekliyorum.

Açıklamamı yaptım. :D

Yaptım da, az önce yan binaya yıldırım düştü galiba. :mellow: Gözlerimle gördüm. :mellow: Hala şoktayım...

Ben en iyisi bilgisayarın fişini çekeyim.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9

Yaptım da, az önce yan binaya yıldırım düştü galiba. :mellow: Gözlerimle gördüm. :mellow: Hala şoktayım...

etme bulma dünyası işte:clap: Allah'ın sopası yok ki vursun:clap:

ozZ

Asistan
Reaksiyon puanı
6

ne 10.04 müş yauu. vallahi bende bilgisayarı kapatıp hızla uzaklaşmak istiyorum artık :crying::crying:

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Arkadaşlar, şaka maka burada kıyamet kopuyor. Şu an camlar deli gibi titriyor ve deli gibi gök gürlüyor. Hava çok güzel ama sürekli şimşek çakıyor. Şimşek diyemeyeceğim aslında, berbat bir şey ve bilmiyorum artık. Korkuyorum galiba. :huh:

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar, şaka maka burada kıyamet kopuyor. Şu an camlar deli gibi titriyor ve deli gibi gök gürlüyor. Hava çok güzel ama sürekli şimşek çakıyor. Şimşek diyemeyeceğim aslında, berbat bir şey ve bilmiyorum artık. Korkuyorum galiba. :huh:

korkma korkma bişi olmaz.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Ya korkum bana bir şey olacağı değil ki. Bir yıldırım düşse yakınlara, modem yanar. Sonra Lucid'i indiremem bugün. Daha da kötüsü, bilgisayar fişe takılı şu an. Bilgisayar yanarsa atarım kendimi aşağıya.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Ya korkum bana bir şey olacağı değil ki. Bir yıldırım düşse yakınlara, modem yanar. Sonra Lucid'i indiremem bugün. Daha da kötüsü, bilgisayar fişe takılı şu an. Bilgisayar yanarsa atarım kendimi aşağıya.

haa o konuda haklısın bilgisayarsız kalmak intihar sebebi:sleep:

firefox4ever

Profesör
Reaksiyon puanı
41
modeme mi üzülüyorsun :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...