Hocam ben eskiden pc lol oyuncusuydum pc çökünce lol wild rift oynamaya başladım şuan 1k ustalık puanım var yasuo da dünya 1.si 7k veya 8k gibi bir şeydi diye hatırlıyorum şuan kdem 2.3 tüm oyunlarımın kd si 2.6 baya sarıyor ben pubg mobile 2.sezonda başlamıştım ama lol kadar sarmadı beni cidden lol güzel bir oyun bazıları feederlar var onlar yüzünden kaybediyoruz diyor ama iyi olan ne yapar eder yükselir mesela ilk kan çok önemli çünkü rakibi geri düşürtüp mentalini bozuyorsun üstüne minyon kaybediyor seviye kaybediyor ve iyice güçleniyorsun sonra tedbirli olman lazım herhangi bir gange karşı yoksa bir anda işler tersine dönebilir ağır strateji isteyen bir oyun mesela yasuoya çok kolay diyenler var ama yasuoyu tam potansiyel oynaması zor hemde baya zor yasuo baya güçlü yeteneklere sahip kombolara sahip bir kişi yasuoyu tam potansiyele yakın oynarsa zaten hasar alması zor olur ve ağır hasar verir yasuo gibi karakterler sadece q kullanıp düz kılıç darbesi vurmaktan ibaret değil mesela ultiyle gelen zırh deşme bunu avantaja çevirmek lazım sonra e ile kaçabilmek pasifimiz zaten güçlü ve mana yerine dolan bir şey var o dolunca gelen ilk hasarı yok sayıyor mesela onunla zamanlamasını yaparak dalmak sen adama saldırdın ama daha dolmamıştı sen biliyorsun adamla savaşırken dolacak ve one göre hamleni yapıyorsun adam belki de ulti kullanıcak tam o sırada hasar almaz oluyorsun adam bakakalıyor vs. vs. anlatarak olmaz aslında öğrenmek lazım stratejiler öğrenmek lazım iyi oynamak istiyorsan baya kafa yorman gerekecek bir oyunŞimdi konuyu okudum da bir daha oynayasım geldi. Bende yukarılardaki gibi oyunu indirip sevmeyen tayfayım fakat saatlerce oynamalık oyunda arıyorum bir yandan.![]()
Türkiye'de bunu anlamak gerçekten zor.Sizin feeder dediğiniz kişiler gerçekten kötü oynuyor olamaz mı bir insan kötü oynuyor diye feeder olmaz olamaz sadece bilerek ölüyorsa feeder olur
Hocam ben o adamın neden küfür ettiğini biliyorum lol de master yi ye karşı bir sinir var niye çok güçlü diyorlar güçlüyse herkese güçlü güçsüzse herkese güçsüz ve yasuoyu da sevmiyorlar niye aşırı güçlü diyorlar her karaktere bir kötü yan buluyorlarZamanında indirmiştim fakat aklım pek ermedi. Master Yi ile bütün yetenekleri atıp oynuyordum fakat adamlar sövüyordu. Seviyem de 7 falan...
Adam hem smurf, hem de bana sövüyor...
Ya zaten burası yeni başlayanların yeri, niye söversin ki? Artık smurf normal bir şey olmuş. Oyuna yeni başlayan yok. Sadece ikincil hesaplar açılıyor.
Bu yüzden LoL oynarken hiç zevk almadım. 5-6 sene önce Dota oynardım fakat böyle bir şey yoktu.
Saol yazdıkların için, belki bir şans daha verebilirim oyuna.Hocam ben eskiden pc lol oyuncusuydum pc çökünce lol wild rift oynamaya başladım şuan 1k ustalık puanım var yasuo da dünya 1.si 7k veya 8k gibi bir şeydi diye hatırlıyorum şuan kdem 2.3 tüm oyunlarımın kd si 2.6 baya sarıyor ben pubg mobile 2.sezonda başlamıştım ama lol kadar sarmadı beni cidden lol güzel bir oyun bazıları feederlar var onlar yüzünden kaybediyoruz diyor ama iyi olan ne yapar eder yükselir mesela ilk kan çok önemli çünkü rakibi geri düşürtüp mentalini bozuyorsun üstüne minyon kaybediyor seviye kaybediyor ve iyice güçleniyorsun sonra tedbirli olman lazım herhangi bir gange karşı yoksa bir anda işler tersine dönebilir ağır strateji isteyen bir oyun mesela yasuoya çok kolay diyenler var ama yasuoyu tam potansiyel oynaması zor hemde baya zor yasuo baya güçlü yeteneklere sahip kombolara sahip bir kişi yasuoyu tam potansiyele yakın oynarsa zaten hasar alması zor olur ve ağır hasar verir yasuo gibi karakterler sadece q kullanıp düz kılıç darbesi vurmaktan ibaret değil mesela ultiyle gelen zırh deşme bunu avantaja çevirmek lazım sonra e ile kaçabilmek pasifimiz zaten güçlü ve mana yerine dolan bir şey var o dolunca gelen ilk hasarı yok sayıyor mesela onunla zamanlamasını yaparak dalmak sen adama saldırdın ama daha dolmamıştı sen biliyorsun adamla savaşırken dolacak ve one göre hamleni yapıyorsun adam belki de ulti kullanıcak tam o sırada hasar almaz oluyorsun adam bakakalıyor vs. vs. anlatarak olmaz aslında öğrenmek lazım stratejiler öğrenmek lazım iyi oynamak istiyorsan baya kafa yorman gerekecek bir oyun
Hocam lol wild rift te oynayabilirsiniz pc lol kadar zor değil kendisi telefonda lol wild rift yazarsanız çıkar indirin birlikte de oynayabiliriz benimle girersiniz seni de biraz yükseltmiş oluruzSaol yazdıkların için, belki bir şans daha verebilirim oyuna.![]()
Ben ping dışında cevapladım soruyu. Eğer ping problemi yoksa kesinlikle westte oynanmalı onun dışında oynanmamalı zatenİlk önce söyleyeyim oyun aslında çok zevkli. Ama kalıplaşmış "toxic" ifadesi insanlarda ön yargıya sebep oluyor. League of legends karakterlerin zorluk derecelerine göre ayrılır. Başta kolay kahramanlarla oynamayı dene. Oyunu bilmiş gibi olanlar karşına gelecek veya oynayacağın koridoru baskın edip, oyununu bozanlar vs. Ama bunlar olduğunda sinirlenme, üzülme ve oyuna ön yargı oluşturma. Onların yaptığı sadece sözden ibaret ve flame atmak. Bunlara aldanıp moral bozma. Gameplay videoları izleyebilirsin. LoL hikayesini ve karakterlerini taniyabilirsin. LoL'a başlama rehberi izleyebilirsin. Karakter inceleme ve LoL evrenini Dora "Stratera" Özsoy'dan izleyebilirsin. YouTube arama kısmına ise League of Legends başla rehberi diye yazıp izlenmesi fazla, yükleme tarihi yakın olan videoları izleyebilirsin. İyi oyunlar, iyi forumlar dilerim arkadaşım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
TR serverinde Ping sorunu varsa zaten. Westte hayatta oynayamaz hocam. Türkiye'deyiz.
Hocam ben kendim pbe sunucularına seçildim hem lol pbe hem de lolün TR sunucularında oynadım merak etmeyin orasınında bizden aşşağı kalır bir yanı yok Türk olduğum için küfür ettiler böyle bir ayrımcılık böyle bir şey var mı yaBen ping dışında cevapladım soruyu. Eğer ping problemi yoksa kesinlikle westte oynanmalı onun dışında oynanmamalı zatenEn azından westte ban sistemi çalışıyor.
Raporladıysanız kesin ban yemiştir. Irkçılık hemen ban yiyor.Hocam ben kendim pbe sunucularına seçildim hem lol pbe hem de lolün TR sunucularında oynadım merak etmeyin orasınında bizden aşşağı kalır bir yanı yok Türk olduğum için küfür ettiler böyle bir ayrımcılık böyle bir şey var mı ya
Hocam orada da baya kötü insanlar var ve bir de o sunucu pbe düşünebiliyor musun herkesin giremediği bir yer orada bile böyle olaylar oluyorsa gerçek yabancı serverleri düşünmek bile istemiyorumRaporladıysanız kesin ban yemiştir. Irkçılık hemen ban yiyor.
Hocam bu lol wolf şuanda oynuyor olabilir ve aynı konuyu tekrar tekrar açmak istemeyenler de var o yüzden bu konu üzerinden gidiyoruzKonu açılalı kaç zaman olmuş, şuan en üstte konu![]()
Oyunu açmadıki pc.Başlangıç ekranında takılı kaldı.Hocam bu lol wolf şuanda oynuyor olabilir ve aynı konuyu tekrar tekrar açmak istemeyenler de var o yüzden bu konu üzerinden gidiyoruz
Lol oyun olarak çok güzel bir oyun bence, grafikleri olsun, hikayeleri olsun, oynanışı olsun.168dk sonra lol oynamaya başlaycağım inşallah.Bu tür oyunları hiç oynamadım.Nasıl bir oyun olduğunu anlatır mısınız kitlesi,amacı,hissiyatı fln öyle şeyler.
Pbe ye girmek kolay iş. Takdir 3 olması lazım. Ayrıca ırkçılık her yerde toplum değil birey sorunu.Hocam orada da baya kötü insanlar var ve bir de o sunucu pbe düşünebiliyor musun herkesin giremediği bir yer orada bile böyle olaylar oluyorsa gerçek yabancı serverleri düşünmek bile istemiyorum
gel beraber olsun168dk sonra lol oynamaya başlaycağım inşallah.Bu tür oyunları hiç oynamadım.Nasıl bir oyun olduğunu anlatır mısınız kitlesi,amacı,hissiyatı fln öyle şeyler.
Öncelikle geçmiş olsun bir kişide daha bu hastalığı görmek beni şaşırttı doğrusu umarım 4. evreye gelmeden hastalığı yenersiniz ve sağlığınıza kavuşursunuz 10 senedir bu hastalığın pençesine yakalanmış biri olarak söylemek isterim ki bazı günlerinizde çok acı çekecek bazen ise sarhoşmuş gibi dünyada olan bitenden hiç birşey anlamayacak bazen ise çok ama çok mutlu olacaksınız maalesef ki bu hastalığın tek tedavisi erken teşhis veya ölüm oluyor umarım güzel bir doktor (sevgili veya eş) bulur ve erken teşhis ile hayatınızı kurtarırsınız şimdiden geçmiş veya allah rahmet eylesin168dk sonra lol oynamaya başlaycağım inşallah.Bu tür oyunları hiç oynamadım.Nasıl bir oyun olduğunu anlatır mısınız kitlesi,amacı,hissiyatı fln öyle şeyler.