Lol oynamaya başlayacağım.

durmayann

Profesör
Reaksiyon puanı
3,300
Şimdi konuyu okudum da bir daha oynayasım geldi. Bende yukarılardaki gibi oyunu indirip sevmeyen tayfayım fakat saatlerce oynamalık oyunda arıyorum bir yandan. :D

niyazi5859

Dekan
Reaksiyon puanı
5,085
Şimdi konuyu okudum da bir daha oynayasım geldi. Bende yukarılardaki gibi oyunu indirip sevmeyen tayfayım fakat saatlerce oynamalık oyunda arıyorum bir yandan. :D
Hocam ben eskiden pc lol oyuncusuydum pc çökünce lol wild rift oynamaya başladım şuan 1k ustalık puanım var yasuo da dünya 1.si 7k veya 8k gibi bir şeydi diye hatırlıyorum şuan kdem 2.3 tüm oyunlarımın kd si 2.6 baya sarıyor ben pubg mobile 2.sezonda başlamıştım ama lol kadar sarmadı beni cidden lol güzel bir oyun bazıları feederlar var onlar yüzünden kaybediyoruz diyor ama iyi olan ne yapar eder yükselir mesela ilk kan çok önemli çünkü rakibi geri düşürtüp mentalini bozuyorsun üstüne minyon kaybediyor seviye kaybediyor ve iyice güçleniyorsun sonra tedbirli olman lazım herhangi bir gange karşı yoksa bir anda işler tersine dönebilir ağır strateji isteyen bir oyun mesela yasuoya çok kolay diyenler var ama yasuoyu tam potansiyel oynaması zor hemde baya zor yasuo baya güçlü yeteneklere sahip kombolara sahip bir kişi yasuoyu tam potansiyele yakın oynarsa zaten hasar alması zor olur ve ağır hasar verir yasuo gibi karakterler sadece q kullanıp düz kılıç darbesi vurmaktan ibaret değil mesela ultiyle gelen zırh deşme bunu avantaja çevirmek lazım sonra e ile kaçabilmek pasifimiz zaten güçlü ve mana yerine dolan bir şey var o dolunca gelen ilk hasarı yok sayıyor mesela onunla zamanlamasını yaparak dalmak sen adama saldırdın ama daha dolmamıştı sen biliyorsun adamla savaşırken dolacak ve one göre hamleni yapıyorsun adam belki de ulti kullanıcak tam o sırada hasar almaz oluyorsun adam bakakalıyor vs. vs. anlatarak olmaz aslında öğrenmek lazım stratejiler öğrenmek lazım iyi oynamak istiyorsan baya kafa yorman gerekecek bir oyun

walledia

Profesör
Reaksiyon puanı
6,928
Zamanında indirmiştim fakat aklım pek ermedi. Master Yi ile bütün yetenekleri atıp oynuyordum fakat adamlar sövüyordu. Seviyem de 7 falan...

Adam hem smurf, hem de bana sövüyor...

Ya zaten burası yeni başlayanların yeri, niye söversin ki? Artık smurf normal bir şey olmuş. Oyuna yeni başlayan yok. Sadece ikincil hesaplar açılıyor.

Bu yüzden LoL oynarken hiç zevk almadım. 5-6 sene önce Dota oynardım fakat böyle bir şey yoktu.

niyazi5859

Dekan
Reaksiyon puanı
5,085
Zamanında indirmiştim fakat aklım pek ermedi. Master Yi ile bütün yetenekleri atıp oynuyordum fakat adamlar sövüyordu. Seviyem de 7 falan...

Adam hem smurf, hem de bana sövüyor...

Ya zaten burası yeni başlayanların yeri, niye söversin ki? Artık smurf normal bir şey olmuş. Oyuna yeni başlayan yok. Sadece ikincil hesaplar açılıyor.

Bu yüzden LoL oynarken hiç zevk almadım. 5-6 sene önce Dota oynardım fakat böyle bir şey yoktu.
Hocam ben o adamın neden küfür ettiğini biliyorum lol de master yi ye karşı bir sinir var niye çok güçlü diyorlar güçlüyse herkese güçlü güçsüzse herkese güçsüz ve yasuoyu da sevmiyorlar niye aşırı güçlü diyorlar her karaktere bir kötü yan buluyorlar

durmayann

Profesör
Reaksiyon puanı
3,300
Hocam ben eskiden pc lol oyuncusuydum pc çökünce lol wild rift oynamaya başladım şuan 1k ustalık puanım var yasuo da dünya 1.si 7k veya 8k gibi bir şeydi diye hatırlıyorum şuan kdem 2.3 tüm oyunlarımın kd si 2.6 baya sarıyor ben pubg mobile 2.sezonda başlamıştım ama lol kadar sarmadı beni cidden lol güzel bir oyun bazıları feederlar var onlar yüzünden kaybediyoruz diyor ama iyi olan ne yapar eder yükselir mesela ilk kan çok önemli çünkü rakibi geri düşürtüp mentalini bozuyorsun üstüne minyon kaybediyor seviye kaybediyor ve iyice güçleniyorsun sonra tedbirli olman lazım herhangi bir gange karşı yoksa bir anda işler tersine dönebilir ağır strateji isteyen bir oyun mesela yasuoya çok kolay diyenler var ama yasuoyu tam potansiyel oynaması zor hemde baya zor yasuo baya güçlü yeteneklere sahip kombolara sahip bir kişi yasuoyu tam potansiyele yakın oynarsa zaten hasar alması zor olur ve ağır hasar verir yasuo gibi karakterler sadece q kullanıp düz kılıç darbesi vurmaktan ibaret değil mesela ultiyle gelen zırh deşme bunu avantaja çevirmek lazım sonra e ile kaçabilmek pasifimiz zaten güçlü ve mana yerine dolan bir şey var o dolunca gelen ilk hasarı yok sayıyor mesela onunla zamanlamasını yaparak dalmak sen adama saldırdın ama daha dolmamıştı sen biliyorsun adamla savaşırken dolacak ve one göre hamleni yapıyorsun adam belki de ulti kullanıcak tam o sırada hasar almaz oluyorsun adam bakakalıyor vs. vs. anlatarak olmaz aslında öğrenmek lazım stratejiler öğrenmek lazım iyi oynamak istiyorsan baya kafa yorman gerekecek bir oyun
Saol yazdıkların için, belki bir şans daha verebilirim oyuna. :)

niyazi5859

Dekan
Reaksiyon puanı
5,085
Saol yazdıkların için, belki bir şans daha verebilirim oyuna. :)
Hocam lol wild rift te oynayabilirsiniz pc lol kadar zor değil kendisi telefonda lol wild rift yazarsanız çıkar indirin birlikte de oynayabiliriz benimle girersiniz seni de biraz yükseltmiş oluruz

Ahmet 3412

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
İlk önce söyleyeyim oyun aslında çok zevkli. Ama kalıplaşmış "toxic" ifadesi insanlarda ön yargıya sebep oluyor. League of legends karakterlerin zorluk derecelerine göre ayrılır. Başta kolay kahramanlarla oynamayı dene. Oyunu bilmiş gibi olanlar karşına gelecek veya oynayacağın koridoru baskın edip, oyununu bozanlar vs. Ama bunlar olduğunda sinirlenme, üzülme ve oyuna ön yargı oluşturma. Onların yaptığı sadece sözden ibaret ve flame atmak. Bunlara aldanıp moral bozma. Gameplay videoları izleyebilirsin. LoL hikayesini ve karakterlerini taniyabilirsin. LoL'a başlama rehberi izleyebilirsin. Karakter inceleme ve LoL evrenini Dora "Stratera" Özsoy'dan izleyebilirsin. YouTube arama kısmına ise League of Legends başla rehberi diye yazıp izlenmesi fazla, yükleme tarihi yakın olan videoları izleyebilirsin. İyi oyunlar, iyi forumlar dilerim arkadaşım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

TR serverinde Ping sorunu varsa zaten. Westte hayatta oynayamaz hocam. Türkiye'deyiz.
Ben ping dışında cevapladım soruyu. Eğer ping problemi yoksa kesinlikle westte oynanmalı onun dışında oynanmamalı zaten :) En azından westte ban sistemi çalışıyor.

niyazi5859

Dekan
Reaksiyon puanı
5,085
Ben ping dışında cevapladım soruyu. Eğer ping problemi yoksa kesinlikle westte oynanmalı onun dışında oynanmamalı zaten :) En azından westte ban sistemi çalışıyor.
Hocam ben kendim pbe sunucularına seçildim hem lol pbe hem de lolün TR sunucularında oynadım merak etmeyin orasınında bizden aşşağı kalır bir yanı yok Türk olduğum için küfür ettiler böyle bir ayrımcılık böyle bir şey var mı ya

Ahmet 3412

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Hocam ben kendim pbe sunucularına seçildim hem lol pbe hem de lolün TR sunucularında oynadım merak etmeyin orasınında bizden aşşağı kalır bir yanı yok Türk olduğum için küfür ettiler böyle bir ayrımcılık böyle bir şey var mı ya
Raporladıysanız kesin ban yemiştir. Irkçılık hemen ban yiyor.

niyazi5859

Dekan
Reaksiyon puanı
5,085
Raporladıysanız kesin ban yemiştir. Irkçılık hemen ban yiyor.
Hocam orada da baya kötü insanlar var ve bir de o sunucu pbe düşünebiliyor musun herkesin giremediği bir yer orada bile böyle olaylar oluyorsa gerçek yabancı serverleri düşünmek bile istemiyorum

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Konu açılalı kaç zaman olmuş, şuan en üstte konu :)

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Hocam bu lol wolf şuanda oynuyor olabilir ve aynı konuyu tekrar tekrar açmak istemeyenler de var o yüzden bu konu üzerinden gidiyoruz
Oyunu açmadıki pc.Başlangıç ekranında takılı kaldı.
Halbuki 3 saat inmesini beklemiştim.
Bir daha eğer indirirsem puu bana.

Kennpachto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
168dk sonra lol oynamaya başlaycağım inşallah.Bu tür oyunları hiç oynamadım.Nasıl bir oyun olduğunu anlatır mısınız kitlesi,amacı,hissiyatı fln öyle şeyler.
Lol oyun olarak çok güzel bir oyun bence, grafikleri olsun, hikayeleri olsun, oynanışı olsun.
Bir sürü hero çeşitliliği var. Her heronun kendine has yetenekleri var.
Bu tarz oyunlar hiç oynamadıysanız, öncelikle biraz video izleyip bilgi alın.
Oyunun amacı nedir, ne yapılır, nasıl güçlenilir, nelere dikkat edilmelidir gibisinden.
Ben şahsen oynarken keyif alıyorum ama TR insanı can sıkıcı olabiliyor.

Ahmet 3412

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Hocam orada da baya kötü insanlar var ve bir de o sunucu pbe düşünebiliyor musun herkesin giremediği bir yer orada bile böyle olaylar oluyorsa gerçek yabancı serverleri düşünmek bile istemiyorum
Pbe ye girmek kolay iş. Takdir 3 olması lazım. Ayrıca ırkçılık her yerde toplum değil birey sorunu.

erenalisen

Doçent
Reaksiyon puanı
527
168dk sonra lol oynamaya başlaycağım inşallah.Bu tür oyunları hiç oynamadım.Nasıl bir oyun olduğunu anlatır mısınız kitlesi,amacı,hissiyatı fln öyle şeyler.
Öncelikle geçmiş olsun bir kişide daha bu hastalığı görmek beni şaşırttı doğrusu umarım 4. evreye gelmeden hastalığı yenersiniz ve sağlığınıza kavuşursunuz 10 senedir bu hastalığın pençesine yakalanmış biri olarak söylemek isterim ki bazı günlerinizde çok acı çekecek bazen ise sarhoşmuş gibi dünyada olan bitenden hiç birşey anlamayacak bazen ise çok ama çok mutlu olacaksınız maalesef ki bu hastalığın tek tedavisi erken teşhis veya ölüm oluyor umarım güzel bir doktor (sevgili veya eş) bulur ve erken teşhis ile hayatınızı kurtarırsınız şimdiden geçmiş veya allah rahmet eylesin