Logitech Z5500 Kontrol Pod sorunu?

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Slm arkadaşlar yaklaşık 2,5-3 ay önce başlıkta da belirtmiş olduğum ses sistemini 2.el olarak satın aldım. Sistemden yana performans v.s. gibi hiç bir sorunum yok çok memnunum fakat ses sisteminin kontrol panelinde şöyle bir sorun var; gündüzleri yazılar ekranın sağ tarafına doğru hafiften sanki silinik gibi çıkıyor, akşamları ise ekran aydınlatması baya bi yetersiz kalıyor ve yazıları okumakta baya bi zorlanıyorum.
Şimdi arkadaşlar benim sizlerden isteğim benim bunu Ankara da sorunsuz sıkıntısız yaptırabileceğim sizlerinde bildiği, tanıdığı bir yer var mı yada yenisini temin edebileceğim bir yer varmı. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

NOT: Logitech'le yada bu sistemin zamanındaki distribütörü olan penta ile irtibat kurdum ama malesef onlarda bu sistemin baya bi eski olmasından ötürü tamir/yedek parça/sıfır satış v.s gibi artık olmadığından sorunumla ilgili bir çözüm sağlayamadılar.

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ebay dakini daha önce görmüştüm zannımca sıfır olarakda sadece o site satıyor bu ürünü ama hem yurtdışı olması hemde daha önemlisi fiyatının biraz tuzlu olmasından onu es geçmiştim.Benim asıl ilk etapta düşündüğüm bunu tamir ettirebilmek ama şu ana kadar bu cihazın tamirine bakan bi yer yok koskoca şehirde bi yer bulamadım. Yinede alakadar olduğun için saolasın.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef. İkinci el olarak satan bir yer de bulamadım.

Eğer hoparlörü parça halinde satan varsa mevcut ilanlara bir göz atın derim. Böyle bir şeye yanaşan olursa sadece gereken ürünü alırsınız.

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam sorma bende bir kaç haftadır araştırıyorum bakmadığım, aramadığım, sormadığım yer kalmadı ama yok maalesef, ne tamirine bakan nede satan bir yer bulamadım. Ha bir ara sahibinden de 1 kere görmüştüm 2.el olarak kontrol panelini satan birisi ama oda ne kadar sağlam olduğu meçhuldü sonuçta kaç senelik bi cihaz yani. Uzun lafın kısası benim bu ürünün sıfırını burada bulma şansım yok o yüzden araştırıyorum ki bu işi daha önceden yapmış yani bu cihazın zamanında tamiriyle falan uğraşmış bir elektronikçi yada tamirciyi v.s her neyse işte onu bulabilmek..

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
El beceriniz ve yeterli seviyede ingilizceniz varsa kendiniz de tamir edebilirsiniz.

Bu konu hakkında detaylı bir rehber mevcut.

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Maalesef ne yeterli düzeyde ingilizcem var nede el becerim, ama 2. paragrafta bahsettiğiniz detaylı rehber hakkında malumatı görmek isterim.

Varsa bir link yada adres çok makbule geçer.