- Reaksiyon puanı
- 1,608
Neyle yapıştırabilirim?Skatez deniyor onlara. Daha güçlü bir şey ile yapıştırmalısın.
Neyle yapıştırabilirim?
Tamam Japon yapıştırıcısı alacağım. Marka fark etmez değil mi?Peligom olabilir. Veya japon yapıştırıcısı.
Çok etkileyeceğinini zannetmiyorum markanın ama çok da kalitesiz birşey almayın.Marka fark etmez değil mi?
Kırtasiye'den babam gelince alacak. Onu o bölgeye yapıştırdıktan sonra Skatez'i yerine koyup kurumasını bekleyeceğim değil mi?Çok etkileyeceğinini zannetmiyorum markanın ama çok da kalitesiz birşey almayın.
Evet,bölgeye yapıştırın mouse'u resimdeki gibi düz koyun ardından kurumasını bekleyin. Bu işlemi belki zamanla tekrarlamanız gerekebilir.Kırtasiye'den babam gelince alacak. Onu o bölgeye yapıştırdıktan sonra Skatez'i yerine koyup kurumasını bekleyeceğim değil mi?
Anladım, teşekkürler.Evet,bölgeye yapıştırın mouse'u resimdeki gibi düz koyun ardından kurumasını bekleyin. Bu işlemi belki zamanla tekrarlamanız gerekebilir.
Rica ederim, iyi forumlar??Anladım, teşekkürler.
Son olarak birşey soracağım. Ucundaki 2 tane yuvarlak Skatez kardeşim küçükken kaybetmişti. Onu nereden bulabiliriz? Sürekli toz topluyor diş fırçası ile temizliyorum.Rica ederim, iyi forumlar??
Skatezler genellikle farklı kalıplarda universal şeklinde bulunabiliniyor. İnternete skatez diye arattığınız zaman eksik olan parçayı bulabilirsin.Son olarak birşey soracağım. Ucundaki 2 tane yuvarlak Skatez kardeşim küçükken kaybetmişti. Onu nereden bulabiliriz? Sürekli toz topluyor diş fırçası ile temizliyorum.
Yazdım ama yuvarlak Skatez bulamadım.Skatezler genellikle farklı kalıplarda universal şeklinde bulunabiliniyor. İnternete skatez diye arattığınız zaman eksik olan parçayı bulabilirsin.
Onun biraz küçüğü galiba. Attığım resimdeki mouse var uyar mı emin değilim. Hepsiburada veya Trendyol gibi yerden olursa fiyatına göre belki alabilirim.![]()
5 takım (20 adet) fareler Skatez yedek fare ayakları Logitech M235 / m315 / g1 / mx300 / m100 / m235 / m210 / m180 (7x7x0.6mm) - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Sanırsam böyle bir şey.
Tamam, mahalle bilgisayarcımız var olmadı ona sorayım.Fiyat olarak ortalama piyasa sanırsam bu şekilde. Türkiyede daha çok markette yer edinmiş yada kalıbı bir çok marka tarafından kullanılan ürünler var sanırsam.
Aliexpress üzerinden alamam diye belirtmiştim. Kusura bakmayın.Burada birçok mouse'un skatezi var bulursunuz kendinizinkini.