• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Lockerz Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adeemm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aç videoyu kalsın öyle işine bak 5 dk sonra başka video izle:D

ahahah bilgisayarı nasıl hackleniyor:D

zlist olamadı galiba
@emu.. salla şimdiden izleme videoları z-list ol o zaman bol bol izlersin 8 ptz den

redeeme

nasıl oluyor yaw nereden yapıoz onu bizde takip edelim :D

sanırım redeem bugün olacak hatta 1-2 saat içinde olabilir.son güne bırakmazlar diye düşünüyorum.eğer son güne bırakırlarsa zaten tarihi gizlemenin bi anlamı kalmaz

ya ptzplace'i 2 dir açıp kapatıyolar. 2.ye girdim shuffle redeemledim ama hata verdi.yalnız hiçbir ürün kalmamıştı çok ilginç :S.

bu lackırz bizimle dalga geçiyor olabilir :D

---------- saat 22:49 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:22 eklenmişti ----------

lockerz açıklama yaptı redemption bugün olmayacakmış: "It will NOT happen today"
yani yarın olacak.umarım hediye alanların hediyeleri geçerli olmaz daha doğrusu alan var mıdır bilmiyorum :)

arkadaşlar z-list olunca tshirt yollamıyorlar mı?

ehh adresi falan sormuyorlar mı nasıl yolluyorlar?

profil ayarlarına yazıyosun adresini ordan bakıyolardır..

vallah güncelledim bakalım yollayacaklarmı. bugun z-list oldum ne zman gelir acaba

Arkdaşlar yeni üye olmak isteyenler davetiye yollayabilirim. Özel mesaj yada buraya yazın.

Redeem başladı ve bitti diyebilirim. Sayfayı açana kadar millet herşeyi kapmış. Elimiz boş kaldı :)

aynen öyle an itibariyle de hiçbir şey kalmadı :S
lockerz stoklarımızda bi ton ürün var diyor 10 sn. de hepsi bitiyor hatta ben o ürünleri kimsenin redeemleyemediğini düşünyorum sadece orada duruyordu.sanırım ürünlerin %75'ini USA'ya ayırmışlar.t-shirt bile kalmadı.geçen ay 15 dk boyunca pekçok ürün duruyordu paypal hesapları vs

Gene aynı manzara bişi kalmamış kulaklık walpaper çanta felan var.
Her ay kaçırıyorum bu redeemi hesabı satsammı acaba:D

prize redeption coming soon
check back soon

bunları yazdı redeem yapınca arkadaşlar nedemek bu :S

Bu lockerzdan ürün mü bize ayırmıyorlar yoksa site başka türlü mü saldırıp hediyeleri engelliyorlar çözemedim ama redeem'den umudum kalmadı artık. Shop'un açılmasını beklemekten başka bir çaremiz yok. Onda da ürünlerin ptzleri çok fazla artacağı kesin...

redeem kapandı diyor

ben birkaç ürünü redeemlemeyi dendedim stoklarda kalmadı dedi bana