• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Lockerz Davetiye Dağıtımı

z-liste çok var ama ben yine de fırsattan yararlanıyorum :D 330 kusur ptz aldım :D ilerde bir daha yapmaları dileğiyle :D

sen önce insan gibi yazı yazmayı dene !

5000 $ 'a kadar veriyor. ama çok cazip değil puanları.

dot.tk alan adı alıcam da 12.50 yi ne zamana kadar doldurabilirim ?

en alt 25$ var. onun puanı da 1200 PTZ. aşağı yukarı 3-4 haftada toplarsın bu puanı.

2 hafta olacak daha 56 puandayım 1200 puan nasıl olacak

valla ben 3-4 haftadır bu işteyim. şu an 1322 puanım var. herşey z-list olmaya bakıyor. zlist olduktan sonra videolarla geliyor zaten puan. bir de 2-3 gündür videolar 2 kat arttı puanlar. bunun da çok etkisi var.

valla ben 3-4 haftadır bu işteyim. şu an 1322 puanım var. herşey z-list olmaya bakıyor. zlist olduktan sonra videolarla geliyor zaten puan. bir de 2-3 gündür videolar 2 kat arttı puanlar. bunun da çok etkisi var.

çevre çok demekki abi hemen zlist olmuşsun :D

Pazar gününe kadar ptz x2 olarak vermeye devam edecek. Bahar şenliğine katılmakta birşey ifade etmez herkez rahatlıkla girecek. Redeem savaşı bizi bekliyor :)

Bizde girmeyi veririz:D Kısa zamanda baya bir puan topladık*

Merhaba...
Bende davetiye almak istiyorum fakat spam yemekten korkuyorum. Biri bana ö.m ile ulaşabilir mi?

bana da bir arkadaş davetiye gönderebilirmi.? öm ile olursa sevinirim. şimdiden teşekkürler.

s.a bu redeemler ne kadar sürüyor ve ne zaman olacag öncedenı belli oluyor mu.. yoksa herhangi bi anda mı yapılıyor

13 nisanda veya ertesi gün bir redeem olcak diğeri ay sonunda olcak 10 saniye ya sürer ya sürmez:D

april spring de çok uzun sürmez.x2 puanı 1 gün yapmaları lazımdı ama şimdi herkes 200 puanı geçti :)

ben başladığında 1142 ydim şimdi 1918 arkadaşar şuan davetiye isteyen varsa atabirilim :)

Yok takılmadık :) Zaten düşünmüyordum katılmayı. 1666 ptz var şuan. Hedefim Xbox almak.

Ben gece bekledim ama muhabbete dalınca 5 dk ile kaçırdım :d bişi kalmamıştı

ben bugün olmasını bekliyordum.gerçi gece 3'e kadar bekleyemezdim.inşallah genel dağıtım gece olmaz.