- Reaksiyon puanı
- 129
bu ptz bende bi 36 gözüküyr bi 26 nasıl iş anlamadım.
Tarayıcıya sığmayız![]()
z-List olsan bile artık T-shirt yerine başka birşey yollayacaklarmış...2 üye var sadece![]()
Ben 20 kişiyi üye yaptıktan sonra T-shirt hakkı kazanıyorsun ya o durumdan bahsediyorum. Sanırım 18 kişiyi üye yapmışsın daha! Bu saaten sonra 20 kişiyi üye yapsan bile T-shirt yerine başka birşey gönderecekler diye biliyorum...neden ? elektronik hediyeler var listede
bu arada davetiye isteyen varsa özel mesaj atsın![]()
antenin biri etiket kısmına reklam yazmış..
buraya yazarsa o sırada online ve hızlı olan gönderir. davetiye isteyende fazla beklememiş olur. konunun amacı da bu değil mi ?
böyle alacaksın davetiye isteyen pm atsın yazan 3 kişiyi taksim meydanında sallandıracaksın sonra göreyim konuyu bi allahın kulu mesaj yazacak mı
davetiye isteyen buraya yazar o sırada online olan kişilerde zaten davetiyeyi yollar
inadına mı böyle mesaj yazmaya devam ediyorsunuz
böyle alacaksın davetiye isteyen pm atsın yazan 3 kişiyi taksim meydanında sallandıracaksın sonra göreyim konuyu bi allahın kulu mesaj yazacak mı
davetiye isteyen buraya yazar o sırada online olan kişilerde zaten davetiyeyi yollar
inadına mı böyle mesaj yazmaya devam ediyorsunuz
Bende katılıyorum sana keşke sitede bu tür mesajlara uyarı verilse bu tür mesajlar silinse..
Double shot! We're giving away PTZ x2 and the boys let you in on how to get them. Check out their video in PLAY.
Modemini resle 5 tane mail aç.Çok güzel benim izlemediğim nerdeyse 100 video vardı bir an önce zlist olsamda videoları izlesem son 5 kişi kaldı arkadaşlarıma baskı yapmaya balayacağım artık
2 sini de arttıracaklarına sadece ürün puanlarını 2x arttırsalar da aynı şeydi..
bu arada Günlük çektikleri kısa videoları da eklemişler video kısmına..
Modemini resle 5 tane mail aç.
Lockerz'ina gir 5 ine de referans yolla.
Çerezleri sil her modem resleyişinde 1 mailinle üyeliği kabul et. her kabul ettikden sonra modemi resleyip çerezleri sil tekrar kabul et..
20 dk'nı almaz.
benim 19 referansda fake 1 tanesi normal 2 aydır birşey olmadı t-shirtde geldi..